Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija ,Turkija ir vėl Turkija

QUOTE(laurynaa @ 2015 03 13, 17:29)
Patarkit dar merginos  blush2.gif
Kaip geriau pakeisti kambari Amara dolce vita i delux tipo: ten vietoj su priemoka ar cia (LT) iskarto agenturoje susitvarkyti? Mastau gal nuvykus vietoje geresne kaina butu hmmm  g.gif  gal kas taip keitete?
Beje temsta kaip ir visur siltuos krastuos apie 18 val??

mes keiteme is anksto, agenturoje, nerizikavome ten kaisioti dolerius biggrin.gif o ir siaip, nezinau, ar butu pavyke, nes norejome susitartio su fainu berniuku del privataus pliazo biggrin.gif kad galetume moketi gerokai maziau,tai net i kalbas nesileido net gaves pakisele biggrin.gif
ir beje, gerai ziurekite ka rasote, kai atnesa saskaita, mums taip uzkalbejo dantis kaljano berniukas, kad vietoj 25 doleriu, kuriuos jau sutareme, i saskaita irase 35 eurus biggrin.gif saskaita padave registraturoje ir nebuvo kur trauktis, kur teisybes ieskoti biggrin.gif teisybe gide sake, kad is Turkijos nei vienas neisvaziuoja neapgautas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 13 kovo 2015 - 17:21
QUOTE(Orch @ 2015 03 13, 17:03)
Va va as irgi juos skaitau ir susilaikiau nuo pirkimo dar siandien g.gif  mes keliautume rugpjucio pradzioje, kada butu pats bumas poilsio. Tiesiog uztrigusi esu ties ta dolce vita net nezinau kodel  doh.gif  gal kad paskutini karta sakiau jeigu vaziuosiu dar i Turkija tik i si viesbuti.

Jei rasite kokia alternatyva-parasykite cia;) mums kiek siule -visi gerokai brangesni buvo. Viena pamenu - Gural Premier Tekirova.

Papildyta:
QUOTE(knopke* @ 2015 03 13, 17:15)
mes keiteme is anksto, agenturoje, nerizikavome ten kaisioti dolerius biggrin.gif o ir siaip, nezinau, ar butu pavyke, nes norejome susitartio su fainu berniuku del privataus pliazo biggrin.gif kad galetume moketi gerokai maziau,tai net i kalbas nesileido net gaves pakisele biggrin.gif

Aciu uz patarima smile.gif o kas per privatus plezas? Kaip tai nebuvau isskaicius prie viesbucio aprasymo g.gif
Atsakyti
tiesiog, yra pliaziukas, su nameliais, smeliuku, gauni pietus, vaisiu, sampano biggrin.gif ir kaina gera, ar tai 300 dol, ar 300 euru, greiciau gal euru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 03 13, 18:03)
tiesiog, yra pliaziukas, su nameliais, smeliuku, gauni pietus, vaisiu, sampano biggrin.gif ir kaina gera, ar tai 300 dol, ar 300 euru, greiciau gal euru biggrin.gif

Cia savaitei? Nors man turbut nebus aktualu, kadangi busim su maza mergyte tai nesinores trukdyti romantiskai besiilsintiems smile.gif
Atsakyti
Kiek skaiciau kad tos pavesines 100$ dienai vienai biggrin.gif gal jau pabrango iki 300$ dienai. Man agenturoj kaip alternatyva siule amara wing resort, akka atendon, marti myra ir Jusu pamineta gural tik jis ar ne 2400€ savaitei dviem gavosi, man jau truputi per daug pasirode doh.gif

Apie marti myra kiek skaitau tai atsiliepimai daug blogesni nei tikejausi, akka kazkas siaip nepatiko turbut blush2.gif biggrin.gif o wing resort truputi gazdina pasakymas kad teritorija nedidele, taciau prie pat miesto i kuri iseiti pasivaikscioti gali g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Orch: 13 kovo 2015 - 18:36
QUOTE(Orch @ 2015 03 13, 18:34)
Kiek skaiciau kad tos pavesines 100$ dienai vienai  biggrin.gif  gal jau pabrango iki 300$ dienai. Man agenturoj kaip alternatyva siule amara wing resort, akka atendon, marti myra ir Jusu pamineta gural tik jis ar ne 2400€ savaitei dviem gavosi, man jau truputi per daug pasirode doh.gif

Apie marti myra kiek skaitau tai atsiliepimai daug blogesni nei tikejausi, akka kazkas siaip nepatiko turbut blush2.gif  biggrin.gif  o wing resort truputi gazdina pasakymas kad teritorija nedidele, taciau prie pat miesto i kuri iseiti pasivaikscioti gali g.gif

Musu draugai buvo amara wing pries kokius 4 metus, tai patenkinti buvo.
Atsakyti
Sveikos,
manau siais metais labai tiketina, kad bus labai mazai rusu. Grizo bendradarbe pries sav. is Egipto, tai ten zmoniu labai mazai, nes rusu nera.
Atsakyti
QUOTE(smilga79 @ 2015 03 12, 20:51)
Labas vakaras,

Labai prasau pagalbos zinanciu. Kaip elgtis tokiu atveju, kai tave agentura palieka ant ledo. Pirkom per isankstini ispardavima geguzes men., o dabar pareiskia, kad atsaukia viesbuti ir kisa kazkoki s....club mega saray, pirma karta tenka girdeti toki viesbyti. Kaip elgtis? Ar mes galim kazko reikalauti. Pirkom letonia resort 5 *, dabar kisa neaisku ka. Pareikalavau daugiau var., ar imanoma kazka normalaus issireikalauti. doh.gif  doh.gif  verysad.gif

sakykit, o kokią priežastį agentūra nurodė? g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2015 03 13, 19:24)
Cia savaitei? Nors man turbut nebus aktualu, kadangi busim su maza mergyte tai nesinores trukdyti romantiskai besiilsintiems smile.gif

dienai biggrin.gif gal maisau kaina, nepykit, jei klaidinu, gal tada ir 100 eu, jei taip parasyta, zodziu, mum pasirode kosmine kaina biggrin.gif ir ten visada buvobeveik tuscia biggrin.gif uztad ir uzsimanem
Atsakyti
Damos, man toks klausimas iskilo.
O buna siais laikais geru paskutines minutes pasiulymu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2015 03 13, 21:09)
Damos, man toks klausimas iskilo.
O buna siais laikais geru paskutines minutes pasiulymu? g.gif

Hmmm man atrodo, kad tokio pasirinkimo koks budavo pries kokius 5 metus tikrai nebera. Taciau gal tik man taip atrodo smile.gif kazkaip labai isreklamuotas atostogu planavimas is anksto smile.gif beje, vienais metais labai pasiteisino isankstinis pirkimas, o siais -ne!
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2015 03 13, 22:33)
Hmmm man atrodo, kad tokio pasirinkimo koks budavo pries kokius 5 metus tikrai nebera. Taciau gal tik man taip atrodo smile.gif kazkaip labai isreklamuotas atostogu planavimas is anksto smile.gif beje, vienais metais labai pasiteisino isankstinis pirkimas, o siais -ne!

Tai vat, as ir atsimenu tuos metus, net dar seniau, nei pries 5 metus, o pries 7-8 bigsmile.gif O vis tik gaila, visai gerai, kam nera svarbi tiksli data blush2.gif Matyt, pas mus per mazai keliaujanciu pensininku biggrin.gif
Atsakyti