Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų ''sanatorija''

QUOTE(adija5 @ 2015 02 01, 17:21)
Tai ne žemėj gi pomidorus augini,kaip,kad kokias bulbas,nereikia jo šveist.

Ne apie bulbakasį mąsčiau rašydama apie šveitimą, o apie visokį brudą, kuriuo, kai priskiria reikalas jau nori nenori turi purkšti augintinius, kad jų nesurytų pėvėzė fitoftora (tpfu, tpfu, tpfu, kad neprisikalbėčia) . Tam reistomate tiek visokių užkaborių, skylučių, kad revus'o liekanas pašalinti su ausų krapštukais tektų darbuotis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R&B: 01 vasario 2015 - 19:11
QUOTE(Upas @ 2015 02 01, 19:08)
Be reikalo, ACE55 skanesnis už Marfa. Ir derlingumu, gal būt net lenkia.

O kaip su realiu atsparumu ligoms? Skanių aš turiu ir taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ptashka @ 2015 02 01, 20:15)
O kaip su realiu atsparumu ligoms?  Skanių aš turiu ir taip smile.gif

liepos gale israutas ir isveztas kuo toliau nuo namu smile.gif beje auginau lauke
tik kelis teko ragauti smile.gif skonis man normalus pomidoras smile.gif dideliu derlingumu nepasizymejo buvo apie 1 m aukscio lauke
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snaige123: 01 vasario 2015 - 19:29
Man klausimas kitur atsistojo... po komentarų apie Marfa. Ar pas mane tikrai Marfa, pas kitus ir? Ji parduodama zip maišeliuose, tai ten gali būti kas tik nori... Man siūlė vietoj Marfos, kitokius anot jų sako nieko nesiskiria jie, nepamenu veislės. Dydis viskas ten panašu. Man pasakė kad neturi ir neturės(paklausus ar gali užsakyti) todėl imkit šituos. Aišku supyko kad visiems reikia tik Marfos. Aš nepirkau, bet kometaruose po 2 dienų pamačiau kad kažkas pirko, nusiunčiau kaimyne patikriti... Jai sakė ir nėra, bet moteris matyt beriukui akimis pamirksėjo ir iš kažkur atešė? Pasijaučiau kaip moteris auto servise... neaišku ką gavai ir už ką sumokėjai. Mano Marfa smulkesnė už kitų, ar auginau 4 ar 2 stiebais nesvarbu. Kai kur deklaruoja kad rekordinis derlius 94kg iš 1m2. Aišku augiant ne žemėje.

Sirgti sirgo tik nepamenu kuom. Kad nesirgtu pomidorai reikia optimalių sąlygų. Pas mane sodo bendrija, tai nesvarbu koks atsparumas. Ligų aplinkui kiek nori.

Greitai (pirmas) pajuto medžiagų trūkumą.
Marfa atsparumas:
http://www.semena.or...to3/marfa-e.htm
QUOTE(ptashka @ 2015 02 01, 19:15)
O kaip su realiu atsparumu ligoms?  Skanių aš turiu ir taip smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upas: 01 vasario 2015 - 19:58
Done....
http://tany.lt/index...osmonavt-volkov
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2015 02 01, 20:45)

wub.gif ačiū tany 4u.gif
Atsakyti
Susidejau i atskira dezute tas seklytes, kurias noreciau seti... Tikriausiai loterija teks daryt doh.gif
kist ranka uzsimerkus ir traukt laimingasias veisles rolleyes.gif

Atsakyti
As irgi truputi daugiau susidejau, bet pasesiu - bus atsarginiai, jei kas atsitiktu,pvz kurklys surytu ar netycia nulauzciau koki arba dar kas nors. SOdinsiu pacius graziausius daigus po 2 o kelis tik po 1(kuriuos senai auginu ir l. myliu-megstu), ir liks kokie truputi prastesni, na mano poziuriu, atsargai. g.gif
Atsakyti
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2015 02 01, 21:29)
wub.gif ačiū  tany 4u.gif

Prasom smile.gif!

o as siandien sedama vazoninius maziukus dovanu ir darbo palangem, visgi nesusilaikiau idejau 2 seklytes ankstyvuju blush2.gif doh.gif

o zadejau neauginti dezese biggrin.gif

P.S. tam kad nebutu taip nuobodu, Betaliuksa nebeauginu, zinau kad viskas su juo gerai... isbandineju kitas veisles smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 01 vasario 2015 - 21:46
QUOTE(nezinaukasbustie2 @ 2015 02 01, 21:32)
Susidejau i atskira dezute tas seklytes, kurias noreciau seti... Tikriausiai loterija teks daryt  doh.gif
kist ranka uzsimerkus ir traukt laimingasias veisles  rolleyes.gif

A tu parašyk ką sėsi,Saintlina tau greit atrinks nereikalingas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 02 01, 18:21)
Tai ne žemėj gi pomidorus augini,kaip,kad kokias bulbas,nereikia jo šveist. Bet tikrai reto britkumo pomidoras.Skonis irgi nenusakoma bjaurumo.Ale tikrai labai derlingas.Tiesa,ans pas mani nesigavo toks koks turėtų būt,išsigimė kažkodėl ir tik kažkokius pirštukus iš užpakalio iškišo didžiuma pomidorų,bet krūmas buvo lipte aplipęs  kekėm:
http://s019.radikal....2edb4da353b.jpg

Nu,bet kas iš to,jei nevalgomas user posted image

Ot tundra esu... pirma nusiperku o paskui klausiu atsiliepimu umn.gif

Dar klausimelis kas auginat daigus po lempom. Ar visa para reikia lempas ijungus laikyt ar nakciai galima isjungt? Nepykit jei klausymas durnas, bet pirmus metus bandau su lempom zaistis. Jau turiu siek tiek isdygusiu Vilmu ir Venusiuku.
Atsakyti
gal kas auginot Orange Queen pomidorus? vienur rašo aukšti, kitur žemi g.gif
Atsakyti