Įkraunama...
Įkraunama...

Ką gaminome vakar , ką gaminsime šiandien

QUOTE(noir1 @ 2015 01 29, 21:28)
Sveikos seimininkes 4u.gif as cia nerasau,bet noriu Jums padekoti uz idejas.Jusu temute padeda islipti is rutinos virtuveje smile.gif

O ką gaminate? 4u.gif
Atsakyti
Vakar kiaulienos kepsneliai su kumpiu ir suriu, morkom ir zirneliais, vakarienei buvo sluoksniuotos teslos pyrageliai su mesa ir zaliomis salotomis.
Atsakyti
mano megstama orkaiteje kepta lasisa su darzovemis, salotos su feta.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2015 01 30, 12:00)
O ką gaminate? 4u.gif

Na kadangi dabar esu nestukei tai mano skonis ir norai labai pakite biggrin.gif Buna taip,kad nesugalvoju ka gaminti ir pasiziuriu pas jus ir tiesiog,kad ir paprastas receptukas,bet jis man ta diena tinka.
Siandien pvz pas mane kepsniukai,bulves ir svieziu kopustu su dz.spanguoliem salotos.Padariau zele.Nera mandras tas mano meniu,o is jusu semiuosi ideju dienai 4u.gif Vakarienei nezinau ka tiesiog sugalvosim su sunum,manau bus kokie nors blyneliai.Pusryciams buvo aviziniu dribsniu kose.
Atsakyti
Orkaitėje keptos vištos blauzdelės, pilno grūdo makaronai su pesto, kopūstų salotos
Atsakyti
Keptos bulves + kefyras.
Atsakyti
Vakar buvo kiaulienos plovas su raugintais agurkėliais,
šiandien - burokėlių salotos su raudonaisiais svogūnais ir kapariais.
Atsakyti
Vakar kepėm stintas, šiandien bus maltos mėsos Rudnosiukai (SM buvo labai populiarus patiekalas), bulvių košė, šviežių burokėlių salotos.
Atsakyti
QUOTE(noir1 @ 2015 01 30, 12:45)
Na kadangi dabar esu nestukei tai mano skonis ir norai labai pakite biggrin.gif

Sveika atvykus! mirksiukas.gif Kuo musu cia daugiau, tuo linksmiau ir ideju daugiau. thumbup.gif Taip pat sveikinimai su nestuke.gif .
Kad butu lengviau gaminti kiekviena diena, as daznai sudarau preliminaru savaites/keliu dienu meniu ir visad sau uzsirasau. O taip pat i parduotuve lengviau keliauti, maziau galvos sukimo tarp lentynu: ka nupirkti, ka pagaminti. Kai sarasiukas yra, tai ir maziau nereikalingu produktu prisiperku.

QUOTE(Sunflowers @ 2015 01 30, 13:41)
Keptos bulves + kefyras.

MB megstamiausias patiekalas, o jei dar ir spirgu yra... bigsmile.gif

Pas mus siandien virtu bulviu pagalveles. Kaip tik buvo bulviu koses, kurios jau nesinorejo, tai darbo kelioms minutems. Tiesa, nedejau Dziugo ir ikuliau visa kiausini, nes mazas buvo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 30 sausio 2015 - 15:34
Burokėlių sriuba, medaus tortas
Atsakyti
Perlinių kruopų košė ir virti varškėtukai su jogurtu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2015 01 30, 15:30)
Sveika atvykus! mirksiukas.gif Kuo musu cia daugiau, tuo linksmiau ir ideju daugiau. thumbup.gif Taip pat sveikinimai su nestuke.gif .
Kad butu lengviau gaminti kiekviena diena, as daznai sudarau preliminaru savaites/keliu dienu meniu ir visad sau uzsirasau. O taip pat i parduotuve lengviau keliauti, maziau galvos sukimo tarp lentynu: ka nupirkti, ka pagaminti. Kai sarasiukas yra, tai ir maziau nereikalingu produktu prisiperku.
MB megstamiausias patiekalas, o jei dar ir spirgu yra... bigsmile.gif
Pas mus siandien virtu bulviu pagalveles. Kaip tik buvo bulviu koses, kurios jau nesinorejo, tai darbo kelioms minutems. Tiesa, nedejau Dziugo ir ikuliau visa kiausini, nes mazas buvo.

Super ideja bigsmile.gif
Man buvo megstamiausias patiekalas, kai nestuke.gif buvau ax.gif
Atsakyti