Įkraunama...
Įkraunama...

Dainuok mano dainą

Apklausa: Tai žiūrim? (63 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
dainuok biggrin.gif
Atsakyti
Net nežinau. Gal kokie 16 Hz... Visai norėčiau Lino Adomaičio, bet jis turbūt apskritai nėra nė viename muzikiniame projekte dalyvavęs. Ir, beje, jo pasigedau kaip kompozitoriaus Dainų dainoje smile.gif

Kas dar galėtų? g.gif S. Januška, Mia...
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 05 11, 22:50)
Net nežinau. Gal kokie 16 Hz... Visai norėčiau Lino Adomaičio, bet jis turbūt apskritai nėra nė viename muzikiniame projekte dalyvavęs. Ir, beje, jo pasigedau kaip kompozitoriaus Dainų dainoje smile.gif

Kas dar galėtų? g.gif S. Januška, Mia...

lotuliukas.gif paminejote 4 atlikejus is kuriu apie 3 ir as pagalvojau. Bet labiausiai tiketinas tik Jenuska. Mia manau tikrai neis, o Linas kazkokiam interviu sake kad visi tie projektai ne jam. Nors jo muzika man tai nereli. Valinskiene butu gal idomu kaip asmenybe, bet ir ta manau labai uzsiemus. Visi idomesno atlikejai per daug ryskus ir taip labai daug veiklos turi.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2015 05 11, 23:14)
Visi idomesno atlikejai per daug ryskus ir taip labai daug veiklos turi.

aš manau, visi daugiau mažiau yra užsiėmę ir turi veiklos, taip kaip ir mes kasdieniniame gyvenime, tik vieni randa laisvo laiko pramogoms, kiti ne ax.gif
aš tai norėčiau, kad sel'as sudalyvautų, Dž. Butkutė biggrin.gif
Atsakyti
Kai kam tokie šou reklama, arba priminimas, kad "aš dar dainuosiu"
Taip pat yra senosios kartos atlikėjų kurie vis padejuoja laidose kad jų niekas nekviečia. Na tarkim tokia Dambrauskaitė tikrai laiko daugiau turi nei koks Mikutavičius
Atsakyti
Visai norėčiau, kad dalyvautų Valinskienė, Butkutė, Dambrauskaitė, Paškevičius, Chošnau, Jankavičius, Jakštytė, Kerbedis, Ruslanas, Pilypaitė... Žodžiu, dar daug ką būtų galima pakviesti.

SEL'as tai tikrai neis į tokius šou.
O kadangi Valinskienė naujame „Lietuvos balso“ sezone nebus mokytoja, tai laiko gal daugiau turės.
O kodėl sakote, kad Mia neis? Juk ir „Duetuose“, ir šokių projekte dalyvavo.
Atsakyti
Butkutės labai norėčiau smile.gif
Papildyta:
MAngo fainos dainos būdavo, jos dabar kaip ir atgimusios, galėtų eiti pagrindinė vokalistė.
Atsakyti
Stasys Povilaitis wub.gif
Maksas (Biplan)
Vat kiek sufleriu davėme, gali jau pradėti prodiuseriai kvietimus siuntinėti.

Man "Vairas' labai labai, bet jo kažkokio aiškaus lyderio nėra.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2015 05 13, 08:41)
Man "Vairas' labai labai, bet jo kažkokio aiškaus lyderio nėra.

Lyderis amzina atilsi...
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2015 05 13, 07:41)

Vat kiek sufleriu davėme, gali jau pradėti prodiuseriai kvietimus siuntinėti.

Vakar pagalvojau, kad kaip kokios prodiuserės - SM enterteinment biggrin.gif
Atsakyti
Jau reklamuoja naują sezoną. Dalyvaus Mia, Januška, Gabalis, Krysko, Vilčinskas, Augulis ir dar 4 dainininkai.
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2015 12 29, 18:16)
Jau reklamuoja naują sezoną. Dalyvaus Mia, Januška, Gabalis, Krysko, Vilčinskas, Augulis ir dar 4 dainininkai.

Iš šių paminėtų atlikėjų man tik Gabalis ir Krysko įdomūs thumbup.gif
Na gal dar iš likusių keturių kas patiks. Įdomu kas jie. smile.gif
Atsakyti