QUOTE(Yggdrasil @ 2015 02 01, 19:20)
Sveikutes
Gal kuri is patirties parekomenduotumet gera viesbuti vaziuojant su 6 men kudikiu ir trimeciu vaikuciu ,kad pritaikytas leliams butu ?? Dairomes geguzes menesiui apie ALANIJOS regiona .
Buciau labai dekinga
O kodel butinai Alanija? su dviem maziukais po 3 val skrydzio dar 3 val autobuse

Ar verta?
Ar Jus ecotravel renkates? bet ten viesbuciu labai ribotai ir apie gera sunku kalbeti
Esminis reikalavimas keliaujant su vaikais geguze - sildomas baseinas, nes vanduo nevisada siekia 20 laipsiu (iki vidurio men max 18-19). Man itin svarbu ir atstumas iki viesbucio, neturiu as sveikatos ir kantrybes vaikams cirka rodyt, o 5-6 val Masos jau gerokai per daug
Trimeciui butinos karstykles, supynes pacioje Alanijoje labai daug 'valdisku' karstykliu
Jei megstat pasivaikscioti rinkites viesbucius esancius mieste, man budavo kaifas vaiko pietu miega 'pravaikscioti', o geguzes tam puikiai tinkamas
Atkreipkite demesi i papludini, daug kur zvyras arba akmenys, man privalumas, kitiems - nepatinka

Smeliukas - kleopatros paplud. bet ten geru viesbuciu nekazka.
Geguzi galima atostogauti uz labai gera kaina, todel viesbuciu ir galimybiu pasirinkimas labai nemazas

Svarbiausia priotitetai, pvz mano broliene kaifavo viesbutyje esanciame tarp bananmedziu, jokio miesto, jokiu parduotuviu ir pan, man tai butu sakes... negaliu atostogauti viesbucio teritorijoje.
QUOTE(Mazule @ 2015 02 01, 19:33)
Mergaitės - papasakokite prašau, ar galima rezervavus per išankstinius kelionę dabar pakeisti jos laiką?

nes avansas sumokėtas, o va vyrui pasirodo planuotų atostogų metu darbas (na čia profesija tokia nepatogi išankstiniams, o aš surizikavau.........

)
Galite, kada norite pakeisti (kai kurie tik viena karta leidzia) tik kaina bus tos dienos, kuria keiciate, o ne tokia kokia mokejote per isankstinius