Įkraunama...
Įkraunama...

Neskiepytų vaikų priėmimas į darželius

QUOTE(mementoo @ 2015 02 21, 00:55)
***nutunkama kai persivalgoma. GMO sukurtas ne nutukimui skatinti , o tam kad būtų galima pamaitinti badaujančią pasaulio dalį, nes natūraliai neišeina užauginti tiek, kad visiems užtektų. Pasaulyje ne visi taip gerai gyvena kaip mes, yra daugybė vietų kur kūdikiai neturi galimybės užaugti dėl maisto trūkumo. Gliutamatai surašyti ant pakuotės. Jei yra paklausa, yra ir pasiūla. Turite teisę rinktis. Beje, tai absoliučiai nesusiję su skiepais. Tai yra sąmokslo teorijos plėtojimas.

tikrai juokinga skaityt,kai žmogus visiškai nemąsto,negi jūs tikrai tuo tikite?Ar tik taip rašote?

Papildyta:
QUOTE(Deimantuke* @ 2015 02 21, 01:42)
O gal medike, kad taip puikiai išmanote skiepu tematika? Net medikai to neišmano. LT yra tik keli tikri profai, kurie kazka tikrai moka ir zino. Ir tai ne Usonis. Kiti yra arba biznieriai, arba abejingi.
Ir niekaip nesuprantu, kodel vis dazniau sutinkami zmones nesuprantys ka skaito, negirdintys kas yra sakoma. Akivaizdi švietimo sistemos su supaprastintomis programomis spraga.

Manau,kad tikrai medikė,besinerianti iš kailio skleisdama skiepų propogandą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 21 vasario 2015 - 11:39
QUOTE(Alchemie @ 2015 02 21, 10:10)
Nebutinai kritiniu, tiesiog tai budas gyventi su liga..pamenu maciau filma, kaip sukure insulina ir kaip zmones iki tols tiesiog "sudegdavo" nuo ligos..baisu, o kai pagalvoji apie vaiku diabeta, pas mus buvo darzelyje vaikas su pompa, juk taip pagalvojus, tiesiog vaiko neliktu, ka jau ten apie ejima i darzeli

Taip, taip. Insulinas yra daug labiau gėris nei blogis. Net nebandau prieštarauti. ax.gif Gal kada parasysiu apie insulino atradima, paskirti ir poveiki plačiau. Tik nevisai tikslinga tai rasyti šioje temoje. Ir taip daug pasalines info prirasiau, sukėliau daug bangu blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(žydrynė @ 2015 02 21, 11:33)
tikrai juokinga skaityt,kai žmogus visiškai nemąsto,negi jūs tikrai tuo tikite?Ar tik taip rašote?
Papildyta:

Jo, gerbiamoji Momentoo nemazai cia perlu pazere drinks_cheers.gif

Man kelia įtarimą, kad ji skleidzia tik "oficialias" tiesas, kazkur girdėtas ar netycia perskaitytas, o gal užsakytas. Siaip trolina Gerbiamoji konkrečiai. Tokiu atveju uztenka vieno ar dvieju pagristu ir konkreciu atsakymu i trolio postus. Tada pagal atsakymus galima spresti ar trolis. Konkrečiai i savo paskutinius dar laukiu. Net idomu darosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2015 02 21, 12:33)
Papildyta:

