Įkraunama...
Įkraunama...

Dainuok mano dainą

Apklausa: Tai žiūrim? (63 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(linamog @ 2015 05 02, 20:27)
Aha, toks pasispilkavimas.

Prie kitu smagiau pasipilkuoti. Man tai pas juos toks sveikas patraukimas per danti. Man tai kaip tik nepatinka perdetos meiles seiles demonstruojamos viesai.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2015 05 02, 20:54)
Prie kitu smagiau pasipilkuoti. Man tai pas juos toks sveikas patraukimas per danti. Man tai kaip tik nepatinka perdetos meiles seiles demonstruojamos viesai.

O kodėl manot, kad viešai? Tai gal žmonės visada gražiai sutaria ir nesikabinėja vienas prie kito. Pas Violetą ir Vilių darnos, sakyčiau trūksta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 02, 21:40)
O kodėl manot, kad viešai? Tai gal žmonės visada gražiai sutaria ir nesikabinėja vienas prie kito. Pas Violetą ir Vilių darnos, sakyčiau trūksta ax.gif

Nezinau as tame nieko blogo nematau. Ir visai nepanasu i kabinejimasi.
Kai Vilius pakake, kad Violeta jo manymu geriausia dainininke Lt tai kazkam uzkliuvo, kad vienas kitam seilejasi. Dabar kai Violeta paerzino,kad daina sugadino jau darnos truksta.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2015 05 02, 21:55)
Nezinau as tame nieko blogo nematau.  Ir visai nepanasu i kabinejimasi.
Kai Vilius pakake, kad Violeta jo manymu geriausia dainininke Lt tai kazkam uzkliuvo, kad vienas kitam seilejasi. Dabar kai Violeta paerzino,kad daina sugadino jau darnos truksta.

Tai kad jis neapsisprendęs. Kai jinai dainavo jo dainą, tai visaip raukėsi biggrin.gif
Atsakyti
Violeta gražiausiai ir daina ta legendinė tokia ax.gif Deivis nepatiko, ne jo balsui ši arija. Irena irgi nepasižymėjo.
Nu ta Gintarė doh.gif Viešpatie, jai kažkoks seks badas ar ką, atrodo iš kailio išsiners, kad tik kas ją pastebėtų. Sakyčiau labai graži, charizmatiška būtų, tai natūraliai gal atrodytų, o dabar doh.gif biggrin.gif
Gerai, kad baigėsi sezonas. Iš esmės net nežinau kam jį žiūrėjau, net ir prabėgom biggrin.gif Tikiuosi, kad trečiasis sezonas pririnks daugiau charizmų smile.gif
Geros vasaros mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 05 09, 21:05)
Nu ta Gintarė doh.gif Viešpatie, jai kažkoks seks badas ar ką, atrodo iš kailio išsiners, kad tik kas ją pastebėtų. Sakyčiau labai graži, charizmatiška būtų, tai natūraliai gal atrodytų, o dabar doh.gif  biggrin.gif

Taikliai pastebeta. Nu toks ryskus demesio stygius, tokia savigyra...
Atsakyti
Man irgi pirmasis sezonas kur kas labiau patiko, iš šio sezono atlikėjų mano mėgstami buvo tik keli...
Atsakyti
O kada bus treciasis sezonas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2015 05 02, 21:55)
Nezinau as tame nieko blogo nematau.  Ir visai nepanasu i kabinejimasi.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(DG* @ 2015 05 11, 15:33)
O kada bus treciasis sezonas?  biggrin.gif

tai gal rudenį biggrin.gif
Atsakyti
Bet gali būti, kad rudenį bus „Muzikinė kaukė“.
Atsakyti
Kokie statymai?Kas noretumete kad dalyvautu ir kas manote kad dalyvaus. Cia skirtingi dalykai
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2015 05 11, 19:16)
Kokie statymai?Kas noretumete kad dalyvautu ir kas manote kad dalyvaus. Cia skirtingi dalykai

Kaukėj ar Dainuok?
Atsakyti