Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija ,Turkija ir vėl Turkija

QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 27, 12:02)
Cobre, aciu!
Man agentura pasiule Kemera. Bet jis mazokas unsure.gif Vis tik linkusi i didesni kurorta. O jei Alanija? unsure.gif

nera didelis, bet pakaks ten jiem vietos, juolab, kad na kur ten tasytis po tuos kurortus, vistiek lieka centriukas tik smile.gif manau, kad be reikalo bijai kemero dydzio.
Alanijoj gamtos grozio nera. Nebent tai pirma kelione ir zmogus nelabai ka mates.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2015 02 27, 14:07)
nera didelis, bet pakaks ten jiem vietos, juolab, kad na kur ten tasytis po tuos kurortus, vistiek lieka  centriukas tik smile.gif  manau, kad be reikalo bijai kemero dydzio.
Alanijoj gamtos grozio nera. Nebent tai pirma kelione ir zmogus nelabai ka mates.

Tai gal tikrai apsistoti ties Kemeru.. unsure.gif Patogu is jo i ekskursijas? blush2.gif

Tegu tik man jie pasakys - aj, nevaziuojam lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 27, 13:13)
Tai gal tikrai apsistoti ties Kemeru..  unsure.gif Patogu is jo i ekskursijas? blush2.gif

Tegu tik man jie pasakys - aj, nevaziuojam lotuliukas.gif  doh.gif

mes ir turbūt apsistosim ties Kemeru, tik va dabar kuris viešbutis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 27, 13:13)
Tai gal tikrai apsistoti ties Kemeru..  unsure.gif Patogu is jo i ekskursijas? blush2.gif

Tegu tik man jie pasakys - aj, nevaziuojam lotuliukas.gif  doh.gif

taip, patogu. yra netolimu ir nevarginanciu. tik daugiau ne ka apie jas ir bezinau sviezio, as masina naudojuosiu smile.gif
Atsakyti
Balandzio gale keliaujame I Graikija, Koso sala. Kadangi tik uz 4 km yra Turkija, galvojam dienai apsilankyti Bodrume, tuo labiau, kad teke buti tik Antalijoj ir Kemere. Gal galite parekomenduoti, kur Bodrume butu galima skaniai papietauti, kad pajusti Turkiska dviasia? ax.gif Kad ir tikra skanu kokybiska kebaba suvalgyti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gintare2009 @ 2015 02 27, 14:56)
Balandzio gale keliaujame I Graikija, Koso sala. Kadangi tik uz 4 km yra Turkija, galvojam dienai apsilankyti Bodrume, tuo labiau, kad teke buti tik Antalijoj ir Kemere. Gal galite parekomenduoti, kur Bodrume butu galima skaniai papietauti, kad pajusti Turkiska dviasia?  ax.gif  Kad ir tikra skanu kokybiska kebaba suvalgyti?  bigsmile.gif

del kebabu nepatarsiu. as valgydavau salia esanciame Gumbete. Net neziurejau vietu, kur sustodavau su masina, ten ir tikdavo. Bodrume tik pasikokteilindavau vakarais ant juros kranto.
Bodrume man labai skanios ju mazos spurgytes, pardavinejamos gatveje. Labai saldzios, todel ne kiekvienam gal patiks. Na, as tai jas dievinu. Berods apelsino zievele uztarkuoja, jei pageidauji, bet man patinka be zieveles, taciau butinai su cinamonu. Tai ko gero vienintelis saldumynas, kuris man Turkijoje labai patinka. Baklavos as nemegstu, paragauju kepyklelese tik del to, kad gal atrasiu kur ypatingo skonio.o Bodrumo spurgytes tinka. Saldesiai skonio reikalas, gal ir tos spurgytes kitam bus bjaurios. Na, jos labai saldzios, tam reikia nusiteikti. Parasiau del visa ko, gal kas susigundys ir irgi pataps ju fanu. Nezinau ar viesbuciuose buna ir kokio tada jos ten skonio. Bet smagu nusipirkus indeli pasedeti ant juros kranto jas bekremtant - tada ir skonis kitoks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hartema @ 2015 02 27, 09:40)
Sveikos,merginos.Vaziuoju 3 naktim.Viskas iskaiciuota i Alanija.Pirkti nieko neplanuoju.Ar smulkiom islaidom pakaks 350 liru?