Na tam ir buvo sukurti smile.gif Ir kviečiai hibridizuoti buvo būtent tam, kad išgauti daug didesnius derlius, nekalbant apie jų kenksmingą poveikį bigsmile.gif Ir dar daug kas taip buvo sukurta. Žinoma verslas visada eina greta drinks_cheers.gif Ir ne visada tai galiausiai panaudojama gėriui. O jei kažkas ir sužino apie tai, kad tai kenkia, tai gali būti kruopščiai slepiama. Elementaru - juk verslas žlugs rolleyes.gif
Nemanau ištiesų, kad turėtų būtų dedama vien į vienus vartus bigsmile.gif Man įdomu pasiskaityti įvairių nuomonių, o ne vien pasaulinių Masonų sąmokslo teorijų. Nors esu prieš privalomą skiepijimą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 21 vasario 2015 - 12:32
Nu jei butu medike, tai zinotu, kaip uzsikreciama stablige ir kodel nesusidaro imunitetas...man tai atrodo, kad zmogus tiesiog garbindamas mokslo pasiekimus jauciasi cia kaip profesorius papuoles i vaiku darzeli, nes kazkaip viskas turetu buti grindziama aukstomis frazemis ir moksliniais tyrimais, bet tik is vienos puses...supainioti GMO su gliutamatu..na tiesiog jau labai keista biggrin.gif
Bet teigti, kad tai samokslo teorija biggrin.gif niekas taip ir nevadina, vieni turi galimybe rinktis, kiti ne, treti kovoja del jos
http://sveikadieta.l...-glutamatas/68/

Ai tiesa, dabar "baisu" straipsni delfi paskelbe, kaip serga zmones gripu, irgi matyt su intencija, kad va, nepasiskiepijot ir dabar bububu, bet kad komentaruose ir net paciam straipsnyje raso, jog zmones skiepijosi doh.gif

Klausykit, kaip uzbaninti poliklinika doh.gif eiti dabar pati i poliklinika ir rasyti sunui skiepu atsisakyma nenoriu, nes gripas, bet kas 5 dienas man siuncia priminimus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 21 vasario 2015 - 12:37
Alchemie, emaila laikinai užblokuok.
Atsakyti
Negaliu verysad.gif ten darbo reikalais man raso..nu tiek to..pakentesiu..praeis sitas gripas ir parasysiu atsisakyma skiepyti
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2015 02 21, 12:19)

Nemanau ištiesų, kad turėtų būtų dedama vien į vienus vartus  bigsmile.gif Man įdomu pasiskaityti įvairių nuomonių, o ne vien pasaulinių Masonų sąmokslo teorijų. Nors esu prieš privalomą skiepijimą.

Samokslo teorijom netikiu. Ir ne vienos cia neparašiau. Visi mano žodžiai yra lengvai patikrinami. Gerbiamoji Momentoo savo nuomones neparaso. Ji kirsina.
Jus lengva ranka klijuojat etiketes apie sąmokslus, masonus ir pan. O kodel? Todel, kad pastaraisiais metais žiniasklaidoje vyksta galinga kampanija pries kitaip manancius, kritiškai mąstančius. Pasisakai pries skiepus, nepritari nesąžiningai farmacininku veiklai, matai demokratijos spragas, is karto esi samokslo teorijų skleidė jas. Paskui dar išlenda vienas kitas psichologas ar net psichoterapeutas, kuris paaiškina, kad cia yra savotiškas psichinis sutrikimas. Ir viskas - as jau vaikstau su samokslininko etikete. Beje, jei Jus pries skiepijimasi, Jus irgi esate su etikete. Paskaitykit sia tema straipsnius musu žiniasklaidoje, o dar labiau komentarus. Suprasit ka galvoja apie tokius.
Nesuprantu kodel turiu dziugauti ir nepastebeti, kad LT prarado jau prarado savo ekonomine ir politine nepriklausomybe, mokyklose peršama idėja idiegti aparatus su sargiais, nepriima nepaskiepytu i darzeli, gejai žygiuoja pagrindinėmis Vilniaus gatvemis, kas trečias uz skurdo ribos, jaunimas bėga svetur, švietimo sistema, sveikatos sistema suardytos... Tai as cia skleidziu samokslo teorijas. Man graudu ir skaudu už Lietuva ir jos ateiti. As esu, noriu ir stengiuosi buti savo šalies patriotu. Kalciausi esame mes patys savo abejingumu, pinigu troskimu ir vartotojiskumu sukele tokius padarinius. Vienas protingas zmogus yra pasakęs, kad blogiui nieko daugiau nereikia, tik kad zmones nieko nedarytu.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2015 02 21, 13:38)
Negaliu verysad.gif ten darbo reikalais man raso..nu tiek to..pakentesiu..praeis sitas gripas ir parasysiu atsisakyma skiepyti

