Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija ,Turkija ir vėl Turkija

Vistik medaus mėnesiui nusitaikėme į MARDAN PALACE viešbutį, tikiuosi kainos ir kokybės santykis atitiks, dabar bandau išsiaiškinti kokias pramogas turi viešbutis ir bandyti suderinti kainą. Nuolaidos turbūt visalaik reikia prašyti?O iš kurios agentūros patartumėte pirkti?
Tai bus pirmasis mūsų poilsis Turkijoj ir aplamai pirmą kart išbandysim poilsinę kelionę su viskas įskaičiuota, nes anksčiau vien pažintinės būdavo smile.gif

Ir vistik gal kas buvote šiame viešbutyje ir galėtumėt pasidalinti atsiliepimais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimme: 01 vasario 2015 - 12:39
QUOTE(Laimme @ 2015 02 01, 13:36)
Vistik medaus mėnesiui nusitaikėme į MARDAN PALACE viešbutį, tikiuosi kainos ir kokybės santykis atitiks, dabar bandau išsiaiškinti kokias pramogas turi viešbutis ir bandyti suderinti kainą. Nuolaidos turbūt visalaik reikia prašyti?O iš kurios agentūros patartumėte pirkti?
Tai bus pirmasis mūsų poilsis Turkijoj ir aplamai pirmą kart išbandysim poilsinę kelionę su viskas įskaičiuota, nes anksčiau vien pažintinės būdavo smile.gif

Ir vistik gal kas buvote šiame viešbutyje ir galėtumėt pasidalinti atsiliepimais?

Novaturas jaunavedziams 10 proc duoda 4u.gif
Tez turas irgi 10 proc katalogo kainom arba 5 proc specialiems pasiulymams.
As pirkau 2010 metai, tai uzteko tik to lapo, kad paduoti pareiskimai tuoktis cool.gif Suma visai padori susidaro, galejom sau leisti vietoje maloniu atrakciju wub.gif
Uzsakinedami pazymekite (paprasykite agentes pabrezti), kad tai medaug menesio kelione, viesbutis tikrai palepina, sampanas, vaisiai, geles buvo kasdienybe kambaryje, reztorane staliukas visada rezervuotas budavo ir tt ir kambari gavom geriausia, nors pirkom standarta (bet manau, tai itakojo ir geguzes men, nes viesbutis nebuvo pilnai apgyvendintas).
Del agenturos, parasynekit mailus visom populiariausiom, kas pasiulys geriausia kaina is tu ir pirkite cool.gif
Atsakyti

Sveikutes 4u.gif

Gal kuri is patirties parekomenduotumet gera viesbuti vaziuojant su 6 men kudikiu ir trimeciu vaikuciu ,kad pritaikytas leliams butu ?? Dairomes geguzes menesiui apie ALANIJOS regiona .
Buciau labai dekinga 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Mergaitės - papasakokite prašau, ar galima rezervavus per išankstinius kelionę dabar pakeisti jos laiką? unsure.gif nes avansas sumokėtas, o va vyrui pasirodo planuotų atostogų metu darbas (na čia profesija tokia nepatogi išankstiniams, o aš surizikavau......... verysad.gif )
Atsakyti
Labas keliauninkams 4u.gif

Duokit patarimų,kur keliaut su 12 ir 8m aktyviais vaikais 4u.gif

Rinkausi tarp Delphin Botanik, Saphir,bet gal žinote ir kituose turkijos regionuose ką nors tokio-su daug vandens pramogų ir pakankamu komfortu
Atsakyti
QUOTE(Šyta @ 2015 02 01, 19:35)
Labas keliauninkams 4u.gif
Duokit patarimų,kur keliaut su 12 ir 8m aktyviais vaikais 4u.gif

Rinkausi tarp Delphin Botanik, Saphir,bet gal žinote ir kituose turkijos regionuose ką nors tokio-su daug vandens pramogų ir pakankamu komfortu

Matau keturi vaikuciai parase ax.gif Gal su visais vaziuosit ? Aktuali tema man rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Yggdrasil @ 2015 02 01, 18:39)
Matau keturi vaikuciai parase  ax.gif  Gal su visais vaziuosit ? Aktuali tema man  rolleyes.gif

Yggdrasil,mano vyriausias šiemet kategoriškai atsisakė su mumis važiuoti,keliausim be jo į Delphin Deluxe wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvačiukas @ 2015 02 01, 20:10)
Yggdrasil,mano vyriausias šiemet kategoriškai atsisakė su mumis važiuoti,keliausim be jo į Delphin Deluxe wink.gif

