Įkraunama...
Įkraunama...

Dainuok mano dainą

Apklausa: Tai žiūrim? (63 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(muminukas @ 2015 03 01, 01:19)
kažką užsiminė apie Genytės dainas, tai Radžis mestelėjo, kad dainuos Čiunga čianga biggrin.gif

Jam tiktų, jis man toks juokingas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 03 01, 12:49)
Jam tiktų, jis man toks juokingas biggrin.gif

Man jis juokingiausiai atrodo kai būna labai piktas bigsmile.gif
Atsakyti
Šeštdienio laida jau youtube. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

https://www.youtube....h?v=-p92FaEhebo

Atsakyti
Pinkrose, ar patiko laida? Lb laukei smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 03 04, 19:43)
Pinkrose, ar patiko laida? Lb laukei smile.gif

Žiauriai patiko thumbup.gif

tik nepatiko Bunkės pasakojimas kaip ji pirmąkart pamatė Katažiną. man gėda būtų buvę pasakot.
Ir klausimas kas žiūrėjot, gal galit pasakyt kaip ten su Irūna buvo, jos niekad nebuvo prie stalo, bet dainuot ji iš kažkur atsirado g.gif
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2015 03 04, 20:44)
Žiauriai patiko  thumbup.gif

tik nepatiko Bunkės pasakojimas kaip ji pirmąkart pamatė Katažiną. man gėda būtų buvę pasakot.
Ir klausimas kas žiūrėjot, gal galit pasakyt kaip ten su Irūna buvo, jos niekad nebuvo prie stalo, bet dainuot ji iš kažkur atsirado  g.gif

drinks_cheers.gif nu, sakau, lyg pati būtų karjeros pradžioje Statkevičiaus suknelėmis dainavusi smile.gif

visiškai neatkreipiau dėmesio dėl Irūnos blink.gif unsure.gif niekur nieko nerašė?
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 03 04, 21:02)
*drinks_cheers.gif nu, sakau, lyg pati būtų karjeros pradžioje Statkevičiaus suknelėmis dainavusi smile.gif

**visiškai neatkreipiau dėmesio dėl Irūnos  blink.gif  unsure.gif niekur nieko nerašė?

*ji pačioj pradžioj trusikus nusimovė studijoj, per šapro šou. kiek suprantu tai aukštesnis levelis nei būt daug prisidažius ir su šortais apsirengus. lotuliukas.gif
**nerašė niekur nieko, todėl antrąkart peržiūrėjau laidą ir tikrai niekad nesėdėjo prie stalo iki to momento kol nereikėjo jai dainuot, o po to vėl jos nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(pinkrose @ 2015 03 04, 22:23)
*ji pačioj pradžioj trusikus nusimovė studijoj, per šapro šou. kiek suprantu tai aukštesnis levelis nei būt daug prisidažius ir su šortais apsirengus. lotuliukas.gif
**nerašė niekur nieko, todėl antrąkart peržiūrėjau laidą ir tikrai niekad nesėdėjo prie stalo iki to momento kol nereikėjo jai dainuot, o po to vėl jos nebuvo.

* Nepamirsiu Yvos dalyvavimo EV atrankoje. Apie barbe daonavo tada. doh.gif Kol Zvonkus dainu nepradejo kurti nieko is jos nebuvo.
** kokia as nepastabi. Nepasigedau jos. Eisiu paziureti laidos dar karta.
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2015 03 04, 22:37)
* Nepamirsiu Yvos dalyvavimo EV atrankoje. Apie barbe daonavo tada. doh.gif  Kol Zvonkus dainu nepradejo kurti nieko is jos nebuvo.
** kokia as nepastabi. Nepasigedau jos. Eisiu paziureti laidos dar karta.

* su ta barbe tai ten buvo kaip cirke, o ne EV lotuliukas.gif
** man kai Irūna su Katažina labai patinka tai iškart pastebėjau.
Atsakyti
Irūna ir praeitoje laidoje pirmą dainą sudainavus kažkur dingo, šioje taip pat tik įrašas buvo... Gaila, pasiilgstu aš jos, ji viena iš mano mėgiamų...
Atsakyti
Šeštadieni Radži vakaras
Atsakyti
QUOTE(Dzenete @ 2015 03 05, 14:26)
Šeštadieni Radži vakaras

Liuks bus thumbup.gif Radži su Bunke ant stalo vėl šoks. lotuliukas.gif
Atsakyti