Įkraunama...
Įkraunama...

Rusiški filmai ir serialai (XXXI Tema)

QUOTE(Visgi @ 2015 02 09, 22:54)
Bet tai bajeris buvo man doh.gif Buvau nuėjusi žiūrėti naujų Internų į online, ir ką tu sau manai, man anas puslapis nuėmė tą AdBlock. Tai iš pradžių didysis šokoladas Milka visą SM--ų puslapį užklojo, o jau paskui kas dėjosi, siaubas, kaip kokia kibernėtinė ataka doh.gif Net nieko nemačiau per tas reklamas, nieko schmoll.gif
Kažkada pamenu ten lyg briedis plaikstėsi, o dabar matai Milka...

O tai buna,kad nuima savaime? g.gif Kur ziurejai Internus?Neeisiu i ana puslapi smile.gif baisiai uzknisa reklamos doh.gif bet tau gerai,Milka,man tai meta,daktara su ichidnu veidu biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2015 02 09, 20:17)
Is visisko bado,taip ir nesulaukius jusu atsakymo (matyt niekas neziurejo) pradejau ziureti  Предчувствие ir likau maloniai nustebinta. Aisku 10 balu neduociau,bet serialas patiko neziurint i kai kuriuos niuansus.

Aš mačiau ir man patiko, kadangi tokie visokie paranormalūs man žiūrisi.
O va su маньякy Djačenka nusivyliau. Jis visą laiką prabuvo kalėjime
Atsakyti
Visgi, ar dar ziuri "God v Toskane"?
Atsakyti
QUOTE(Šokoladė @ 2015 02 10, 01:11)
Visgi, ar dar ziuri "God v Toskane"?
Esu žiūrėjusi tik pradžią, gal 4 pirmas serijas, net nepamenu jau tiksliai. Baigiau ties ta vieta kur ji lindo į to namo požeminį rūsį ir užgriūvo ten ant jos...
Žadėjau savaitgalį prie jo grįžti, bet taip ir netęsiau toliau žiūrėjimo. O šiandien man kažkokia nežiūrėjimo diena buvo. Net Internų nepabaigiau tos pirmos serijos.
O ką? Tu žiūri? Ir kaip?
Atsakyti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2015 02 09, 21:17)
Is visisko bado,taip ir nesulaukius jusu atsakymo (matyt niekas neziurejo) pradejau ziureti  Предчувствие ir likau maloniai nustebinta
https://www.youtube....h?v=MntSZW90Jg8

http://kinozal.tv/de....php?id=1066916

Ačiū, man tokie labai įdomūs:)

Kosatka tai man kaip filmas, tai iš10/5... Nežinau man jis toks nuobodus pasirodė...
O va Toskana, jau įdomu, kas ten per paslaptis požemiuose:)
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 10, 02:39)
Esu žiūrėjusi tik pradžią, gal 4 pirmas serijas, net nepamenu jau tiksliai. Baigiau ties ta vieta kur ji lindo į to namo požeminį rūsį ir užgriūvo ten ant jos...
Žadėjau savaitgalį prie jo grįžti, bet taip ir netęsiau toliau žiūrėjimo. O šiandien man kažkokia nežiūrėjimo diena buvo. Net Internų nepabaigiau tos pirmos serijos.
O ką? Tu žiūri? Ir kaip?

As gal tris serijas paziurejau, bet kol kas pristabdziau blush2.gif
kazkokio kitokio noriu, bet nezinau ko.
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

Na negaliu patikėt, šiandien Jepifremovą sapnavau, ir dar taip ryškiai. Net prabudau. Užmiegu ir toliau spanuoju kitą sapną, o ten kažkoks turkas lyg, ar arabas doh.gif
QUOTE(Nanita @ 2015 02 09, 23:49)
O tai buna,kad nuima savaime? g.gif Kur ziurejai Internus?Neeisiu i ana puslapi smile.gif baisiai uzknisa reklamos doh.gif
bet tau gerai,Milka,man tai meta,daktara su ichidnu veidu biggrin.gif doh.gif
Pamiršau aš jau tą puslapį, bo staigiai iš ten moviau po tokių cirkų irnesakyk.gif
Čia matyt pagal nuopelnus, kam šiokioliadas, o kam daktaras su chidnu veidu biggrin.gif Grrreit sakyk ką prisidirbai? biggrin.gif Šutka 4u.gif
QUOTE(sapniukass @ 2015 02 10, 09:51)
As gal tris serijas paziurejau, bet kol kas pristabdziau blush2.gif kazkokio kitokio noriu, bet nezinau ko.
Visai kaip ir man. Žinau, kad kažko labai noriu, o ko konkrečiai nežinau ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 10, 01:39)
O ką? Tu žiūri? Ir kaip?

žiūriu žiūriu, laukiu 9 serijos biggrin.gif man jis toks lengvas, nieko toks biggrin.gif kol atsiras kas tinkamas pziuresiu, tik nepatinka kai reikia laukti seriju biggrin.gif vakar jau buč peržiūrėjusi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
paziurejau dvi seraijas,Vystrel,patiko,balzamas sielai,kazka tokio ir norejau.Atsibodo meiles,detektyviniai filmai.Sitame irgi meile yra,bet pagrinde-sportas.Apie beatlonistus.Keturi draugai(visi simpatiski smile.gif )is provincinio,mazo miestelio,patenka i issvajota,paruosimo grupe Olimpiniams zaidimams.Deja,ne visiems is ketvirtuko lemta eiti,ties,savo svajones.
Papildyta:
QUOTE(Visgi @ 2015 02 10, 10:21)
Labas rytas smile.gif

Jepifremovą sapnavau, ir dar taip ryškiai. Net prabudau. Užmiegu ir toliau spanuoju kitą sapną, o ten kažkoks turkas lyg, ar arabas doh.gif
Čia matyt pagal nuopelnus, kam šiokioliadas, o kam daktaras su chidnu veidu biggrin.gif Grrreit sakyk ką prisidirbai? biggrin.gif Šutka 4u.gif

biggrin.gif O as Cerepanova doh.gif Klube su juo sokau sokiai.gif

Apsirgus iki siol,todel ir "lenda"daktariukstis. doh.gif
Atsakyti
Pradėjau žiūrėti "Узнай меня, если сможешь" pradžia visai nieko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Visgi @ 2015 02 08, 11:51)

as vat sita perziurejau.Idomus detektyvas bigsmile.gif Pagrindinis aktorius visai nieko.Pasirodo jau buvo pries pora metu isleide sio dueto detektyva "Танцы марионеток".O dabar kaip ir tesinys toks, tik siuzetas kitas, bet detektyvai tie patys.
Atsakyti
Kažin, po kiek serijų Internų kasdien įdeda? Šiandien abi atsirado Kinozale, ar vakar viena, šiandien antra? Nes man po vieną saldainį per maža biggrin.gif
Atsakyti