Siandien koloriju bomba cepelinai
Vakar - kepsniukai su ryžiais ir daržovėm. Saldainiai - su marcipano, su marcipano+figų uogienės, su brendyje mirkytų migdolų+marcipano, su kokoso+sutirštinto pieno įdarais. Biskvitiniai blyneliai su grietinėle ir figų uogiene. Tinginio rutuliukai, aplieti šokoladu, su marcipano snaige.
Šiandien - naminis jogurtas, rankovėje troškintas vištienos mixas, daržovės, ryžiai ir priverstinai kartojamas tortas "Negriukas" su daaaaaaug grietinėlės
Mat, vakar padauginau jos, tai negi mesi




Va, kur kalorijų bomba
Man čia braaaaaaaaaaškių pritrūko. Bet jos tokios - nikokios dabar pardėse. Be aromato, kažkokios plastmasinės. Geriau į tortą pridėjau naminės agrastų/bananų/apelsinų uogienės. Visai gera rūgštelė. Atsvėrė saldumus.
Šiandien - naminis jogurtas, rankovėje troškintas vištienos mixas, daržovės, ryžiai ir priverstinai kartojamas tortas "Negriukas" su daaaaaaug grietinėlės







Va, kur kalorijų bomba

Man čia braaaaaaaaaaškių pritrūko. Bet jos tokios - nikokios dabar pardėse. Be aromato, kažkokios plastmasinės. Geriau į tortą pridėjau naminės agrastų/bananų/apelsinų uogienės. Visai gera rūgštelė. Atsvėrė saldumus.
Nu liuks kulinarinos sedevras isduokit.paslapti naminio jogurto
QUOTE(pašnekutė @ 2015 02 15, 17:44)
Vakar - kepsniukai su ryžiais ir daržovėm. Saldainiai - su marcipano, su marcipano+figų uogienės, su brendyje mirkytų migdolų+marcipano, su kokoso+sutirštinto pieno įdarais. Biskvitiniai blyneliai su grietinėle ir figų uogiene. Tinginio rutuliukai, aplieti šokoladu, su marcipano snaige.
Šiandien - naminis jogurtas, rankovėje troškintas vištienos mixas, daržovės, ryžiai ir priverstinai kartojamas tortas "Negriukas" su daaaaaaug grietinėlės
Mat, vakar padauginau jos, tai negi mesi




Va, kur kalorijų bomba
Man čia braaaaaaaaaaškių pritrūko. Bet jos tokios - nikokios dabar pardėse. Be aromato, kažkokios plastmasinės. Geriau į tortą pridėjau naminės agrastų/bananų/apelsinų uogienės. Visai gera rūgštelė. Atsvėrė saldumus.
Šiandien - naminis jogurtas, rankovėje troškintas vištienos mixas, daržovės, ryžiai ir priverstinai kartojamas tortas "Negriukas" su daaaaaaug grietinėlės







Va, kur kalorijų bomba

Man čia braaaaaaaaaaškių pritrūko. Bet jos tokios - nikokios dabar pardėse. Be aromato, kažkokios plastmasinės. Geriau į tortą pridėjau naminės agrastų/bananų/apelsinų uogienės. Visai gera rūgštelė. Atsvėrė saldumus.
Necituokit nuotraukų, ypač tuoj po žinute. Greit trinkit, kol dar galima, nes bart gausit. O aš per tą laiką parašysiu.
Imu litrą pieno (kuo riebesnis, tuo jogurtas tvirtesnis bus. Šis - 3.5 proc) Pašildau iki ne daugiau +40. Tada dedu jogurto be priedų su gyvomis bakterijomis. Šiuo atveju buvo Pieno žvaigždžių Bios ekologiškas 125gr. Išmaišau pradžioj su mažesniu kiekiu šilto pieno, po truputį supilu visą. Ir, jei neturit spec prietaisų - kuo greičiau gerai susukat į iš anksto paruoštus patalus, kol neatvėso. Ir taip laikot 8-12 val. Per ilgai užlaikius rūgštėja. Per trumpai - skystas būna. Aš turiu multivarkę su jogurto funkcija, į ją dedu indelius ir vandenyje jie taip šildosi 8 val. Kiek išbandžiau, tai multivarkėj man geriausiai pavyko. Nors pataluose - irgi nieko. Tik ten reikia atitaikyti, kad taip ilgai šiluma išsilaikytų. O jei klausit, kaip nustatyt pieno šilumą pradžioj be termometro, tai tiesiog ŠVARIU pirštu pabandykit - turi būti gerokai šilta, bet ne karšta.
Skanaus!
Imu litrą pieno (kuo riebesnis, tuo jogurtas tvirtesnis bus. Šis - 3.5 proc) Pašildau iki ne daugiau +40. Tada dedu jogurto be priedų su gyvomis bakterijomis. Šiuo atveju buvo Pieno žvaigždžių Bios ekologiškas 125gr. Išmaišau pradžioj su mažesniu kiekiu šilto pieno, po truputį supilu visą. Ir, jei neturit spec prietaisų - kuo greičiau gerai susukat į iš anksto paruoštus patalus, kol neatvėso. Ir taip laikot 8-12 val. Per ilgai užlaikius rūgštėja. Per trumpai - skystas būna. Aš turiu multivarkę su jogurto funkcija, į ją dedu indelius ir vandenyje jie taip šildosi 8 val. Kiek išbandžiau, tai multivarkėj man geriausiai pavyko. Nors pataluose - irgi nieko. Tik ten reikia atitaikyti, kad taip ilgai šiluma išsilaikytų. O jei klausit, kaip nustatyt pieno šilumą pradžioj be termometro, tai tiesiog ŠVARIU pirštu pabandykit - turi būti gerokai šilta, bet ne karšta.
Skanaus!
kiaulienos gulesas su meksikietisku darzoviu misiniu, keptos bulves orkaiteje, marinuoti agurkeliai
brokolių sriuba ir kepėm šiandien stintas 
pašnekute, šedevrai
saldainius irgi pati gaminai?

