Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija ,Turkija ir vėl Turkija

Planuojame keliauti i Turkiją Antalijos regioną rugpjūčio mėn. viduryje turbūt su Novaturu.

Šeima 2 + 2 vaikai (3 m. ir 1 m. - mažyliui lyg ir nemokamai turėtų būt)
7 naktys AI
Būtų labai gerai jei sutilptume į 1800-1900 EUR

Gal kas galėtų parekomenduoti tikrai gerą 4-5 žvaigždučių viešbutį mūsų poilsiui su vaikais. Novaturo kataloge tų viešbučių telpančių į mūsų biudžetą - gausybė, tad kaip išsirinkti? rolleyes.gif
Būsiu dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo radviliux: 12 kovo 2015 - 00:22
Bruc, aciu uz kometarus.
Jau buvau minejus, kad ieskau teveliams keliones, jiems privalumas rusu kalba. Ir jau tikrai amziuj, nors labai saunuoliai (tfu tfu tfu).
Man aktualu grazi gamta, kad butu nemazai kur pasivaikscioti, patogios eksukursijos.
Ir norejau rast abiems iki 1500 5 zv ir 10 naktu lotuliukas.gif Jauciu, kazkaip be sansu? Na, gal 1700 biggrin.gif
Arba rugpjucio pabaiga, arba rugsejo pradzia.
Papildyta:
QUOTE(radviliux @ 2015 03 12, 01:20)
Gal kas galėtų parekomenduoti tikrai gerą 4-5 žvaigždučių viešbutį mūsų poilsiui su vaikais. Novaturo kataloge tų viešbučių telpančių į mūsų biudžetą - gausybė, tad kaip išsirinkti?  rolleyes.gif
Būsiu dėkinga  4u.gif

As kuria diena ziurinejau viesbucius, skaiciau atsiliepimus ir pan. Kaina tikrai dideja nuo zv skaiciaus ir, kaip nebutu keista, sutampa kaina ir su atsiliepimais.
Atsirinkite viesbucius tinkamus su vaikais (dauguma?)
Miestas ar uzmiestis?
O tada ir ziurekite pagal atsiliepimus, pavartykite keliautoju foto.

Man tai beda, kad as i suma neitelpu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žalia Rūta: 12 kovo 2015 - 00:24
QUOTE(bruc @ 2015 03 12, 00:04)
Stambule gal ir nebus  cool.gif  lotuliukas.gif 
O jei Alanijoje, tai labai tiketina, kokie 35...
Vaikai karsti pernesa geriau uz tevus.
Mes ir siemet atostogausim liepa su dviem 2-3m Svarbu atitinkamas kremas nuo saules ir dauuug vandens  4u.gif

Mane Alanijoj ir rugsėjo pradžioje yra +40 šilumėlė pakaitinusi prieš keletą metų, po pusdienį pėstute blūdijant visur kur, kiek vargino, bet vakare jūroj atsigaudavom.
Tokia temperatūra laikėsi visas 10 dienų, beje, puikiausiai jautėsi mano mama, kuriai 70+ metų, o man vienu metu ir pačiai temperatūra su lauko susilygino biggrin.gif , po pasivaikščiojimo aplink pilį ir nusileidimo nuo kalno pėstute, bet geras miegas įkalus ibuprofeno viską atstatė į vietas.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 03 12, 00:28)
Man tai beda, kad as i suma neitelpu biggrin.gif

As tik paziurejau, ka tezai siulo. tavo vietoje pamastyciau apie Grand ring. Na, ne Kemere. Bet tai pavaziuos i viena kita ekskursija, ten nusikals ir vakare jau nieko nebenores, padalyvaus vakaro sou kokteiliukus gurksnodami, nuvaziuos su dolmusu ir i kemera pavaikstineti. Zodziu, manau, kad jiems tiks viskas. O pats viesbutis tai smagiai atrodo, nenusiures, tai jau iskart jiems turetu nuotaika pakelti, atsiliepimai geri, teritorija grazi - nu ko daugiau noret. Ir i kaina tilpsi gal. Manau, kad drasiai imk ir nekvarsink sau galvos.
Siaip as megeja keliauti, bet zinai, ten taip veiksmas isdeliotas buna, kad vakare daznai jau nesinori niekur iseiti is to viesbucio. Va diena is dienos gulineti gal jiems ir pabos, tai isvarys pasiekskursinti (galim veliau apie tai irgi pakalbeti). Tai grize tik vakarieniauti leks ir tada jau ilsetis niekur nesitasant. O jei viesbutyje visa diena liks, tai zinai, tas viesbutis zmogu itraukia, kaip pelke kokia biggrin.gif susiurba ir uz teritorijos jau nelabai lieka laiko iseiti biggrin.gif Ten dienotvarke, su arbatelem, maitinimais ir animacija, vakkarine programa, taip sudaromos, kad zmogus isisuka i ta ritma ir istrukti nera taip jau paprasta, o ir noro nebebuna biggrin.gif Jei taip nebutu, tai, visi uzmiescio viesbuciai banktutuotu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 12 kovo 2015 - 10:27
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 03 10, 01:16)