Na manau pakaks, zinoma, jei klube nuspresit nusipirkti Daniels'o butelaiti, tada jau nekas (kainuoja 500 liru lotuliukas.gif ) bet apelsinu sultims, kebabui ar isykai laivu ar traukinuku, aplankyt uolas, nusipirkti suvenyru tikrai sociai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2015 02 27, 13:07)
nera didelis, bet pakaks ten jiem vietos, juolab, kad na kur ten tasytis po tuos kurortus, vistiek lieka  centriukas tik smile.gif  manau, kad be reikalo bijai kemero dydzio.

Kemeras buvo mano 3 kelionė į Turkiją. Prieš tai - Marmaris ir Alanija. Man labiausiai nepatiko Kemeras. Manau, tai labai asmeniška 4u.gif Priklauso, kokios bus žmogaus atostogos - viešbutinės ar poilsinė-pažintinė. Gamta labai graži man ax.gif ir Marmario regione ir ir aplankyti daug galima.
Bet pirmai kelionei (aš susidariau tokį nuomonę) dažniausiai pasirenkamas Kemeras dėl įvairiškumo - yra graži gamta, šurmulio ir naktinio gyvenimo, lankytinų vietų.
Atsakyti
QUOTE(Renaya @ 2015 02 27, 19:18)
Kemeras buvo mano 3 kelionė į Turkiją. Prieš tai  - Marmaris ir Alanija. Man labiausiai nepatiko Kemeras. Manau, tai labai asmeniška 4u.gif Priklauso, kokios bus žmogaus atostogos - viešbutinės ar poilsinė-pažintinė. Gamta labai graži man ax.gif  ir Marmario regione ir ir aplankyti daug galima.
Bet pirmai kelionei (aš susidariau tokį nuomonę)  dažniausiai pasirenkamas Kemeras dėl įvairiškumo - yra graži gamta, šurmulio ir naktinio gyvenimo, lankytinų vietų.

buvo prasymas grazios gamtos smile.gif - Kemeras tam tinkama vieta, nedidelis, taciau pasimakaluoti pora trejeta vakaru trumpam ir pesciomis pats tas. Ekskursijos artimos irgi. Kad pats Kemeras grazus, tai negaliu pasakyti. Tik tiek, kad man visi jusu isvardinti kurortai groziu nekvepia nei per kur. Man grazus tik Bodrumas - jei vertinti vien kurorto grozi. Oludenizas patiko del gamtos grozio ir griozdisku viesbuciu nebuvimo, del to, kad jis absoliuciai kitoks, nei didieji kurortai. bet turi ir minusu, kurie kazkam bus esminiai. tiesiog pabandziau atsizvelgti i isdestytus pageidavimus ir patariau. stengiausi pabuti objektyvi tongue.gif
Marmaris man butu patikes del vietos, kurioje jis yra. Bet nepatiko kitkas - man jis susirode apsiures, suspaustas, nepatiko ilankos vanduo.
O siaip jus teisi, kiek zmoniu, tiek nuomoniu. Butu mano valia, tai as visus siusciau i Kas, Patara, Oludeniza ar galiausiai i Bodruma pati (ne i jo apylinkes). Bet daug kas ten neras kazkuriu kitu dalyku, kuriuos gal ras Alanijoje ar Laroje. Na, tai patardamas ir bandai i viska ziureti is poziciju to, kuris praso patarimo. Apsispres zmogus pats smile.gif Juk pasidomes ir patys dar kazkiek, nuotraukas internete pasistudijuos, informacija. O jei aklai tik patarimais tikes ir nepatiks po to, na, tai patys ir kalti smile.gif As iki siol pasikliaudavau tik savo sprendimai, patarimu nereikejo.
Atsakyti
QUOTE(Renaya @ 2015 02 27, 20:18)
Kemeras buvo mano 3 kelionė į Turkiją. Prieš tai  - Marmaris ir Alanija. Man labiausiai nepatiko Kemeras.

blink.gif

kažką matyt praleidau. Pasidalinkite, kuo jums patiko Alanija? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikulis @ 2015 02 27, 10:59)
Tarkim Jus per toptravel randante tinkanti varianta ir iskart uzsisakinejat per ten? O tai ten tada buna koks gidas paskui ar nuveza kas iki oro uosto? Nes agenturoj mums kaina 7n.su viskas iskaiciuota birzelio 6d.,2asm. virs 1200euru,o va kai per interenete iki 1000euru radau,tai ir nelabai suprantu ju skirtumo? g.gif

