Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar , ką gaminsime šiandien

Dar barscius verdu.
Atsakyti
QUOTE(gaily @ 2015 02 07, 15:55)
Kaip gaminat? smile.gif

Beliasai. Jau ne pirma karta dariau pagal si recepta. Miltu man suejo 400 gr, farso turejau siek tiek virs 300 gr ir i ji iberiau dziovintu raudoneliu, nedejau kiausinio. Labai skanus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 07 vasario 2015 - 17:19
Omletas su darzovem,pica is picerijos ax.gif perliniu kruopu kose su padazu,varsketukai.
Ryt gaminsiu tuos burokelius su dz pomidorais smile.gif skaniai skamba.Tik neturiu ementalio surio,kazin kitoks tiktu blush2.gif i parduotuve tingesiu ryt eiti.
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2015 02 07, 21:24)
Ryt gaminsiu tuos burokelius su dz pomidorais smile.gif skaniai skamba.Tik neturiu ementalio surio,kazin kitoks tiktu blush2.gif i parduotuve tingesiu ryt eiti.
Manau, kad turėtų tikti ir kitoks sūris - net paprastas fermentinis 4u.gif . Man ementalis patinka dėl minkštumo. Burokėliai skanūs ir su mėlynu pelėsiniu sūriu.
O žali burokėliai su "Džiugu" ( ar kitu mėgstamu sūriu), graikiniais riešutais ir padažu ( t.y. burokėlių karpačio) - visiškas apsivalgymas. essen.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 07 vasario 2015 - 21:11
Šiandien karšti sumuštiniai su avokadais, lašiša bei kiaušiniais.

Rytoj pietums planuojamas raugintų kopūstų, bulvių ir kalakutienos apkepas,
vakarienei - pikantiška morkų ir apelsinų sriuba.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2015 02 07, 22:47)
Manau, kad turėtų tikti ir kitoks sūris - net paprastas fermentinis 4u.gif . Man ementalis patinka dėl minkštumo. Burokėliai skanūs ir su mėlynu pelėsiniu sūriu.
O žali burokėliai su "Džiugu" ( ar kitu mėgstamu sūriu), graikiniais riešutais ir padažu ( t.y. burokėlių karpačio) - visiškas apsivalgymas. essen.gif  cool.gif

4u.gif aciu,bet pries nakti buciau geriau neskaiciusi nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2015 02 07, 21:06)

Rytoj pietums planuojamas raugintų kopūstų, bulvių ir kalakutienos apkepas

Pasidalinkite receptu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2015 02 07, 20:47)
Manau, kad turėtų tikti ir kitoks sūris - net paprastas fermentinis 4u.gif . Man ementalis patinka dėl minkštumo. Burokėliai skanūs ir su mėlynu pelėsiniu sūriu.

Kaip tik apie ji buvau pagalvojus. biggrin.gif O dar pamaniau, gal tiktu musu lietuviskas, varskes suris? bigsmile.gif Nes turiu ir vieno, ir kito.
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2015 02 07, 23:50)
Kaip tik apie ji buvau pagalvojus. biggrin.gif O dar pamaniau, gal tiktu musu lietuviskas, varskes suris? bigsmile.gif Nes turiu ir vieno, ir kito

Na, taip neragavau, bet gali tikti. Dar burokėliai su ožkų pieno sūriu super. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(AJIRA @ 2015 02 07, 23:41)
Pasidalinkite receptu cool.gif

http://www.15min.lt/...r-bulvemis-4526 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 07 vasario 2015 - 21:57
QUOTE(Victorious @ 2015 02 07, 21:58)

4u.gif aciu
Atsakyti
Kepta zuvis tesloje.
Atsakyti
Plovas
Atsakyti