Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambarys

QUOTE(metine @ 2015 02 14, 01:03)
As jas isimylejau vos iejus i salona. Nuspresta, darysim visa siena, nes susdeda grazus paveikslas, cia tikroviskesnes spalvos, nei mano darytos su telefonu.

Del grindu sutinku, cia siap uzdejom kas po ranka papuole, likusios sienos baltos, grindis dar derinsim is auksciau paminetu atspalviu, o toks rastas dar eis po veidrodziu.

Plyteles cicogres gaudi 1, 2 ir 3. Kaina 89lt uz kv m.

user posted image

Pas mus visa siena tokiomis plytelėmis išklijuota, gražiai atrodo, kitos sienos ir grindys baltomis plytelėmis, gaila, gyvatuką teko pakabinti, bet daugiau nebuvo kur unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltupyte: 17 vasario 2015 - 13:51
QUOTE(Aurore_ @ 2015 02 17, 11:40)
Gal kas turite arba planuojate žaliai dažyti-klijuoti plytelėmis vonios patalpą? Kokios spalvos baldus rinkotės?  Mes planuojame taupymo sumetimais dažyti žaliai sienas, grindis žaliomis plytelėmis. Baldus lyg nusižiūrėję tamsios rudos spalvos, skalbinių krepšys pintas tamsiai rudas.

Mes planavom smėlinės-salotinės spalvų derinio vonią, bet jau persigalvojom (spalvų paletė kaip 1 foto). Nusprendėm, kad norim kontrastingos ir dabar mūsų vonios spalvų paletė bus kaip 2 foto.
Rudi baldai su žalia spalva man labai gražu, bet reikia žiūrėti kokio atpalvio tas žalumas, nes jis gali varijuoti nuo šaltos mėlynai-žalios spalvos iki šiltos salotinės-citrininės. Atitinkamai ir baldai gali derėti nuo šiltos medaus medžio spalvos iki tamsaus rudo medžio. Šiaip gražiai atrodo ir balti baldai. Nuspręskit, kokia patalpa labiau jums prie dūšios - ar rami (kaip mano vyras išsireiškė nuobodi meditacijai skirta) patalpa, ar kontrastinga, pagal tai ir pasirinkit baldų spalvą smile.gif
user posted imageuser posted image
user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(werika @ 2015 02 16, 16:17)
Gal galit parasyt kaina ir ismatavimus (nelabai per tel iziuriu) smile.gif Jos blizgios ar matines?
Man primena mano nusiziureta Paradyz derini balta su pilku irgi is naujos Paradyz kolekcijos  ax.gif

Kaina apie 90 lt gaunasi, eurais nepamenu. O ismatavimai 30/60, jos matines. Spalvos beveik balta ir sviesiai ruda, ne pilkos jos, pavadinime raso beige spalva.
Atsakyti
QUOTE(kava @ 2015 02 17, 12:00)
Sveiki,

gal galite parašyti dar kartą, kokiame salone radote šias nuostabias plyteles? Ačiū.

1000 plyteliu salone, vienas yra ukmerges g, kitas medzio centre verkiu g lyg wink.gif

Papildyta:
QUOTE(Baltupyte @ 2015 02 17, 14:50)
Pas mus visa siena tokiomis plytelėmis išklijuota, gražiai atrodo, kitos sienos ir grindys baltomis plytelėmis, gaila, gyvatuką teko pakabinti, bet daugiau nebuvo kur  unsure.gif

Gal turire foto? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(metine @ 2015 02 17, 23:36)
1000 plyteliu salone, vienas yra ukmerges g, kitas medzio centre verkiu g lyg wink.gif

Dėkoju!
Atsakyti
Man tikrai neatgyvena stiklo blokeliai, o puiki iseitis, ten kur mazai sviesos, arba lango nedesi, o sviesos nepakenktu smile.gif
Man labai grazu, tik aisku kai suderinta smile.gif Grazu, bet greiciausiai pati isproteciau, jei tureciau tokia siena, ten kur noretusi lango. Nes as megeja ziureti pro langus, stebeti, o cia ... aki traukia, norisi paziureti, o nieko nesimato smile.gif))) Bet puiki iseitis, kai vis nenorit kad jus matytu is lauko, o sviesos i namus norisi ileisti. O tai padaro langus, ir nuolat su nuleistais roletai, zaliuzem ar pan. buna langai. Jokios naudos is ju.
dar[IMG][/IMG]
user posted image
user posted image
dar
Atsakyti
Na man ir gi patinka, tik ne kaip langas į lauką doh.gif Čia labiau yra viduje, kaip siena ar pertvara naudojama mirksiukas.gif Na antram variante gal ir į lauką, bet kažin kaip iš lauko atrodo .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo (mirtise): 18 vasario 2015 - 19:42
QUOTE((mirtise) @ 2015 02 18, 20:41)
Na man ir gi patinka, tik ne kaip langas į lauką  doh.gif  Čia labiau yra viduje, kaip siena ar pertvara naudojama  mirksiukas.gif Na antram variante gal ir į lauką, bet kažin kaip iš lauko atrodo .

i lauka as nedaryciau tokio didelio vonioje. Ypac iki grindu. Daryciau virsuje, kad po apacia kokia spintele dar tilptu, ar komoda.Saltis eitu labai ziema. Turejau didziule vonia, su didziuliu langu kai bute gyvenom doh.gif Bet jei tokios ziemos kaip dabar, tai gal ir nieko.
As irgi turiu minti tokiai sienai, kuri butu vidine rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2015 02 18, 20:41)
Na man ir gi patinka, tik ne kaip langas į lauką  doh.gif  Čia labiau yra viduje, kaip siena ar pertvara naudojama  mirksiukas.gif Na antram variante gal ir į lauką, bet kažin kaip iš lauko atrodo .

Man irgi blokeliai daugiau vidaus dekoro elementas+šviesos pralaidumui iš kitos patalpos. Laukui tokios sienelės tikrai nedaryčiau dėl daug priežasčių.
Atsakyti
Merginos, naudojotės kokia nors programėle vonios kambario projektavimui? Neieškau profesionalios, tiesiog paprastos, kad galima būtų aiškiai matyti planą, susižymėti matmenis ir pan. ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimu @ 2015 02 19, 14:14)
Merginos, naudojotės kokia nors programėle vonios kambario projektavimui? Neieškau profesionalios, tiesiog paprastos, kad galima būtų aiškiai matyti planą, susižymėti matmenis ir pan. ? smile.gif

as pabandziau keleta, nieko man ten nesigavo tai likau prie geriausios programeles A4+piestukas... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimu @ 2015 02 19, 14:14)

Bandžiau kelias, profesionalių neįkandau - per sudėtingos, bet kaip blondinei prilipo paprastutė nemokama Sweet home 3d 4u.gif
Atsakyti