Esme yra paprasta: keliones organizuoja Tez tour arba Novaturas (su ecotravel padaliniu), taciau tiesiogiai jie kelioniu neparduoda, o patiki tai padaryti agenturom. Agenturos yra akropolyje, centre, ar kitur, dalis ju turi internetinius puslapius, kaina dazniausiai skiriasi nezenkliai, nes akcijas gauna visos agenturos vienodas, tik pvz buna papildoma 8 proc nuolaida perkant internetu arba 7 proc pritaiko akropolis kokiu Jamam dienu ar gimtadieniu ir tt. Vienos agenturos zaibiskai sureaguoja i akcijas ir jas staigiai pateikia, kiti pramiega arba paskelbia, kai jau isparduotos keliones geriausiom kainom...
Na manau agentura Jums pasiule viena viesbuti, Jus ziurit kita... todel kaina skiriasi, nes 3 zv visada pigiau nors ir viskas iskaiciuota, o 5 zv visada bus brangiau. Kaina itakoja ir regionas, Antalijos puse pigesne uz Marmari/Bodruma.

Perkant internetu Jus gausite lygiai tas pacias paslaugas, kaip ir perkant agenturoj. Bilietus lektuvui, gido pasitikima Turkijos oro uoste, nuvezima iki viesbucio, palydejima ir uzregistravima i kambari, net atvyks pora kart paklaust ar viskas OK, duos kontaktini nr, kuriuo kreiptis nutikus bedai. Atghal parves i oro uosta, pades priduot pagaza ir palinkes gero skrydzio.

Ko konkreciai norit is keliones? be AI? kokio lygio viesbucio?

QUOTE(Zylute1 @ 2015 02 27, 21:03)
blink.gif

kažką matyt praleidau. Pasidalinkite, kuo jums patiko Alanija?   unsure.gif

drinks_cheers.gif man Alanija prasciausia, nors faina ir ten mirksiukas.gif
Labiausiai suzavejo Kusadasi, tada Kemeras savo salia esanciais kalnais ir siaip toks jaukus, tuomet Marmaris, tiksliau Icmeler, o tada jau Alanija.
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2015 02 27, 19:47)
Esme yra paprasta: keliones organizuoja Tez tour arba Novaturas (su ecotravel padaliniu), taciau tiesiogiai jie kelioniu neparduoda, o patiki tai padaryti agenturom. Agenturos yra akropolyje, centre, ar kitur, dalis ju turi internetinius puslapius, kaina dazniausiai skiriasi nezenkliai, nes akcijas gauna visos agenturos vienodas, tik pvz buna papildoma 8 proc nuolaida perkant internetu arba 7 proc pritaiko akropolis kokiu Jamam dienu ar gimtadieniu ir tt. Vienos agenturos zaibiskai sureaguoja i akcijas ir jas staigiai pateikia, kiti pramiega arba paskelbia, kai jau isparduotos keliones geriausiom kainom...
Na manau agentura Jums pasiule viena viesbuti, Jus ziurit kita... todel kaina skiriasi, nes 3 zv visada pigiau nors ir viskas iskaiciuota, o 5 zv visada bus brangiau. Kaina itakoja ir regionas, Antalijos puse pigesne uz Marmari/Bodruma.

Perkant internetu Jus gausite lygiai tas pacias paslaugas, kaip ir perkant agenturoj. Bilietus lektuvui, gido pasitikima Turkijos oro uoste, nuvezima iki viesbucio, palydejima ir uzregistravima i kambari, net atvyks pora kart paklaust ar viskas OK, duos kontaktini nr, kuriuo kreiptis nutikus bedai. Atghal parves i oro uosta, pades priduot pagaza ir palinkes gero skrydzio.

Ko konkreciai norit is keliones? be AI? kokio lygio viesbucio?

Na musu tikslas yra pailseti lotuliukas.gif viesbutukas mus domina3*,4*,su viskas iskaiciuota. Aisku norisi aplankyti kaip Pamukale ar dar kazka,kaip pastebejau daugiausiai pasiulymai del gamtos i Kemera,mes esame buve Marmari. Na mes buvom vienoj agenturoj tai kainytes mums parase nepigias,sian buvau kitoj agenturoj tai skirtumas zymiai didelis kainu nei siule pirmoj agenturoj ir svarbiausia viesbuciai kai kurie atitiko,tai vat kaip ir noretusi geriau promogom isleisti tuos sutaupytus pinigeliu. drinks_cheers.gif
Atsakyti