Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija ,Turkija ir vėl Turkija

Dar bus matyti, ką sugalvosim - rytoj išaiškės, kada vyras bus vasarą užimtas, o kada laisvas, tačiau akivaizdu, kad mūsų išankstinis užsakymas nuplauks.......

Kelionė birželio mėn. pr. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Šyta @ 2015 02 01, 19:35)
Labas keliauninkams 4u.gif
Duokit patarimų,kur keliaut su 12 ir 8m aktyviais vaikais 4u.gif

Rinkausi tarp Delphin Botanik, Saphir,bet gal žinote ir kituose turkijos regionuose ką nors tokio-su daug vandens pramogų ir pakankamu komfortu

Vaziuokite i Eftalia Village, Eftalia Marin, Eftalia Aqua ar Eftalia Splash. Jie visi vienoje teritorijoje, o uz kelio prie juros diiiidelis vandens parkas su vaikiskais ir suaugusiuju baseinais, atrakcionais, barais, spa, vaiku zaidimo klubais ir t.t.
Mes pernai buvom Eftalia Marin (jis pats naujausias) tai is 5 viesbuciu, kuriuose atostogavom Turkijoje su vaikais šis buvo vaikams geriausias thumbup.gif
Ir netgi juroje vienas ruozas yra smeletas, o ne zvyruotas mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Nusipirkome kelione i Saphir viezbuti 4u.gif Gal kas buvote,noreciau dar truputi atsiliepimu apie ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Spyglė* @ 2015 02 03, 21:29)
Sveikutes,
Nusipirkome kelione i Saphir viezbuti 4u.gif Gal kas buvote,noreciau dar truputi atsiliepimu apie ji smile.gif

Ir mane sudomino sis viesbutis biggrin.gif , per kuria kelioniu agentura pirkote g.gif

Sveikutes 4u.gif
Atsakyti
Ir aš pirkau į Saphir 4žv. birželio pradžiai 9 naktims, 2 suaugę, 2 vaikai 7m. ir 13 m. Kokie atsiliepimai
Atsakyti
Sveikos,
ačiū visoms už atsakymą apie Megaturą 4u.gif

Turiu klausimą apie UTOPIA WORLD HOTEL 5 * 4u.gif kiek supratau iš pasisakymų praeitose temose - šis viešbutis vertas dėmesio 4u.gif sakykit, kaip pasiekdavot Alaniją? 4u.gif ar šis viešbutis labiau tinkamas tiems kas nenori kelti kojos iš viešbučio 4u.gif ? Mes galvojame apie kelias keliones.. tai ar bus patogiu iš šio viešbučio keliauti į kelias eskursijas? g.gif Būtume du suaugę be vaikų. Būsiu dėkinga už atsakymus 4u.gif

p.s. ir kaip ten dėl paplūdimio? g.gif iš foto matosi gan siauras, akmenuotas paplūdimys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 04 vasario 2015 - 17:12
QUOTE(Troja4 @ 2015 02 04, 10:31)
Ir mane sudomino sis viesbutis biggrin.gif , per kuria kelioniu agentura pirkote  g.gif

Sveikutes  4u.gif

Mes pirkome per megatura Tezturo kelione .Kada planuojate ten keliauti ? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Spyglė* @ 2015 02 03, 22:29)
Sveikutes,

QUOTE(Troja4 @ 2015 02 04, 12:31)
Ir mane sudomino sis viesbutis biggrin.gif , per kuria kelioniu agentura pirkote  g.gif

Sveikutes  4u.gif

Nezinau apie kuri tiksliai kalbat,bet mes buvom Saphir resort and spa pries du metus, tai super patiko: naujas grazus, aplinka, maistas ir dar zmoniu nedaug buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Master @ 2015 02 05, 10:39)
Nezinau apie kuri tiksliai kalbat,bet mes buvom Saphir resort and spa pries du metus, tai super patiko: naujas grazus, aplinka, maistas ir dar zmoniu nedaug buvo  biggrin.gif

Čia apie Saphir 4* kalba sukasi. 4u.gif

Pastebėjau, kad Saphir 4* didesnė teritorija, o ir vilas jie turi.... Lietuvių mėgiamas. Šiemet į jį daug kelialapių pardavė. mirksiukas.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikutes

Ziurineju atostogas Delphin Botanik Platinum. Aprasymai ir vokiski ivertinimai padare ispudi. Video irgi... Bet vat uzkliuvo viena foto ir kilo abejones g.gif Kaip ten reikalai su papludymiu, tiksliau ibridimu i jura? Tikrai tenka maudytis tokiam smeletam vandenyje? Ir dar toks jausmas, kad uz metro jau esi vandenyje iki kaklo? As plaukti nemoku blush2.gif , bet baseinu nenoriu schmoll.gif Gal kas yra buve ir pades apsispresti? 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(pakasiukas @ 2015 02 06, 19:13)
4u.gif Sveikutes

Ziurineju atostogas Delphin Botanik Platinum. Aprasymai ir vokiski ivertinimai padare ispudi. Video irgi... Bet vat uzkliuvo viena foto ir kilo abejones  g.gif  Kaip ten reikalai su papludymiu, tiksliau ibridimu i jura? Tikrai tenka maudytis tokiam smeletam vandenyje? Ir dar toks jausmas, kad uz metro jau esi vandenyje iki kaklo? As plaukti nemoku  blush2.gif , bet baseinu nenoriu  schmoll.gif  Gal kas yra buve ir pades apsispresti?  4u.gif

Bent jau pernai,paplūdimys buvo bendras su Delphin Botanic,vanduo nebuvo smėlėtas,nes ten akmenukai smile.gif,o su gyliu tai viskas tvarkoj,mano aštuonmetei tiko;)
Atsakyti

Gyvaciukas, aciu 4u.gif
Pries tai kelis metus is ieles atostogavom Dolce Vitoje, bet jau ismokom viska atmintinai ten biggrin.gif Norisi kazko naujo. O papludimys ten super man buvo wub.gif

Gyvaciuk, O kaip tau paciai sitas viesbutis?

O gal ka arciau oro uosto rekuomenduotumete? bigsmile.gif
Atsakyti