Mes visa seima planuojam blush2.gif Kolkas ziurineju Simena Sun Club ir Sunrise Park Resort ... Delpchin tokiai "gaujai " nemeta nieko...
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2015 02 01, 20:33)
Mergaitės - papasakokite prašau, ar galima rezervavus per išankstinius kelionę dabar pakeisti jos laiką?  unsure.gif  nes avansas sumokėtas, o va vyrui pasirodo planuotų atostogų metu darbas (na čia profesija tokia nepatogi išankstiniams, o aš surizikavau.........  verysad.gif )

Taip, galima pasikeisti laika, viesbuti, keliones trukme, tik va kaina uz kelione bus perskaicuojama is naujo pagal siuo metu galiojancias kainas naujam jusu pasirinktam laikotarpiui.
Atsakyti
QUOTE(Yggdrasil @ 2015 02 01, 19:20)
Sveikutes  4u.gif

Gal kuri is patirties parekomenduotumet gera viesbuti vaziuojant su 6 men kudikiu ir trimeciu vaikuciu ,kad pritaikytas leliams butu ??  Dairomes geguzes menesiui apie ALANIJOS regiona .
    Buciau labai dekinga  4u.gif  ax.gif

O kodel butinai Alanija? su dviem maziukais po 3 val skrydzio dar 3 val autobuse g.gif Ar verta?
Ar Jus ecotravel renkates? bet ten viesbuciu labai ribotai ir apie gera sunku kalbeti blush2.gif
Esminis reikalavimas keliaujant su vaikais geguze - sildomas baseinas, nes vanduo nevisada siekia 20 laipsiu (iki vidurio men max 18-19). Man itin svarbu ir atstumas iki viesbucio, neturiu as sveikatos ir kantrybes vaikams cirka rodyt, o 5-6 val Masos jau gerokai per daug smile.gif
Trimeciui butinos karstykles, supynes pacioje Alanijoje labai daug 'valdisku' karstykliu thumbup.gif
Jei megstat pasivaikscioti rinkites viesbucius esancius mieste, man budavo kaifas vaiko pietu miega 'pravaikscioti', o geguzes tam puikiai tinkamas wub.gif
Atkreipkite demesi i papludini, daug kur zvyras arba akmenys, man privalumas, kitiems - nepatinka mirksiukas.gif Smeliukas - kleopatros paplud. bet ten geru viesbuciu nekazka.
Geguzi galima atostogauti uz labai gera kaina, todel viesbuciu ir galimybiu pasirinkimas labai nemazas 4u.gif Svarbiausia priotitetai, pvz mano broliene kaifavo viesbutyje esanciame tarp bananmedziu, jokio miesto, jokiu parduotuviu ir pan, man tai butu sakes... negaliu atostogauti viesbucio teritorijoje.

QUOTE(Mazule @ 2015 02 01, 19:33)
Mergaitės - papasakokite prašau, ar galima rezervavus per išankstinius kelionę dabar pakeisti jos laiką?  unsure.gif  nes avansas sumokėtas, o va vyrui pasirodo planuotų atostogų metu darbas (na čia profesija tokia nepatogi išankstiniams, o aš surizikavau.........  verysad.gif )

Galite, kada norite pakeisti (kai kurie tik viena karta leidzia) tik kaina bus tos dienos, kuria keiciate, o ne tokia kokia mokejote per isankstinius
Atsakyti
QUOTE(bruc @ 2015 02 01, 21:21)
Galite, kada norite pakeisti (kai kurie tik viena karta leidzia) tik kaina bus tos dienos, kuria keiciate, o ne tokia kokia mokejote per isankstinius

o jei staiga persigalvočiau - avansas liktų tad dovanų agentūrai ar būčiau priverste kelionę pirkti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazule @ 2015 02 01, 23:16)
o jei staiga persigalvočiau - avansas liktų tad dovanų agentūrai ar būčiau priverste kelionę pirkti  biggrin.gif

Pilnai uz kelione reikia apmoketi 21d iki keliones, iki 21d atsisakant rizikuojat avansu, o veliau proc sistema (yra sutartyje lentele).
Visada turite galimybe kelione perparduoti, jei turit gera pasiulyma- iseisit ant 0, gal net i + priklausys nuo kelioniu kainu tuo metu (kada jusu kelione?) arba prarasit 10-20 proc, na jei pardavinesit ne ' is vakaro'.

O keliones tikrai perpirkineja uz padoria kaina mirksiukas.gif
Koks Jusu operatorius?
Atsakyti