Turite darbiniu reikalu su ta poliklinika? Jei ne, gal ne taip supratote. Pvz yahoo email'e prie nustatymu gali ivesti jus erzinanti el. pasto adresa, ir jis jau nebesiuncia jums laisku. Tokia funkcija turi buti ir kituose elektroniniuose pastuose. Reik prie nustatymu paieskoti.
Atsakyti
Pradzioje pagalvojau, kad apie mokyklos sauguma rasot, t.y. kad durys atsidarys tik su kortelem, pasku supratau, kas tas sargiu aparatas blush2.gif doh.gif
Mementoo nuomones neraso, ji yra oficialios moksliniu pasiekimu garbintoju nuomones skleideja...t.y. savo nuomones neturi unsure.gif taip lengviausia, nes viskas yra irodyta ir atrasta rimtu profesoriu ir oficiliai paskelbta

mano gmail, 4u.gif eitu i siuskliu deze doh.gif kaip spamas, bet jei registruosiuosi pas gydytoja ar vaikus registruosiu irgi eis i siuksles.
Su poliklinika nedirbu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 21 vasario 2015 - 12:55
QUOTE(Deimantuke* @ 2015 02 21, 13:45)
Samokslo teorijom netikiu. Ir ne vienos cia neparašiau. Visi mano žodžiai yra lengvai patikrinami. Gerbiamoji Momentoo savo nuomones neparaso. Ji kirsina.
Jus lengva ranka klijuojat etiketes apie sąmokslus, masonus ir pan. O kodel? Todel, kad pastaraisiais metais žiniasklaidoje vyksta galinga kampanija pries kitaip manancius, kritiškai mąstančius. Pasisakai pries skiepus, nepritari nesąžiningai farmacininku veiklai, matai demokratijos spragas, is karto esi samokslo teorijų skleidė jas. Paskui dar išlenda vienas kitas psichologas ar net psichoterapeutas, kuris paaiškina, kad cia yra savotiškas psichinis sutrikimas. Ir viskas - as jau vaikstau su samokslininko etikete. Beje, jei Jus pries skiepijimasi, Jus irgi esate su etikete. Paskaitykit sia tema straipsnius musu žiniasklaidoje, o dar labiau komentarus. Suprasit ka galvoja apie tokius.
Nesuprantu kodel turiu dziugauti ir nepastebeti, kad LT prarado jau prarado savo ekonomine ir politine nepriklausomybe, mokyklose peršama idėja idiegti aparatus su sargiais, nepriima nepaskiepytu i darzeli, gejai žygiuoja pagrindinėmis Vilniaus gatvemis, kas trečias uz skurdo ribos, jaunimas bėga svetur, švietimo sistema, sveikatos sistema suardytos... Tai as cia skleidziu samokslo teorijas. Man graudu ir skaudu už Lietuva ir jos ateiti. As esu, noriu ir stengiuosi buti savo šalies patriotu. Kalciausi esame mes patys savo abejingumu, pinigu troskimu ir vartotojiskumu sukele tokius padarinius. Vienas protingas zmogus yra pasakęs, kad blogiui nieko daugiau nereikia, tik kad zmones nieko nedarytu.