mes tada vykome is NO,tai kaina buvo ryskiai didesnei lietuvoje doh.gif o db kainu nezinau ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Būkit geros merginos parašykite kokį pinigą vežtis į turkiją? Kokia jūsų patirtis - pasidalinkite. Iš anskto ačiū jums.
Atsakyti
QUOTE(Donatux8787 @ 2015 03 12, 15:33)
Būkit geros merginos parašykite kokį pinigą vežtis į turkiją? Kokia jūsų patirtis - pasidalinkite. Iš anskto ačiū jums.

Veztis kortele ir vietoje grynintis liru is bankomato. Viskas lirom pigiau nei eurais ar doleriais.
Atsakyti
QUOTE(Donatux8787 @ 2015 03 12, 16:33)

musu patirtis tokia
veziausia doleriu po viena arbatai ir kitoms smulkmems
ekskursijas, dolmusus, lauktuves pirkome liromis (ememe is bankomato )

Atsakyti
http://kelioniuakade...CFeQMcwodk40ATg gal atsiras kas buvo? 4u.gif
Atsakyti
Sveiki Turkijos myletojai ir gerbejai 4u.gif

Atejau su klausimu (esu tikra kad tokie klausimai jau vemt vercia jus, tai is anksto atsiprasau 4u.gif ) renkamie rugpjcio menesiui viesbuti tarp amara wing, amara dolce vita, marti myra, akka atendon. Zinau kad dolce vita buvo laikomas vienas is geriausiu, bet pastaruju metu atsiliepimai truputi gazdina, agenturoj sake kad pasikeite savininkai, taciau lyg ir vel kryina gryzti i buvusi lygi. Amara wing mazesnis gerokai, taciau kaip pliusa ivardino tai kad netoli kemeras po kuri pasivaikscioti smagu. Tad Gal turetumet kazkokiu rimtu patarimu kuris is siu geriausias arba priimtiniausias, o galbut blogiausias? Norime palike telefonus, kompus ir visokias plancetkes tiesiog pailseti. Valgyti, alkoholiauti ir miegoti blush2.gif per daug jau sunkiai dirbam/dirbom.
Turkijoje esu buvusi tik as, mano antroji puse ne. Esu buvusi IC santai 5* viesbutyje, kaip ir viskas ok, bet viesbutis jau buvo pavarges. Noretusi naujasnio, elegantiskesnio, prabangesnio blush2.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Labai prasau pagalbos zinanciu. Kaip elgtis tokiu atveju, kai tave agentura palieka ant ledo. Pirkom per isankstini ispardavima geguzes men., o dabar pareiskia, kad atsaukia viesbuti ir kisa kazkoki s....club mega saray, pirma karta tenka girdeti toki viesbyti. Kaip elgtis? Ar mes galim kazko reikalauti. Pirkom letonia resort 5 *, dabar kisa neaisku ka. Pareikalavau daugiau var., ar imanoma kazka normalaus issireikalauti. doh.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2015 03 12, 20:51)
Labas vakaras,

Labai prasau pagalbos zinanciu. Kaip elgtis tokiu atveju, kai tave agentura palieka ant ledo. Pirkom per isankstini ispardavima geguzes men., o dabar pareiskia, kad atsaukia viesbuti ir kisa kazkoki s....club mega saray, pirma karta tenka girdeti toki viesbyti. Kaip elgtis? Ar mes galim kazko reikalauti. Pirkom letonia resort 5 *, dabar kisa neaisku ka. Pareikalavau daugiau var., ar imanoma kazka normalaus issireikalauti. doh.gif  doh.gif  verysad.gif

Nesu susidurusi su tokia situaciaj,bet kai renkiesi viesbuti ir planuoji atostogas tarkim 2 men, suki galva kur geriau,smagiau,o se tau ir atsaukia, ne kokia situacija

Papasakosiu kazkiek panasia situacija is pernykstes keliones i turkus. Pasitikusi oro uoste agenturos atstove isisodina mus i autobusa ir vaziuojam i viezbuti. Paaiskeja,kad 2 moterim atsauktas viesbutis ir jos poilsiaus ten kur parinko pati agentura. Butumete mate ju veidus,va cia tai sugadintos atostogos
Tai smilga79, dar jums pasiseke,galit rinktis patys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristalė*: 12 kovo 2015 - 20:38