Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija ,Turkija ir vėl Turkija

QUOTE(Erikulis @ 2015 02 27, 22:19)
Na musu tikslas yra pailseti  lotuliukas.gif  viesbutukas mus domina3*,4*,su viskas iskaiciuota. Aisku norisi aplankyti kaip Pamukale ar dar kazka,kaip pastebejau daugiausiai pasiulymai del gamtos i Kemera,mes esame buve Marmari. Na mes buvom vienoj agenturoj tai kainytes mums parase nepigias,sian buvau kitoj agenturoj tai skirtumas zymiai didelis kainu nei siule pirmoj agenturoj ir svarbiausia viesbuciai kai kurie atitiko,tai vat kaip ir noretusi geriau promogom isleisti tuos sutaupytus pinigeliu.  drinks_cheers.gif

Na jeigu Jums nereikia prabangos pasiziurekit kainas ecotravel.lt tikrai labai pigiu ir fainu pasiulymu yra , tik visi ju viesbuciai Alanijoje. Viskas iskaiciuota nuo 300 eur prasideda, tik ten visokius pavezejimus ir lagaminus reikia pasirinkti papildomai.
Atsakyti
QUOTE(Renaya @ 2015 02 27, 20:18)
Kemeras buvo mano 3 kelionė į Turkiją. Prieš tai  - Marmaris ir Alanija. Man labiausiai nepatiko Kemeras.

Kuo nepatiko?
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2015 02 28, 01:04)
Na jeigu Jums nereikia prabangos pasiziurekit kainas ecotravel.lt tikrai labai pigiu

Kai susideda tie visi papildomi mokesciai, ne taip jau ir pigu gaunasi ax.gif O ir naktys dazniausiai tik 6 doh.gif
Atsakyti
Kiek klausimų 4u.gif
Neatsakysiu taip, kaip visos tikitės biggrin.gif
Pritarsiu Cobrei - kiek žmonių, tiek nuomonių, tiek reikalavimų 4u.gif
Poilsis Alanijoje - gera kompanija, atitiko visų norus ir pageidavimus, geras oras, šiltas vanduo, nereikia gaminti maisto, vaikai kartu ir kaip jų ir nėra blush2.gif ,poilsis viešbuty ir už viešbučio ribų. Tai buvo atostogos po labai įtempto darbo ir didžiulio projekto, tad man atrodė ir gamta gražesnė, ir saulė kaitresnė. lotuliukas.gif Tiesa, reiktų paminėti, kad kai buvau paskutinį kartą 2013m. Alanija man pasirodė labai komercinis ir ne turkiškas biggrin.gif miestukas.
Turkija labai pasikeitė per 11m. nuo pirmo mano apsilankymo tongue.gif
Planuojant kelionę svarbu ne tik biudžetas, bet ir ko tikitės iš kelionės - poilsis viešbuty, keliones - prioritetas istorija ar gamta ar duzgės lotuliukas.gif (toks lietuviškas žodis tūso?)
Domina gamta - Cobrė geriausia konsultantė 4u.gif Jei norite pakeliauti - susidėliokite norimus aplankyti objektus, o tada kurortas.
Važiuojant pirmą kartą - kur vyksite - ten patiks. Tokia jau ta Turkija thumbup.gif
Atsakyti
Va todel ir klausiu 'kodel', nes idomu argumetai. Tik neparaset, kodel Kemeras nepatiko.
Pvz visi giria Maljorkos Alcudia ir kainos ten brangiausios. Tai man buvo sokas pamacius ta kurorta, kur nebuvo net kur iseiti pasivaikscioti, nebent aplink viesbucius palei jura. Todel ir domiuosi, kad nebutu nuvaziavus vien viesbuciai, ne vieno parko! Norisi, kad kiekviena vakara butu galima aplankyti vis kitas vietas (nerealu, aisku, bet masinos ir tam paciam mieste biggrin.gif ), idomu didesni miesto centrai, senamiesciai, grazus parkai, sodai.. zodziu, reikia Romos ant juros krantos lotuliukas.gif O uzmiesty Pamukale lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 28 vasario 2015 - 20:21
keliavom pernai pirma karta i Turkija, i Amara dolce vita, grizusi sakiau, kad viskas liuks, smagu, grazu, bet ne tas. miestas , i kuri noreciau sugrizti biggrin.gif ir tik po pusmecio...kai emem galvoti velei apie kelione, ziureti pradejome velei Turkija biggrin.gif del vaiku, nes sako, pirma karta vaikus veztis reikia tik ten, o ir patys kazkaip sudeliojome mintyse viska ir vis tik, smagu ir grazu ten, tikriausiai, truko vaiku, namuose paliktu, nelabai aktyvi kompanija sudare toki ispudi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 02 28, 21:20)
keliavom pernai pirma karta i Turkija, i Amara dolce vita, grizusi sakiau, kad viskas liuks, smagu, grazu, bet ne tas. miestas , i kuri noreciau sugrizti biggrin.gif ir tik po pusmecio...kai emem galvoti velei apie kelione, ziureti pradejome velei Turkija biggrin.gif del vaiku, nes sako, pirma karta vaikus veztis reikia tik ten, o ir patys kazkaip sudeliojome mintyse viska ir vis tik, smagu ir grazu ten, tikriausiai, truko vaiku, namuose paliktu, nelabai aktyvi kompanija sudare toki ispudi biggrin.gif

O kaip viesbutis? Jis is ne pigiu, ar ne? Papasakokite. O kaip miestas?