Ant jusu asmeniskai nieko nesakiau. Bereikia pasiziureti kas dalyvauja ir entuziastingai palaiko antiskiepine puse tose skiepu grupese...Pagalvokite geriau kam tai naudinga dabartiniu metu. Kai kurie ju gali buti ir idealistai, o kai kurie, nenoreciau to zodzio net mineti. Nejau nezinote kad visuomenes nuomone labai gerai formuoja ne tik uzsakomi straipsniai bet ir komentarai po jais. O is kur jie atsiranda, nepamastote..."Sava" nuomone irgi labai juokingas reikalas. Jei tikite viskuo ka jums sako, tom nuomonem kitu, ar komentarais...O is esmes prie ko cia politika, skiepu temose - nepamastote kam tai naudinga? Ir pati emete rasyti apie ja biggrin.gif biggrin.gif ...
Papildyta:
Va Siaures Korejoj ir Rusijoj tai tikrai maziau vartotojiskumo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 21 vasario 2015 - 13:03
QUOTE(mėnulis @ 2015 02 21, 12:55)
Ant jusu asmeniskai nieko nesakiau. Bereikia pasiziureti kas dalyvauja ir entuziastingai palaiko antiskiepine puse tose skiepu grupese...Pagalvokite geriau kam tai naudinga dabartiniu metu. Kai kurie ju gali buti ir idealistai, o kai kurie, nenoreciau to zodzio net mineti. Nejau nezinote kad visuomenes nuomone labai gerai formuoja ne tik uzsakomi straipsniai bet ir komentarai po jais. O is kur jie atsiranda, nepamastote..."Sava" nuomone irgi labai juokingas reikalas. Jei tikite viskuo ka jums sako, tom nuomonem kitu, ar komentarais...O is esmes prie ko cia politika, skiepu temose -  Nepamastote kam tai naudinga smile.gif Ir pati emete rasyti apie ja  biggrin.gif  biggrin.gif ...

Komentarai, aisku kaip atsiranda biggrin.gif Bet ten rašo nemazai ir paprastu zmoniu. Pvz. net mano darbe sėdi ir raso delfi komentarus. Taip formuojama nuomone. Visuomenėje vyraujanciu nuomoniu formavimui pasitelkiami ir soc. tinklais, TV, radijas, laikraščiai, atitinkami filmai ir net multfilmai. O tose grupėse yra visokio plauko zmoniu. Bet juk zmogui duotas kritinis mastymas. Deja, mokymo programos niekaip neprisideda prie kritinii mastymo ugdymo verysad.gif Sava nuomone labai sunku susidaryti gausybej prieštaringos info. Daug patogiau, jei ta nuomone viena. Tada nekyla klausimu del savosios.
Nenorėjau apie politika rasyti. Tiesiog kai kurie nesuprato mano zodziu. Turejau plačiau parasyti. Nors politika, verslas ir skiepai, kaip nebutu keista, yra labai susije. SAM formuoja, vyriausybė pritaria vaistu, skiepu pirkimui. Verslininkai sniurais lankosi ir pas gydytojus, ir pas politikus. O uz viska moka mokesciu moketojai kaip pinigais, taip ir savo sveikata.

Na, taip, Rusijoje ir S. Korėjoje vartotojiskumas ... lotuliukas.gif Svarbu , kad pas mus tai netaptu gyvenimo budu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deimantuke*: 21 vasario 2015 - 14:12
QUOTE(Deimantuke* @ 2015 02 21, 15:02)
Nenorėjau apie politika rasyti. Tiesiog kai kurie nesuprato mano zodziu. Turejau plačiau parasyti. Nors politika, verslas ir skiepai, kaip nebutu keista, yra labai susije. SAM formuoja, vyriausybė pritaria vaistu, skiepu pirkimui. Verslininkai sniurais lankosi ir pas gydytojus, ir pas politikus. O uz viska moka mokesciu moketojai kaip pinigais, taip ir savo sveikata.

Na, taip, Rusijoje ir S. Korėjoje vartotojiskumas ... lotuliukas.gif Svarbu , kad pas mus tai netaptu gyvenimo budu smile.gif

Žmonių nuolatinis nepasitenkinimas esama situacija ir nuolatinis kalbėjimas apie valdžią ir ką ji padarė bei nepadarė, kaip nedavė darbo ir skriaudžia, ir apie nutautėjimus, kas yra nesamonė tik padeda tokiems žmonėms, kurie seja ivairias separatistines kalbas internete tarpti. Jie parodys vieną kelią. Ir negaliu skaityti tokių dalykų skiepų temose ir grupėse. Siulykit savo tvarka, eikit i valdzia gal pakeisit kazka. Viskas jusu rankose. Visose postsovietinese, taigi komunizmo nustekentose salyse, yra panasiai.

Ak tie gejai niekadejai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 21 vasario 2015 - 16:12