Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija ,Turkija ir vėl Turkija

QUOTE(laurynaa @ 2015 03 13, 17:29)
Patarkit dar merginos  blush2.gif
Kaip geriau pakeisti kambari Amara dolce vita i delux tipo: ten vietoj su priemoka ar cia (LT) iskarto agenturoje susitvarkyti? Mastau gal nuvykus vietoje geresne kaina butu hmmm  g.gif  gal kas taip keitete?
Beje temsta kaip ir visur siltuos krastuos apie 18 val??

Mes balandžio 22 su drauge kylam i amara dolce vita smile.gif
As keiciausi kambario tipa is club standart i deluxe land view, pirkau per išankstinius, o sausio menesi kai vyko adventur paroda, netycia uzmaciau kad deluxe nepadoriai pigiai, tai pasikeiciau ir man gavosi daug pigiau nei mano club. Bet tada matyt taip uztaikiau ant akcijos ir dar turejau 10% nuolaida papildomai smile.gif zodziu man sumoj 2 suauge ir vaikas gavosi 4975 vietoj 5830 smile.gif

Balandžio laukiu laip išganymo, atostogųųųųųų biggrin.gif:D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Celeste: 14 kovo 2015 - 00:26
Sveikos,merginos.Ar galima imti viskas iskaiciuota bet be alkoholio?Noriu tik maisto.Aciukas.
Atsakyti
QUOTE(Hartema @ 2015 03 14, 08:13)
Sveikos,merginos.Ar galima imti viskas iskaiciuota bet be alkoholio?Noriu tik maisto.Aciukas.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif negalima, yra nustatyti maitinimo tipai ir ju servisas, na nenorit negerkit tik valgykit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(oaze 2 @ 2015 03 13, 17:12)
Man jie abu panašus.ir vienas ir kitas geri viešbučiai.tik pirma karta girdžiu,kad atšauktu viešbutį po išankstinių pirkimų.kokia priežastis?

Mums taip pat pirmą kartą pasitaikė. Priežastys nezinomos, atsauke pats viesbutis.
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2015 03 14, 01:25)
As keiciausi kambario tipa is club standart i deluxe land view, pirkau per išankstinius, o sausio menesi kai vyko adventur paroda, netycia uzmaciau kad deluxe nepadoriai pigiai, tai pasikeiciau ir man gavosi daug pigiau nei mano club. Bet tada matyt taip uztaikiau ant akcijos ir dar turejau 10% nuolaida papildomai smile.gif zodziu man sumoj 2 suauge ir vaikas gavosi 4975 vietoj 5830 smile.gif

jei gyvensite Portofino pastate, tai bus vaizdas ir i baseina, ir i jura, mes pirmame aukste gyvenome, tai jura matesi skurdokai, bet matesi biggrin.gif nors ememe su vaizdu ne i jura, bet berniukas labai graziai nupiese, kad cia kaip jums, jums pasiseke biggrin.gif tai gavo 10 doleriu biggrin.gif nemateme reikalo daugiau moketi, nes ne patys uzsimaneme su vazidu i jura biggrin.gif
man, apskritai, patiko Amara, tik baisiai toli ir viesbuciai iki jo mus gazdino biggrin.gif vyras sake, jei atves mus i laukus - nelipsiu biggrin.gif bet pamateme ir buvom suzaveti...

beje, mergaites, gal zinote, koks viesbutukas yra pries Amara?seima su vaiku lipo ten ir sake - kad daug geriau nei Amaroje
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2015 03 14, 00:25)

Ech kur as per adventura buvau sad.gif jus savaitei tiek mokejote?
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 03 14, 13:05)
jei gyvensite Portofino pastate, tai bus vaizdas ir i baseina, ir i jura, mes pirmame aukste gyvenome, tai jura matesi skurdokai, bet matesi biggrin.gif nors ememe su vaizdu ne i jura, bet berniukas labai graziai nupiese, kad cia kaip jums, jums pasiseke biggrin.gif tai gavo 10 doleriu biggrin.gif nemateme reikalo daugiau moketi, nes ne patys uzsimaneme su vazidu i jura biggrin.gif
man, apskritai, patiko Amara, tik baisiai toli ir viesbuciai iki jo mus gazdino biggrin.gif vyras sake, jei atves mus i laukus - nelipsiu biggrin.gif bet pamateme ir buvom suzaveti...

beje, mergaites, gal zinote, koks viesbutukas yra pries Amara?seima su vaiku lipo ten ir sake - kad daug geriau nei Amaroje

Nu labai norečiau su vaizdu į jūrą, reiks ir man gal kokią pakišą duot biggrin.gif
Man rodos ten salia stovi rixos sungate wink.gif

QUOTE(laurynaa @ 2015 03 14, 13:07)
Ech kur as per adventura buvau sad.gif jus savaitei tiek mokejote?