Atsakyti
Viesbutis grazus, didelis, teritorija puiki, zuvies restoranas-mmmmm smile.gif mes gyvenome Porto Fino pastate, kambarys buvo tikrai nemazas, maistas super, man skrandziu bedu turinciai - viskas buvo super smile.gif viesbutis tikrai ne is pigiuju, kelione iki jo ilga, i miesta taip ir neisvilkau nei viena, tik iki gyvenvietes salimais lauktuviu papirkti biggrin.gif norejosi aplankyti ir izymiasias vietas, bet gaila buvo palikti bramgu viesbutuka parai, dviems biggrin.gif todel, jei keliauti, reikia rinktis 3*4zvaigzdes be UAI biggrin.gif bet pirmai pradziai - patiko, svarbu rasti kompanija gera, tad sikart su seima vaziuojame ir turime tiksla, kad vaikus lepinsime poilsiu, tad prioritetai taip pat buvo geras viesbutis, o jei grisiu keliauti - tai rinksiuosi kuo arciau objektu ir pigiau
bet aplankeme Tachtali kalna, vazinejomes keturaciais, ne vien tik sedejom ir gulejom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 28 vasario 2015 - 20:42
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 28, 20:18)
domiuosi, kad nebutu nuvaziavus vien viesbuciai, ne vieno parko! Norisi, kad kiekviena vakara butu galima aplankyti vis kitas vietas (nerealu, aisku, bet masinos ir tam paciam mieste biggrin.gif ), idomu didesni miesto centrai, senamiesciai, grazus parkai, sodai.. zodziu

Nerealu. Visi kurortai yra gana nedideli (visa laime). Didesni Alanija ir Fetija. Gal dar Kusadasis, bet jame nebuvau, lai pasakoja kas labiau apsisvietes. Rinkites tarp Kemero ir Bodrumo. Bodrumas miestelis su istoriniais paminklais, grazia pakrante, galimybe aplankyti Kosa, pavakaroti ant juros kranto su taure gerimo ir pan.
Kemeras - grazi gamta, parkas, krantine. netolimos ekskursijos. Daugiau demesio skirkite viesbucio paieskai ir teveliai liks patenkinti.

Mano senu laiku reportaziukas is Bodrumo ir keliavimo salia ir toliau
http://www.supermama...?...&p=47248606

QUOTE(knopke* @ 2015 02 28, 20:38)
norejosi aplankyti ir izymiasias vietas, bet gaila buvo palikti bramgu viesbutuka parai, dviems biggrin.gif todel, jei keliauti, reikia rinktis 3*4zvaigzdes be UAI biggrin.gif

Nei karto viesbucio zvaigzduciu kiekis nesutrukde keliauti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 02 28, 20:18)
Va todel ir klausiu 'kodel', nes idomu argumetai. Tik neparaset, kodel Kemeras nepatiko.
Pvz visi giria Maljorkos Alcudia ir kainos ten brangiausios. Tai man buvo sokas pamacius ta kurorta, kur nebuvo net kur iseiti pasivaikscioti, nebent aplink viesbucius palei jura. Todel ir domiuosi, kad nebutu nuvaziavus vien viesbuciai, ne vieno parko! Norisi, kad kiekviena vakara butu galima aplankyti vis kitas vietas (nerealu, aisku, bet masinos ir tam paciam mieste biggrin.gif ), idomu didesni miesto centrai, senamiesciai, grazus parkai, sodai.. zodziu, reikia Romos ant juros krantos lotuliukas.gif O uzmiesty Pamukale lotuliukas.gif

Visų pirma norėčiau paklausti - kokį mėnesį planuojate važiuoti? Patikėkite, vasarą Jums mažiausiai norėsis po parkus mieste vaikščioti smile.gif Kiekvienas kurortinis miestelis turės senamiestį, centrą, jūros krantą (na gal ir nevisi jūrą turės biggrin.gif ..... Gal greičiau naujamiesčio nepamatysite biggrin.gif O tai ką išvardinote , kad norite pamatyti - reiktų važiuoti į Stambulą smile.gif
Mes gyvenome ne Kemere, o Camjuva. Gal tai ir gadino visas atostogas. Miestelis nedidelis, veiksmo mažai ir viskas pritaikyta rusams. Susisiekimas ne toks paprastas kaip visoje Turkijoje, kadangi per miestelį nėra pagrindinio kelio ir busiukai užsuka į miestelį nustatytomis valandomis. Gal dabar pasikeitė. Aš mėgstu vakarais pasivaikščioti ,pasidairyti, užeiti į kavinukę ar šiaip vaikščiojant parelaksuoti, o čia buvo "apribota laisvė" lotuliukas.gif Buvom kelis kartus Kemere - dieną man vaikščioti kančia, vakare - truputėlį geriau. Miestelis nedidelis, turgus pigus tongue.gif Negaliu įvardinti priežasčių, kas man ten netiko, gal geriau būtų sakyti - patiko mažiausiai. Patiko pusryčiauti terasoje, kai atrodo, kad kalnus gali ranka pasiekti ax.gif
Atsakyti
Man Kemeras irgi nepatiko, ji gelbeja tik kalnai.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2015 02 28, 21:30)
Bodrumas miestelis su istoriniais paminklais, grazia pakrante, galimybe aplankyti Kosa, pavakaroti ant juros kranto su taure gerimo ir pan.

O nuo oro uosto iki Bodrumo kiek km susidaro? Ir gal kokį viešbutį galit rekomenduoti, kad būtų ant jūros kranto, kad priimtų vaikus ir kad teritorija didesnė būtų, mums tiktų ir 4* nesam išrankūs, o kai dar ruošiasi 12 žmonių važiuoti tai, kad ir kaina nelabai skriaustų (na pav., 7n. kad kainuotų nuo 290Eur iki 460Eur) smile.gif
Atsakyti