Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar , ką gaminsime šiandien

QUOTE(Victorious @ 2015 02 13, 16:59)

QUOTE(gaily @ 2015 02 13, 19:14)
Labai paprasta, prisiminimas iš vaikystės  biggrin.gif  kubeliais pakepinti duoną, dėti konservuotų kukurūzų, česnako ir majonezo smile.gif

Aciu! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2015 02 13, 19:58)
tokia negirdėta, dariau šiand. kaip tik panašią tik su pupelėmis vietoj kukurūzų

Su pupelėm žinomesnis variantas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 02 13, 21:02)
ačiū 4u.gif

šiandien labai patraukė prie pyragų biggrin.gif  tai jau kepu vakarui prancūzišką varškės pyragą smile.gif

Aš tai nelabai mėgstu saldumynus, pyragus, tortus... Nors norėčiau kada pabandyti pagaminti maskarponės tortą, nesaldžių/saldžių keksiukų ir kokteilių su migdolų pienu ir vaisiais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 14 vasario 2015 - 12:13
QUOTE(Victorious @ 2015 02 14, 11:56)
Aš tai nelabai mėgstu saldumynus, pyragus, tortus... Nors norėčiau kada pabandyti pagaminti maskarponės tortą, nesaldžių/saldžių keksiukų ir kokteilių su migdolų pienu ir vaisiais.

noreciau ir as nemegti biggrin.gif su maskarpone torta gaminu kai atsiranda lietiviskos braskes wub.gif

siandien balandeliai
Atsakyti
Saltiena, troskinti kopustai su parukytom desrelem.
Atsakyti
Trinta pievagrybiu sriuba is naturalaus baravyku sultinio; zemaiciu blynai.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2015 02 13, 16:59)

o sriubai dedat sultinio kubelius?
Atsakyti
Marinuota silke su svogunais ir actu, prie saltienos ryziu, krabu lazdeliu misraine.
Atsakyti
vakar farsu idarytos bulves keptos orkaiteje.
siandien vaziuosim piknikaut biggrin.gif kepsim šašla mirksiukas.gif prie saslo dariau ryziu misraine su svieziomis darzovemis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 02 14, 19:30)
noreciau ir as nemegti biggrin.gif  su maskarpone torta gaminu kai atsiranda lietiviskos braskes wub.gif p

Aš nuo vaikystės vietoj saldainių renkuosi rūkytą/vytintą dešrą. Ir dabar man daug skaniau pelėsinis sūris, marinuotos alyvuogės ar džiovinti pomidorai nei bet kokie saldumynai. biggrin.gif

QUOTE(-Chloe- @ 2015 02 15, 11:30)
o sriubai dedat sultinio kubelius?

Taip. Dabar yra visokių eko/bio sultinių. Aišku, būtų galima ir vištienos krūtinĖlę ar kitas dalis išvirti sriubai.
Beje, sriuba gavosi tokia įdomi, aromatinga, turi česnako skonį.
Atsakyti
Vis skaitau jūsų dienos gaminius ir tikrai noriu padėkoti už receptų, idėjų pasidalinimus, nes kartais jau idėjų trūksta doh.gif 4u.gif
Dalinuosi ir aš ax.gif : burokėlių sriubytė, kepti ir orkaitėje patroškinti kotletukai, prie jų šeimyna užsiprašė paprastų makaroniukų, o aš sutarkavau kopūstų, morkų ir žalių burokėlių salotas (kur buvo kažkada įdėta nuoroda, na labai skanu thumbup.gif ) ir naminis aviečių, juodųjų serbentų kisielius 4u.gif
Atsakyti
kepa-vistos blauzdeliu ir sparneliu miksas (marinavau garstyciose) kartu su neluptom skiltelemis/puselemis pjaustytom bulvem, barstytom kmynais. salia morku-cesnaku-majonezo salotos smile.gif
Atsakyti