Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar , ką gaminsime šiandien

QUOTE(Victorious @ 2015 02 05, 21:50)
Pačios sukurtas ir labai patikęs apsivalgymas - virtų burokėlių salotos su elmentalio sūriu ir saulėje džiovintais pomidorais bei jų aliejumi. cool.gif

mmm kaip skaniai ir idomiai skamba derinys! bigsmile.gif O burokelius ir suri tarkavote ar kubeliais pjaustete?

QUOTE(Mil@na @ 2015 02 06, 08:13)
Renata123, hal galima baklažanų receptą? Vakar žuvies kepsneliai su burokėliais smile.gif

Zinoma, siaip receptas uzvadintas troskinti baklazanai astriame padaze, bet as nedejau cili, todel uzvadinau juos kitaip. biggrin.gif Valgeme kaip karsta garnyra. O jei noriu salto saldziarugscio uzkandzio, tai skaniausi man yra baklazanai koriejetiskai, tikras apsivalgymas ir padazo skonis man labiau patinka, nei ties auksciau isvardinti, nors... skonio reikalas. mirksiukas.gif

Siandien baiginejom praeitu dienu likucius ir tai ka radom saldytuve. biggrin.gif Na, o desertui pakepiau mikrobanu krosneleje karamelizuotus riesutus.
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2015 02 07, 01:16)
mmm kaip skaniai ir idomiai skamba derinys! bigsmile.gif O burokelius ir suri tarkavote ar kubeliais pjaustete?

Na va, ne man vienai pasirodė įdomus ir skanus derinys. Nors, tiesa sakant, receptų su burokėliais ir džiovintais pomidorais beveik neradau hihihi.gif, bet patinka eksperimentuoti. Pjausčiau kubeliais. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 07 vasario 2015 - 11:21
Keptos daržovės su šonine, tiršta žirnių sriuba
Atsakyti
Balandeliai
Atsakyti
Keptos jautienos dešrelės su bulvių koše
Atsakyti
Burokeliu sriuba, tortilijos idarytos farsu, darzovemis ir suriu
Atsakyti
Kepsniai + balta misraine.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2015 02 07, 11:17)
Na va, ne man vienai pasirodė

Dekoju! Reikes ir man isbandyti. mirksiukas.gif

Siandien beliasai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 07 vasario 2015 - 14:03
Lietiniai įdaryti varške,salotos (špinatai,kepintos sėklos,pomidorai,tarkuotos morkos + citrinos sultys,aliejus),kurias valgėme su makaronais essen.gif
Atsakyti
saltibarsciai,bulviu kosė,karbonadas,darzoviu salotos
Atsakyti
vakar darėm naminę picą
šiandien vištiena troškinta su kopūstais, trupininis pyragas
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2015 02 07, 14:02)
Siandien beliasai.

Kaip gaminat? smile.gif

Pusryčiai - keptas kiaušinis ant keptos duonos
Pietūs - saldžiarūgštė vištiena, ryžiai
Vakarienė - pranc. batono sumuštinukai su Zanavykų varškės sūrio užtepėle