Įkraunama...
Įkraunama...

Dainuok mano dainą

Apklausa: Tai žiūrim? (63 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Dzenete @ 2016 01 31, 09:53)

Pastebėjau, kad man labai patinka Augulio balso klausyti kuomet jis kalba. Galėtų kokia laida vesti, nes taip malonu ausiai  smile.gif

Jis yra vedęs kažkada kažkokią muzikinę smile.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau smile.gif sakyčiau, kad liūdnokas vakaras kažkaip ar čia tik man taip pasirodė ax.gif pusė iš jų nepatiko. Patiko tik Steponas, Asta, Viktorija labai gerai vėl, Lukas sakykim biggrin.gif ir Mia jau kai antrą kartą dainavo su pačiu Arvydu, tai visai patiko, o kai viena, tai šiaip sau. Nepatinka man tokios versijos, kai pateikiama kaip raudos, godos, nedaaugau aš matyt dar iki to, o gal ir niekada nedaaugsiu smile.gif
O Arvydas padūkęs, oi padūkęs biggrin.gif nežinojau, kad jau 4 žmona bus smileysex.gif bet nesakykit, gerai išsilaikęs, figūrytė tokia jo neprasta, šaunuolis žodžiu bigsmile.gif
Tik niekaip nesuprantu, jei jam taip sekėsi, tai ko jis į tą USA bėgo, atsakymo niekas taip ir nepateikė, įdomu gi. Niekas nežinot? Gi ne aukštas pareigas ten užėmė, kad lėkt g.gif
Atsakyti
Aš dabar negaliu garantuoti, kad gerai atsimenu, bet kažkaip lyg jo antroji labai norėjo Amerikos.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 02, 23:09)
O Arvydas padūkęs, oi padūkęs biggrin.gif nežinojau, kad jau 4 žmona bus smileysex.gif  bet nesakykit, gerai išsilaikęs, figūrytė tokia jo neprasta, šaunuolis žodžiu bigsmile.gif

Man reto baisumo vyriskis.
Atsakyti
o tai kieno rytoj vakaras? Taip ir neužmačiau anonso
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2016 02 05, 11:18)
o tai kieno rytoj vakaras? Taip ir neužmačiau  anonso

krysko vakaras bus smile.gif
Atsakyti
Aš kažkur mačiau antraštę, kad lyg Mijai kažkas per filmavimą nutiko. Bet tada nepaskaičiau, o dabar nebepamenu, kur buvo mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 02 03, 11:58)
Man reto baisumo vyriskis.

o tai kaip jums tada Gabalis biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lagita @ 2016 02 05, 10:25)
krysko vakaras bus smile.gif

hm g.gif nu žiūrėsim ar įdomu bus, tos jos dainuškos tokios šiaip sau, šiaip sau ax.gif hitų aš iš viso net nežinau, nebent tą meilės simfoniją, jei tai galima laikyti tik jos daina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 05, 13:55)
Papildyta:

hm g.gif nu žiūrėsim ar įdomu bus, tos jos dainuškos tokios šiaip sau, šiaip sau ax.gif hitų aš iš viso net nežinau, nebent tą meilės simfoniją, jei tai galima laikyti tik jos daina g.gif

Nu, nė vienas ten nėra mano skonio, jeigu jau apie tai kalba, nesikabinau nė vieno plakato, kai buvo jų karjeros viršūnės tada, kada buvo biggrin.gif

ji gali ir 69 danguje dainas dainuoti kaip savo, manau. ji pati kažin ar nors vieną sukūrusi, labiau atlikėja negu kūrėja.
Atsakyti
Aš lyginu globaliai. Pereikim per Lietuvą ir paieškokim 57 metų vyrų. Tai kaži kaip ten neitų Vilčinskas į topą, man regis eitų mirksiukas.gif Tame ir esmė, kad jaunystėje jis man toks pilkas buvo, visiškai nepastebimas, o dabar sužydėjo: įsimenamas, aiški charizma ir pan.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2016 02 05, 14:16)
Aš kažkur mačiau antraštę, kad lyg Mijai kažkas per filmavimą nutiko. Bet tada nepaskaičiau, o dabar nebepamenu, kur buvo mastau.gif

Tipo šonkaulius susitrenkė. Čia straipsnis
http://www.delfi.lt/...a.d?id=70304990

QUOTE(Monteverte @ 2016 02 05, 14:55)

Na Natalija kai dainavo irgi buvo yvos ir popladys dainos. O šiaip tai man 69 danguje buvo viena iš normalesniu "mergaičių" grupių LT.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 05, 14:55)
Papildyta:

man tai kažkaip jie visai skirtingi žmonės, Gabali visada pirmiausiai vertinu pagal talenta ir šiaip labai toks atrodo įdomus žmogus. Ir išvaizda tik paskui.

QUOTE(Monteverte @ 2016 02 05, 15:10)
Aš lyginu globaliai. Pereikim per Lietuvą ir paieškokim 57 metų vyrų. Tai kaži kaip ten neitų Vilčinskas į topą, man regis eitų mirksiukas.gif Tame ir esmė, kad jaunystėje jis man toks pilkas buvo, visiškai nepastebimas, o dabar sužydėjo: įsimenamas, aiški charizma ir pan.

Jauna žmona turi ir atjaunėja pats 20 metų
Atsakyti
Koščėjus devil.gif
Atsakyti