Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų ''sanatorija''

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 01 31, 12:37)
šitą aprašymą būtų gerai pas Tany  patalpint g.gif

QUOTE(Ex @ 2015 01 31, 13:54)
Aprašymas be vaizdinės medžiagos nieko vertas.
O atitinkamų vaizdų neturiu

Volkovo galiu ideti. Kitu lauskiu foto wink.gif. Tiesa, as pas jus vis reciau uzsuksiu, tai kita kart pastu laukiu wink.gif

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 01 31, 14:37)
My Webpage]medvežja lapa[/url]
volkovui vaizdo neradau ,ar ieškot nemoku ,ar rusaitės nemoka kaip tu pateikt g.gif nebent šitą user posted image g.gif
tres cantos nieko gražaus tikrai neradau,bet pažiūrėkit kokį augaliuką išknysauhttp://3.bp.blogspot...1600/Litchi.jpg wub.gif  blink.gif  wub.gif tokio noriu noriu noriuuser posted image

svetimu nuotrauku i savo puslapi nedesiu- autoristes vagyste
Atsakyti
QUOTE(Palme22 @ 2015 02 01, 14:06)
gal zinot kada vasari geros dienos set pomidorus? veliau apie viduri kad butu

Butu neblogos 23-24 dienos, bet geriausios 27-28 ir kovo 1 d
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 02 01, 15:01)
Ex,  man red pear didieji derlingesni negu brutai buvo. O pastarieji išaugo dideli, bet pavieniai, bendroje sumoje daug nebuvo. Ir krūmas pagal jų dydį toks laibas laibas buvo. Dar turiu sėklų šitų. Jei reikia smile.gif bet jei gerai pamenu, buvo standartinės raudonos spalvos

g.gif išeina skirtinga buvo tavo ir mano...na dėl krūmo aukščio nesiginčysiu , nes regimoji mano atmintis , tai gal dabar ne tas medis prieš akis biggrin.gif bet spalva tikrai- švelnios avietinės spalvos buvo...įdomu , reiks šiemetpasėt iš to paties pokelio. Gal kitok išaugs g.gif
Va ,Red pear tai tikrai tikros raudonos spalvos pomidoras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 01 vasario 2015 - 14:39
QUOTE(Montera @ 2015 02 01, 14:09)
Aciu tikrai tie. Radau normalesniu aprasymu 4u.gif

Jei neklystu, lygtis Adija5, kažkurioje temutėje buvo užsiminus, kad reisetomato neskanūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R&B: 01 vasario 2015 - 15:07
QUOTE(tany @ 2015 02 01, 15:28)
Volkovo galiu ideti. Kitu lauskiu foto wink.gif. Tiesa, as pas jus vis reciau uzsuksiu, tai kita kart pastu laukiu wink.gif
svetimu nuotrauku i savo puslapi nedesiu- autoristes vagyste

supratau, ax.gif jei aprašynėjam veislę ,tai foto tik iš mūsų smile.gif
partizanai ryte paliko Ukrainą bigsmile.gif bet LT jų dar nėra g.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2015 02 01, 14:38)
g.gif išeina skirtinga buvo tavo ir mano...na dėl krūmo aukščio nesiginčysiu , nes regimoji mano atmintis , tai gal dabar ne tas medis prieš akis biggrin.gif bet spalva tikrai- švelnios avietinės spalvos buvo...įdomu , reiks šiemetpasėt iš to paties pokelio. Gal kitok išaugs g.gif
Va ,Red pear tai tikrai tikros raudonos spalvos pomidoras.

Prisirpusių nerandu kažkaip. Bet lyg ir tikrai buvo standartiškai raudoni. Jie pas mane labai žiedus metė.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 02 01, 17:09)

partizanai ryte  paliko Ukrainą bigsmile.gif bet  LT jų dar nėra g.gif

smagu girdet geras zinias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 02 01, 15:09)

partizanai ryte  paliko Ukrainą bigsmile.gif bet  LT jų dar nėra g.gif

clap.gif clap.gif clap.gif Atkaks tokie visi paraku prasmilkę, bebaimiai. Kai užsuks koks sodo vagis - tik kyšt berdankę iš po taurėlapio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 02 01, 16:19)
Prisirpusių nerandu kažkaip. Bet lyg ir tikrai buvo standartiškai raudoni. Jie pas mane labai žiedus metė.
user posted image

g.gif nelabai panašu...vaiskočiai ilgi jų tokie , kaip ant pokelio nuotraukose...o koks pokelis , mano sėklos elite serijos. Ir hibridas parašyta Brutus F1
O , žiūriu , sėkluvos -Brutus irgi yra rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 01 vasario 2015 - 16:25
QUOTE(diuni @ 2015 02 01, 16:18)
g.gif nelabai panašu...vaiskočiai ilgi jų tokie , kaip ant pokelio nuotraukose...o koks pokelis , mano sėklos elite serijos. Ir hibridas parašyta Brutus F1

Maniškis ne hibridas.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 02 01, 17:53)
Maniškis ne hibridas.
user posted image

auginau brutus 2012 man tai jis schmoll.gif tik kad dideli bet derlingumu nepasizymejo nu bet logiskai keli dideli pomidorai svoriu kaip ant kito krumo butu 10 pomidoru smile.gif

http://public.fotki....2012-07-16.html

reisetomato auginau 2013 m man skanus bet tik va vienus palaužyti paskanauti arba prie lašinuku palauzyti smile.gif o jei i kokias salotas tai nei pjaustytas nei znaibytas kazkoks nesusipratimas

http://public.fotki....3/image-22.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 01 vasario 2015 - 17:11
QUOTE(diuni @ 2015 02 01, 16:18)

Pernai irgi auginau elite linijos brutus, bet jis ne hibridas, be jokio F. Pomidorai buvo sviesiai raudonos spalvos, didziausias apie 900 gr., dauguma ape 500- 600 gr.Krumas buvo tikrai virs 2 m. Derejo normaliai.Nerugstus.
Atsakyti