Įkraunama...
Įkraunama...

Dainuok mano dainą

Apklausa: Tai žiūrim? (63 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(pinkrose @ 2015 02 24, 00:59)
šis šeštadienis mano laukiamiausias turėjo būti, nes dainuos Katažinos dainas  wub.gif  o aš tuo metu būsiu išvykusi į jubiliejų doh.gif  doh.gif  į lnkgo puslapį įkelia tik pirmadieniais. nu šakės ir pasisek tu man taip, visas laidas mačiau, o pačios laukiamiausios nematysiu verysad.gif

console.gif
Atsakyti
Pasirodo, kad šis šou žiūrimesnis ir už „Eurovizijos“ atranką:
http://lnk.alfa.lt/n...enke-eurovizija
Atsakyti
QUOTE(Jol @ 2015 02 24, 19:26)
Pasirodo, kad šis šou žiūrimesnis ir už „Eurovizijos“ atranką:
http://lnk.alfa.lt/n...enke-eurovizija

Nes tikrai įdomus šou thumbup.gif

Čia apie tai ką ryt rodys:
http://lnk.alfa.lt/naujiena/2860
Atsakyti
Nu klausykit, Vaida šioandien žydi, super, malonu buvo klausyti. Va ką reiškia tinkama daina smile.gif Paprastutis popsas tikrai jai netinka, nes jo neįmanoma ištobulinti, bet va ši daina, tai super skambėjo ir atrodė ji labai gražiai.

Egidijus irgi šaunuolis, neblogai pavarė. Špieva Šipievič biggrin.gif

Kas darosi su Irūna? Kur ji dingsta? ax.gif

Beje, pasirodo kokia Natalija šaunuolė, pati gi rizikavo netekti dalies gerbėjų dėl Katažynos kaip supratau g.gif Matyt tikrai kažkoks ryšys tarp jų užsimezgė, o tai yra daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 28, 20:12)
Matyt tikrai kažkoks ryšys tarp jų užsimezgė, o tai yra daug smile.gif

gal klubą ji kokį steigs biggrin.gif

Naktiniame klube Natalija Bunkė linksminosi su buvusio vyro drauge Justina Stambrauskaite
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 28, 20:12)

Beje, pasirodo kokia Natalija šaunuolė, pati gi rizikavo netekti dalies gerbėjų dėl Katažynos kaip supratau g.gif Matyt tikrai kažkoks ryšys tarp jų užsimezgė, o tai yra daug smile.gif

Laidos nemačiau, atėjau į lauką smoke.gif ir paskaityt komentarų.
žinant Nataškos gudrumą ir paskaičiau šią savaitę komentarus delfi. kažin ar ji neperdėjo, ar tikrai taip buvo, juk Katažinos karjera prasidėjo vos su Zvonkum susipažinus kai ji tapo Vilniaus choro generolė. ir žmonės aktyviai balsavo, beje tai vienintelis Vilniaus choras per 6 sezonus, kuris iki finalo nuėjo. visi kiti pradžioj iškrito. dar žinant ką nataškė savo vieninteliai sesei padarė tai aš jos nuoširdumu nei lašiuku netikiu. atkreipkit dįmesį kiekvienas jos kalbėjimas yra pasigyrimas.
Atsakyti
bet Natalija apie Katažyną sakė, kad va, sėdėjo prisidažius, rūbai kažkokie - lyg pati skonių skonis buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2015 02 28, 21:55)
Laidos nemačiau, atėjau į lauką  smoke.gif  ir paskaityt komentarų.
žinant Nataškos gudrumą ir paskaičiau šią savaitę komentarus delfi. kažin ar ji neperdėjo, ar tikrai taip buvo, juk Katažinos karjera prasidėjo vos su Zvonkum susipažinus kai ji tapo Vilniaus choro generolė. ir žmonės aktyviai balsavo, beje tai vienintelis Vilniaus choras per 6 sezonus, kuris iki finalo nuėjo. visi kiti pradžioj iškrito. dar žinant ką nataškė savo vieninteliai sesei padarė tai aš jos nuoširdumu nei lašiuku netikiu. atkreipkit dįmesį kiekvienas jos kalbėjimas yra pasigyrimas.

Dėl sesės nieko nežinau ax.gif žinau tik tiek, kad visokių žmonių būna, pati žinau tokį, kur ne savo šeimą, o draugus renkasi, nors ta šeima tikrai savo vietoje smile.gif
Atsakyti
kažin Radžis tikrai Čiunga čianga dainuos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 28, 23:59)
Dėl sesės nieko nežinau ax.gif žinau tik tiek, kad visokių žmonių būna, pati žinau tokį, kur ne savo šeimą, o draugus renkasi, nors ta šeima tikrai savo vietoje smile.gif

čia yra straipsnyje pokalbis. bunkės žodziai reikia padaryti taip, reikia pasakyti taip, kad jos durnėm atrodytų doh.gif

http://www.delfi.lt/...e.d?id=53240327

QUOTE(muminukas @ 2015 03 01, 00:38)
kažin Radžis tikrai Čiunga čianga dainuos? biggrin.gif

Kodel? unsure.gif

prigėriau baliuj kavos, dabar galėsiu visą naktį SM sėdėt doh.gif vyras miegot nuėjo.
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2015 02 28, 23:32)
bet Natalija apie Katažyną sakė, kad va, sėdėjo prisidažius, rūbai kažkokie - lyg pati skonių skonis buvo biggrin.gif

Tik pirmadienį pamatysiu per lnkgo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pinkrose: 01 kovo 2015 - 01:17
kažką užsiminė apie Genytės dainas, tai Radžis mestelėjo, kad dainuos Čiunga čianga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 03 01, 01:19)
kažką užsiminė apie Genytės dainas, tai Radžis mestelėjo, kad dainuos Čiunga čianga biggrin.gif

Uoj tas Radžis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau geriau tegul jis lia lia ir ciunga čianga dainuoja, negu pamiršta normalių dainų žodžius.
Atsakyti