QUOTE(tutele @ 2015 03 06, 09:25)
Pasisakysiu konformistiskai - niekada neiskeisiu popierines knygos i jokius kitus
variantus.

Turiu ir kita nusistatyma - skaitau tik lietuviskai, nes man tai malonumas. Knygu mano nuosavoje bibliotekoje yra simtai ir esu tokiam gyvenimo etape, kai suvokiu, kad gal neuzteks laiko susipazinti su visomis turimomis, be to, isigyti nauju progai pasitaikius irgi neatsisakau, o kur dar sugrizimas prie jau skaitytu... Todel labai dziaugiuosi susikurusi salygas tikru lietuvisku knygu degustacijai, kam didele dalimi esu dekinga ir el. knygynu atsiradimui.
As irgi skaitau tik popierines, tiesa dabar daugiau angliskai, lietuviska retai pakliuna i rankas. Ir man smagu jas tureti, matyti sudeliotas. Zinau, daug kas burba, kam pirkti, kur sandeliuosi ir pan. O man dzin, dabar gyvenu mazam butuke ir knygos randa vieta. Tai jos ras vieta visada
Plius cia, ranka nekyla palikti, kai nueini i labdaros parduotuve ir po 50p visos. Parsitempiau mados istoriaj uz 2 svarus, albuma, kuri vos panesu

Rasiu as jam vietos, kad ir kur gyvenciau.
Kaip mano vienas labai smagus dede sakydavo, ateini pas zmogu i namus, apsidairai, ir jei nei vienos knygos ir laikrascio nera namuose, zinai, kad su juo neturesi ka sneketi ir daugiau i tuos namus neateisi
Dabar laikai pasikeite, viska keicia elektronika, bet esme ta pati.