Įkraunama...
Įkraunama...

Depresija

Kas čia per įtartina tyla? unsure.gif Night turbūt miega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lining @ 2015 02 18, 18:05)
Kas čia per įtartina tyla?  unsure.gif Night turbūt miega biggrin.gif

Pamiegojau šią parą, bet per mažai, galva skleidžias, kaip tulpė (Ondatra®), vos matau su užtinusiais regos organais. Ką galima tokios stadijos veikt? Pakoučink mane, kad mesčiau tą kompą, geriau skaityčiau. biggrin.gif Nepagyriau vakar Deraramos už tai, tai giriu.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 02 18, 01:43)
Kad turėčiau jėgos ką nors veikti, kad nemiegu, tai bent naudos būtų. Nors šiąnakt jaučiu, kad turėčiau užmigti. Atrodo, kad, jei netingėčiau, eičiau šokti nuo stogo. Tik kad ilgai kaupiuosi, kol vandens nueinu į virtuvę. Kaip džiovina odą tas nemiegojimas.  blink.gif

Man ilgalaikes nemigos taip sugadino oda, prarado tonusa, pasenau akyse...
Atsakyti
QUOTE(Izolda @ 2015 02 18, 19:50)

Tikiu. verysad.gif Nemanau, kad ilgailaikis dalykas mano atveju. Bus matyt.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 02 18, 17:47)
Pamiegojau šią parą, bet per mažai, galva skleidžias, kaip tulpė (Ondatra®), vos matau su užtinusiais regos organais. Ką galima tokios stadijos veikt? Pakoučink mane, kad mesčiau tą kompą, geriau skaityčiau.  biggrin.gif Nepagyriau vakar Deraramos už tai, tai giriu.

Taigi tu turi ataskaitą mums apie knygą parašyt. Nepraslysi. Šiandien dar trulike svarsčiau, kokią tu man dainą užsakysi. Negalim gi ten labai iš konteksto iškristi. biggrin.gif

QUOTE(Izolda @ 2015 02 18, 18:50)

Man kažkaip atsistato, kai pradedu miegot. Bet kai nemiegi tai taip, raukšlės akyse gilėja.
Atsakyti
QUOTE(Lining @ 2015 02 18, 22:18)
Taigi tu turi ataskaitą mums apie knygą parašyt. Nepraslysi. Šiandien dar trulike svarsčiau, kokią tu man dainą užsakysi. Negalim gi ten labai iš konteksto iškristi. biggrin.gif

Daina koučerei

Perskaičiau cielus beveik 600psl. Nespėjau nei į penciją išeit. brunette.gif
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 02 18, 21:45)
Daina koučerei

Perskaičiau cielus beveik 600psl. Nespėjau nei į penciją išeit.  brunette.gif

Ačiū, man dar niekas nėra čia dainos paskyręs blush2.gif
Bet apie ką ten rašyt tiek puslapių??? Jau net aš susidomėjau. „Vyrai ir meilužiai“, sakei?
Atsakyti
oi aš baisiai daug laiko praleidžiu prie kompo... Mano mokslai irgi prie kompo - konspektuojuos, verčiuosi... Vis tik daugiausia laiko praleidžiu bukai ir įkyriai besitikrindama forumus, paštą ir darbo skelbimų puslapius. Toks irzulys ima pastarosiom dienom, sutampa su pms ir tvyrančia nežinia, taip pykstu, taip nusibodo man šis etapas, hrrr!
Atsakyti
QUOTE(Lining @ 2015 02 18, 23:17)
Ačiū, man dar niekas nėra čia dainos paskyręs blush2.gif
Bet apie ką ten rašyt tiek puslapių??? Jau net aš susidomėjau. „Vyrai ir meilužiai“, sakei?

Jo. Normali persona būtų perskaičius ant smūgio, nes skaitalas lengvas. Neskaityk tokių bereikšmių rašliavų. Geriau skaitom Egziuperi "Citadelę".

QUOTE(deraramos @ 2015 02 18, 23:42)
oi aš baisiai daug laiko praleidžiu prie kompo... Mano mokslai irgi prie kompo - konspektuojuos, verčiuosi... Vis tik daugiausia laiko praleidžiu bukai ir įkyriai besitikrindama forumus, paštą ir darbo skelbimų puslapius. Toks irzulys ima pastarosiom dienom, sutampa su pms ir tvyrančia nežinia, taip pykstu, taip nusibodo man šis etapas, hrrr!

Nu bet bent į mokslus kabiniesi. Turėjau omeny, kad aš juk iš viso nieko nedarau. Tai todėl pagyra pelnyta.
Atsakyti
QUOTE(Night13 @ 2015 02 18, 22:59)
Nu bet bent į mokslus kabiniesi. Turėjau omeny, kad aš juk iš viso nieko nedarau. Tai todėl pagyra pelnyta.

bėda su mano natūra. Aš įsitikinusi, kad man tie mokslai naudos neduoda, t.y. jie visiškai ne iš profesinės srities ir buvo pradėti vardan laisvalaikio/šiaip sau/gal bus įdomu/gal paprotingėsiu bendrąja prasme. Aš materialistė, visur ieškau naudos, prasmės, rezultato. Žinau, kad blogai. Todėl dar labiau save graužiu, kad nenaudingai leidžiu laiką, nemoku atsipalaiduoti, mėgautis procesu, nors ir bandau išpešti kažką gero iš situacijos, bet labiau apgaudinėju save.
Atsakyti
QUOTE(deraramos @ 2015 02 19, 00:13)
bėda su mano natūra. Aš įsitikinusi, kad man tie mokslai naudos neduoda, t.y. jie visiškai ne iš profesinės srities ir buvo pradėti vardan laisvalaikio/šiaip sau/gal bus įdomu/gal paprotingėsiu bendrąja prasme. Aš materialistė, visur ieškau naudos, prasmės, rezultato. Žinau, kad blogai. Todėl dar labiau save graužiu, kad nenaudingai leidžiu laiką, nemoku atsipalaiduoti, mėgautis procesu, nors ir bandau išpešti kažką gero iš situacijos, bet labiau apgaudinėju save.

nu tada niūriau. sad.gif suprantu dėl prasmės ir rezultato. pvz., net ta knyga, kur sakiau, kad skaičiau, niekad sau to neleisdavau, neatsipalaiduodavau iki tiek.
Atsakyti
Aš tai pavemsiu nuo persirūkymo ir eisiu miegot. Štai jums prasmė ir rezultatas.
Atsakyti