pašnekute, šedevrai

QUOTE(comep @ 2015 02 15, 15:59)
kepa-vistos blauzdeliu ir sparneliu miksas (marinavau garstyciose) kartu su neluptom skiltelemis/puselemis pjaustytom bulvem, barstytom kmynais. salia morku-cesnaku-majonezo salotos 

Manau, kad rytoj pas mus bus tokie patys pietus.


QUOTE(pašnekutė @ 2015 02 15, 17:44)
Vakar - kepsniukai su ryžiais ir daržovėm. Biskvitiniai blyneliai su grietinėle ir figų uogiene. Tinginio rutuliukai, aplieti šokoladu, su marcipano snaige.
O jau prigaminot, gal ka sventet?


Nu, vakar vasario 14-a buvo
Siurprizų daugiau nekūriau, kulinariniais apsiribojau
Kepsniukai - nieko įdomaus, tie patys pamušti, dživėsėluose. Buvo daugiau, užšadžiau, suvartojom.
Biskvitiniai blynai - pagal šį http://www.forellesr...vitiniai-blynai Tik gaila, kad jų nespėjau nufotkint.
Grietinėlę žinot kaip išplakt, uogienės kaip uždėt
ir gražiai paserviruot.
Tinginio rutuliukai... Nu ten irgi viską parašiau. Net nežinau ką papildyt... Pasidaru tinginį, kokį mėgstu, formuoju rutuliukus, mirkau į šokoladą, atvėsinu. Iš marcipano išspaudžiau po snaigę, pabarsčiau kokosų. Viskas
Niammmyyy
.
Papildyta:
Dėkui,
taip ,saldainiai naminiai. Antraip, kam juos čia dėt?



Kepsniukai - nieko įdomaus, tie patys pamušti, dživėsėluose. Buvo daugiau, užšadžiau, suvartojom.
Biskvitiniai blynai - pagal šį http://www.forellesr...vitiniai-blynai Tik gaila, kad jų nespėjau nufotkint.
Grietinėlę žinot kaip išplakt, uogienės kaip uždėt

Tinginio rutuliukai... Nu ten irgi viską parašiau. Net nežinau ką papildyt... Pasidaru tinginį, kokį mėgstu, formuoju rutuliukus, mirkau į šokoladą, atvėsinu. Iš marcipano išspaudžiau po snaigę, pabarsčiau kokosų. Viskas


Papildyta:
QUOTE(mindaiva @ 2015 02 15, 21:24)
Dėkui,
taip ,saldainiai naminiai. Antraip, kam juos čia dėt?
QUOTE(pašnekutė @ 2015 02 15, 22:41)
Dekoju uz receptus!

O kaip saldot, dar zalius ir apvoliotus dziuvesiuose, ar jau iskeptus. Gal zinot ar galima saldyt zemaicius? Prigaminau siek tiek per daug, guli saldytuve isminkyti, sulipdyti, apvolioti dziuveseliuose, bet dar neapkepti.

Labas rytas
vakar zemaiciu blynai,vaisiu salotos ivairus uzkandukai.
Siandien jautienos guliasas,pyrageliai su farsu,trinta brokoliu sriuba.
Mano a.a. mama saldydavo jau truputi akeptus zemaicius,budavo skanus isimti,as nebandziau nezinau.
vakar zemaiciu blynai,vaisiu salotos ivairus uzkandukai.
Siandien jautienos guliasas,pyrageliai su farsu,trinta brokoliu sriuba.
Mano a.a. mama saldydavo jau truputi akeptus zemaicius,budavo skanus isimti,as nebandziau nezinau.
Siandien bananiniai blynelia su melyniu uogiene, vistienos krutineles sriuba su darzovemis ir ryziais