250 g makaronų, ridikėlių, 1-2 agurkų, 150 g olandiško sūrio, 150 g šalto rūkymo kumpio, kelių šaukštų alyvų aliejaus, svogūno arba svogūno laiškų, petražolių, muskato riešuto, citrinos sulčių, maltų juodųjų pipirų, druskos.
makaronus išvirkite, perpilkite šaltu vandeniu, sumaišykite su šaukštu alyvų aliejaus. Ridikėlius nuplaukite ir supjaustykite. Jei agurko žievelė kieta nulupkite, supjaustykite smulkiais kvadratėliais, sūrį šiek tiek didesniais, kumpį nedideliais plonais gabalėliais. Druską, pipirus, muskato riešutą sumaišykite su citrinos sultimis arba actu, plakdamos įpilkite 3 šaukštus alyvų aliejaus, suberkite kapotas petražoles ir svogūnėlius. Viską gerai išmaišykite ir prieš patiekdamos leiskite pastovėti 15 minučių.