Taip cia 7d. Nuo 22 iki 29 smile.gif as jeigu nebučiau šiaip įdomumo dėlei patikrinus kainų, tai ir nebučiau pasikeitus. Būtume skridę i standartą, bet kai pamačiau šitokią akciją, kai deluxe už club pigiau, tai galvojau kad širdis iššoks biggrin.gif:D
Atsakyti
QUOTE(Celeste @ 2015 03 14, 13:48)
Nu labai norečiau su vaizdu į jūrą, reiks ir man gal kokią pakišą duot biggrin.gif
Man rodos ten salia stovi rixos sungate wink.gif
Taip cia 7d. Nuo 22 iki 29 smile.gif as jeigu nebučiau šiaip įdomumo dėlei patikrinus kainų, tai ir nebučiau pasikeitus. Būtume skridę i standartą, bet kai pamačiau šitokią akciją, kai deluxe už club pigiau, tai galvojau kad širdis iššoks biggrin.gif:D

Dabar paziurejau zemelapy, tai viesbutis kuris salia dolce vitos tai greiciausiai yra rixos premium tekirova. Sita ir as ziurejau, laaaabai fainas atrodo.
Atsakyti
QUOTE(knopke* @ 2015 03 13, 18:15)
mes keiteme is anksto, agenturoje, nerizikavome ten kaisioti dolerius biggrin.gif o ir siaip, nezinau, ar butu pavyke, nes norejome susitartio su fainu berniuku del privataus pliazo biggrin.gif kad galetume moketi gerokai maziau,tai net i kalbas nesileido net gaves pakisele biggrin.gif
ir beje, gerai ziurekite ka rasote, kai atnesa saskaita, mums taip uzkalbejo dantis kaljano berniukas, kad vietoj 25 doleriu, kuriuos jau sutareme, i saskaita irase 35 eurus biggrin.gif saskaita padave registraturoje ir nebuvo kur trauktis, kur teisybes ieskoti biggrin.gif teisybe gide sake, kad is Turkijos nei vienas neisvaziuoja neapgautas biggrin.gif

Nu geras..
As buvau Amaroj jau bene pries 5 metus, tai viskas labai patiko biggrin.gif O dabar jau ne pirma karta girdziu: tai tas ne taip, tai anas, tai primokek uz viska.
Bet jei butu pasitaikytu proga, tikrai ten sugrizciau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, jei vieni butume, vaziuotume i Rixos, dabar renkames Rixos Bodrum, nes arciau uosto

mes nepraseme keisti kambary, jie patys mus nuvede ir pradejo skiesti, kad cia tik jums, pasiseke, tai ale dovana musu biggrin.gif na, tai daveme siek tiek biggrin.gif
man amaroje uzkliuvo tvarka biggrin.gif ant grindu juoda deme buvo tol, kol pirstu neparodziau biggrin.gif ir veidrodis..trecia diena tapant kremu kuna aptisko stiklas, stebejau, iki isvykimo niekas nesugalvojo jo nuvalyti biggrin.gif uztad mini baro berniukas, kuriam vyras pasigerino, idedavo visada daugiau alaus, traskuciu, sokoladu biggrin.gif kambarines, nors ir palinkdavom po kelis dolerius kasdien, jokiu gulbiu is ranksluosciu nelankste, o paskutine diena apskritai, pinigus paeme, o kambario nei pirstu nepaliete biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo knopke*: 14 kovo 2015 - 14:18
QUOTE(knopke* @ 2015 03 14, 13:05)

Manau, kad Gural Premier Tekirova 4u.gif
Atsakyti
taip ta pati atsilepia ir kt saitai apie gural, jokiu priemoku ten nera, gerimai tik henesy, martini ir kt pasauliniai zenklai, jokiu made in turkey, sultys o ne milteliai, 25 takeliu akvaparkas, jie skaitos premium klases viesbuciai.
Taupom 2016m jam,,siemet LT ezerai ir prabangi Palanga... 4u.gif
Atsakyti