QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 28, 20:18)
Va todel ir klausiu 'kodel', nes idomu argumetai. Tik neparaset, kodel Kemeras nepatiko.
Pvz visi giria Maljorkos Alcudia ir kainos ten brangiausios. Tai man buvo sokas pamacius ta kurorta, kur nebuvo net kur iseiti pasivaikscioti, nebent aplink viesbucius palei jura. Todel ir domiuosi, kad nebutu nuvaziavus vien viesbuciai, ne vieno parko! Norisi, kad kiekviena vakara butu galima aplankyti vis kitas vietas (nerealu, aisku, bet masinos ir tam paciam mieste

), idomu didesni miesto centrai, senamiesciai, grazus parkai, sodai.. zodziu, reikia Romos ant juros krantos

O uzmiesty Pamukale
Visų pirma norėčiau paklausti - kokį mėnesį planuojate važiuoti? Patikėkite, vasarą Jums mažiausiai norėsis po parkus mieste vaikščioti

Kiekvienas kurortinis miestelis turės senamiestį, centrą, jūros krantą (na gal ir nevisi jūrą turės

..... Gal greičiau naujamiesčio nepamatysite

O tai ką išvardinote , kad norite pamatyti - reiktų važiuoti į Stambulą
Mes gyvenome ne Kemere, o Camjuva. Gal tai ir gadino visas atostogas. Miestelis nedidelis, veiksmo mažai ir viskas pritaikyta rusams. Susisiekimas ne toks paprastas kaip visoje Turkijoje, kadangi per miestelį nėra pagrindinio kelio ir busiukai užsuka į miestelį nustatytomis valandomis. Gal dabar pasikeitė. Aš mėgstu vakarais pasivaikščioti ,pasidairyti, užeiti į kavinukę ar šiaip vaikščiojant parelaksuoti, o čia buvo "apribota laisvė"

Buvom kelis kartus Kemere - dieną man vaikščioti kančia, vakare - truputėlį geriau. Miestelis nedidelis, turgus pigus

Negaliu įvardinti priežasčių, kas man ten netiko, gal geriau būtų sakyti - patiko mažiausiai. Patiko pusryčiauti terasoje, kai atrodo, kad kalnus gali ranka pasiekti