QUOTE(sena pažįstama @ 2015 02 01, 09:10)
O dar anksciau paskaityti postus pritruko laiko ar kantrybes, ane? Tai skaitykit, pirstu nerodysiu, gal rasit, jog ir apie vedybas is reikalo buvo pakalbeta. Jei skaityti mokat
Is pirmos nakties be meiles ar bent aistros(o abu atvejai buna tik pazistant zmonems vienas kita) i lova gulasi tik laisvo elgesio zmones(arba prostitutes) arba buna moterys isprievartautos. Nei vienu, nei kitu atveju vaikai negimsta ir tuo labiau visa tai nesibaigia vedybomis.

Parasymai "o mano drauge taip istekejo", "o mano giminaite be meiles susituoke"-niekiniai. Kodel? SM gali buti registruotos tos pacios "drauges" ir "giminaites", kurios snekes visai ka kita.
SM registruota 237466 nariu, kiekviena ju pakalbinus, o ir paskaicius prikurtu temu, raso, jog "mes mylejoooom vienas kita, bet jis isejo pas kiiiita", "susituokem is meiles, po poros menesiu ir vaikelis gime", ir nerasit ne vienos temos, kur butu parasyta "susituokem po vienos nakties nuotykio, kai pasijutom besilaukiantys, tada ir susipazinom".

Gal as blogai ieskojau. Neisdidi, nukelsiu karuna, jei rasit man tokias temas.
Kita vertus, o ka tai keicia? Ar seima, sukurta is reikalo, turi daugiau pasiteisinimu neistikimybei, nei seima, kurioje viskas buvo daroma is meiles? Pasikartosiu, VISI tuokiasi is meiles, net jei "reikalas" pagreitina vedybas, bet laikas skirtingai brandina sutuoktinius, vieni keiciasi, kiti ne, atsiranda praraja, nesusikalbejimas, diskomfortas. Tada islenda ir jie-meiluziai.

Ar juos smerkiu? Ne. Vertinu kaip misko sanitarus(santykiu sanitarus). Meiluziu atsiradimas privercia apgautus sutuoktinius greiciau subresti ir perziureti, kas seimos santykiuose negerai. Jei sugeba tai padaryti greitai-veliau raso "buvo kriziu, bet mes jas iveikem". Jei nepavyksta pasikeisti, tada laukia musu temos "jis/ji isejo pas kita, ka man daryti, skirtis nenoriu".
Toks gyvenimas. Kalnuotas. Ir neleidziantis mums uzmigti ant lauru.
Jei jus neskaitot, negalvokit, kad ir kiti, perskaiciau visa tema ir puikiai supratau nuo ko kalba prasidejo

.
O tai jus dar ir davatka? Pasakysite dar, kad seksas tik po vestuviu turi buti

? Jei zmones sugula is dideles aistros, na, kad ir po menesio draugystes, tam per mazai dar laiko meilei subresti, tai reiskias, kad tie zmones laisvo elgesio? Jus rimtai? Pastebejau, kuo vyresnis zmogus, tuo jis labiau sustabarejes.
O jums gyvenimas susideda tik is SM

? Jei cia nebuvo kazkokio pasakojimo, tai viskas, reiskias, realiai to ir nera gyvenime

? Pazvelkit placiau i pasauli, isliskite is to SM, jei jums gyvenimas tik tai, kas cia vyksta. Beje, jei visgi taip pasitkit viskuo, kas cia rasoma, kaip tik pagundu temoje moteris pasakojo, kad istekejo nemyledama

. Ups, visgi buna taip, ka

?
Dar nustebinsiu jus, susituokia ir mieluziai, ir graziai gyvena

. Buna ir tokiu atveju.
Neistikimybiu buna ir tuose seimose, kur zmones susituoke is meiles, visaip buna, daug ir ivairiu priezasciu, kai zmones nuklysta i kaire.