Įkraunama...
Įkraunama...

Dainuok mano dainą

Apklausa: Tai žiūrim? (63 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Peržiūrėjau Lukučio laidą. Labai mielas ir paprastas žmogeliukas, toks people power smile.gif ir vakarėlis visai nieko, Liepa čiadų davė biggrin.gif Dabar net masinuos vistiek Karinos peržiūrėt.
Ir ką pastebėjau... apie tris kartus kažkaip buvo paminėtos tarsi mirties užuominos, kad ir juokų forma, bet... unsure.gif Kas nuneigs, kad mes pasąmoningai nejaučiame savo pažįstamų, artimųjų?
Atsakyti
Nuostabi laida šiandien, „Studijos“ dainos fantastiškos bigsmile.gif
Atsakyti
Labai smagi laida, skaniai susižiūrėjo, tik man kažkaip pasirodė, kad vis dėl to Studijos dainas pati Studija ir atlieka geriausia, ne taip kaip kituose vakaruose, nemažai būdavo dainų, kurios man labiau patiko negu originalai, o čia kažkaip neaaa, vis atmintin sugrįždavo Stepuko atlikimas.... Kažkaip įstrigo tik Luko, Karinos, Gabalio na ir Vilčinsko atlikimas, bet irgi originalų man nepranoko. Ech, bet čia skonio reikalas- pasirodo net nežinojau, kad Studija man taip patinka lotuliukas.gif

Bet labai džiaugiuosi, kad laida eina teisingu keliu, ir vėl surinkta nepriekaištinga komanda. Nes po antrojo sezono buvau truputį nusivylusi, tačiau šį vėl žiūriu su dideliu malonumu!

O tiesa, dar norėjau pridurti, kad atradau Luką, kaip labai simpatišką žmogeliuką. Neesu Kastanedos didelė gerbėja, nors keletą dainų su malonumu paklausau, bet štai Lukas po kiekvienos laidos vis daugiau ir daugiau mano pagarbos užsitarnauja, toks neišsišokėliškas, paprastas, šiltas žmogus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mockava: 21 vasario 2016 - 01:31
QUOTE(Mockava @ 2016 02 21, 01:26)
Labai smagi laida, skaniai susižiūrėjo
Bet labai džiaugiuosi, kad laida eina teisingu keliu, ir vėl surinkta nepriekaištinga komanda. Nes po antrojo sezono buvau truputį nusivylusi, tačiau šį vėl žiūriu su dideliu malonumu!

drinks_cheers.gif
Aš antrą sezoną beveik prasukau viską, kalbų neklausydama, o dabar vėl kaip pirmasis sezonas - vykęs smile.gif

Man šioje laidoje Gabalis labiausiai patiko, bet bendrai visi gerai.
Papildyta:
Man toks įspūdis, kad šitam sezone jų suflerį kitur pakabino. nebuvau anksčiau pastebėjusi, kad dainuodami taip į dangų žiūri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 05, 14:10)
Tame ir esmė, kad jaunystėje jis man toks pilkas buvo, visiškai nepastebimas, o dabar sužydėjo: įsimenamas, aiški charizma ir pan.

Žinok, man iš laidų toks įspūdis, kad jis truputį nejaukiai jaučiasi, bet ne dėl kitų elgesio, o lyg nuvertina pats save.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2016 02 22, 03:48)
Žinok, man iš laidų toks įspūdis, kad jis truputį nejaukiai jaučiasi, bet ne dėl kitų elgesio, o lyg nuvertina pats save.

Gal. Ypač žinant kokia mūsų visuomenė, tai gal daug patyčių susilaukia dėl jaunos žmonos, tai sunkus jam tas viešumas tampa g.gif

Visai fai laida, bet pagal komentarus, tikėjausi daugiau kažkaip. Šaunu, kad Viktorija dukrą atsivedė. Lukas gerai, kažin ar geriau jau jam pavyks kažkieno daina, reikėjo jį rinkti nugalėtoju. Česlovas žiauriai nepatiko, labai juokingas kažkoks buvo, tas balselis ne į temą, suplonintas biggrin.gif čia jau korupciškai išrinktas, kad prikalbėjo Stepukui, kad jo fanas tada buvo ir t.t. biggrin.gif Karina įspūdingai aišku, ką ji veikdavo tame 69 danguje lieka neaišku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2016 02 22, 09:37)
Karina įspūdingai aišku, ką ji veikdavo tame 69 danguje lieka neaišku ax.gif

kad viskas aišku - Bžeskas su Reklaičiu sukūrė produktą, kur pagrindinė buvo Bžesko draugė Karina. KArinai surado dar du priedus biggrin.gif jos iš pradžių net dainavo grupės iš Kauno dainas, bet dabar, aišku, pavadinimas užstrigo g.gif solistė buvo Indrė.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2016 02 22, 13:45)
kad viskas aišku - Bžeskas su Reklaičiu sukūrė produktą, kur pagrindinė buvo Bžesko draugė Karina. KArinai surado dar du priedus  biggrin.gif jos iš pradžių net dainavo grupės iš Kauno dainas, bet dabar, aišku, pavadinimas užstrigo g.gif solistė buvo Indrė.

Be tai keista, kad ja viena jie netikėjo g.gif Gal nedrąsi labai iš pradžių buvo ar ką smile.gif

Žinokit, kad ir kaip negražu, negaliu nutylėti doh.gif blush2.gif Pastoviai kai matau dainuojančią Liepą, matau velnio ragus biggrin.gif nesuprantu, negi ji tokia jauna jau leidžiasi ką ar kas jai ten yra, gal kokios raumenų problemos? virš jos antakių susidaro aukštyn tokios gyslos, klostės, grynai kaip nelabojo ragai biggrin.gif blush2.gif niekas daugiau nepastebėjot? pastebėkit mirksiukas.gif ir iš viso, pastebėjau, kad ji deda labai daug pastangų dainuodama, tiek jau įsitempia g.gif tai ką, realaus talento trūkumas, tik juodas darbas gelbėja? ax.gif
Atsakyti
O man, kai Viktorija su dukra dainavo, krito į ausis, kad Viktorijos balsas vis dėlto kažkoks savitas, o dukros neišskirčiau iš kitų ir bendrai, na, choristė, bet tikrai ne kažkuo ypatinga solistė.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2016 02 22, 13:45)
kad viskas aišku - Bžeskas su Reklaičiu sukūrė produktą, kur pagrindinė buvo Bžesko draugė Karina. KArinai surado dar du priedus  biggrin.gif jos iš pradžių net dainavo grupės iš Kauno dainas, bet dabar, aišku, pavadinimas užstrigo g.gif solistė buvo Indrė.

Mercy Dance.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 02 22, 15:17)
Mercy Dance.

drinks_cheers.gif
Trečdalis širdies

TRečdalis širdies II
Atsakyti
Aš po laidos visa kita diena niūnevau "aš spindulys auksinis šilas"
Norėčiau kokiam "Studijos " ale koncerte sudalyvauti (sakė, kad tik privatūs vakarai belikę)
Man gražiausiai skambėjo dainos, kurios nebuvo pakeistos. Kaip prieš 30 metų taip ir dabar.
Kažkaip vien vyriški vakarai, merginų nebeleidžia.
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2016 02 22, 15:46)
O man, kai Viktorija su dukra dainavo, krito į ausis, kad Viktorijos balsas vis dėlto kažkoks savitas, o dukros neišskirčiau iš kitų ir bendrai, na, choristė, bet tikrai ne kažkuo ypatinga solistė.

Man visom prasmėm Viktorija geriau už dukra atrodo. Ana kažkokia dirbtinė
Atsakyti