Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė su meiluže..

QUOTE(South @ 2015 02 01, 11:33)

Neistikimybiu buna ir tuose seimose, kur zmones susituoke is meiles, visaip buna, daug ir ivairiu priezasciu, kai zmones nuklysta i kaire.

žinoma būna
Atsakyti
Met idomu isvaziavo ar ne medu svetima kopineti lotuliukas.gif

As tai turbut susipykciau su vyru ir pareiksciau, kad man reikia atostogu nuo visu biggrin.gif bet pagalvojus kaip zmonem sazine negrauzia g.gif
Atsakyti
Sąžinė šiais laikais pas daugelį kaip rudimentinė ataugėlė. O laisvo galo direktoriams ir laisvų vartelių sekretorėms mažiausiai rūpi sąžinė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Savani @ 2015 01 31, 14:59)
As ne apie pagarba autoriui. Gal daugiau  apie nustebima, kad moterys, kur ne viena sau ir draugei nelinki pakliuti i neistikimybe, dalina patarimus . Niekas nezino-gal savo seses ar drauges vyrui smile.gif))
Gal as daugiau apie abejinguma situacijai, o ne jos dalyviams.

Beje, Le Murka, megstu Tave is kitu temu, tad suprantu ir tavo poziuri 4u.gif

Arba nuosvam, kiek cia besilankanciu gali garantuoti, kad "oi tikrai nemano" vienisos? lotuliukas.gif

Jis tai sugalvojai kaip "atostogausite"?

beje sakei nemegsti kavilu moteru, kazkaip pats sau priestarauji. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxkamane: 17 vasario 2015 - 13:28
QUOTE(Pink Pepper @ 2015 01 31, 15:27)
Kurgi ne. Kai ateis vagis paklausti patarimo, kaip geriau išlaužti spyną, irgi duosite? biggrin.gif Su tokiu požiūriu nereik paskui stebėtis, kad "toks gyvenimas".

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 31, 15:55)
Na vagims ir zmogzudziams patarimu nereikia biggrin.gif
O "toki gyvenima" jau praejusi, ir metu man jau virs 40, kad galeciau pasauli vertinti kitaip, jau ramiau. mirksiukas.gif
As tai i ta patarima ziuriu is teigiamos puses. drinks_cheers.gif Kodel? Dvi seimos nelaimingos. Butu laimingos-meiluziu neieskotu. Taip, ar ne? mirksiukas.gif Patenkine savo aistra svetimam ir grize i seima buna auksiniai sutuoktiniai savo antrai pusei. Tiesiog pavyzdiniai. Tokie skirtis nenori, visi rodo pirstu ir laiko pavyzdziu kaip idealios seimos. drinks_cheers.gif Visiems gerai. Antros puses patenkintos, vaikai laimingi, augdami pilnoje seimoje, visos sventes svenciamos seimose, atostogos kartu, turtas nedalinamas. Tai kodel dabar tureciau bent jau as draskyti dvieju seimu laime? Del ko? Kad cia du meiluziai tylomis pasibarskina? I sveikata. Kazkada SM buvo neviena tema, kada laikoma ta tikra neistikimybe: ar kai vyras myli savo zmona, bet retsykiais pasisamdo prostitute lytinem fantazijom ispildyti? Ar kai vyras isimyli meiluze iki tiek, jog atvirai zmonai pasako-as nebenoriu su tavimi gyventi, tu man bjauri? Ir jus pati patvirtinsit, kad pirmu atveju skirtis nera ko. cool.gif
Tai cia irgi pirmas atvejis. drinks_cheers.gif Lai tik greiciau vaziuoja, gal ju antros puses irgi suka galva, kaip su kokiais meiluziais pasimatyti lotuliukas.gif

Gal Jūs paskaitykit Yves Dalpe knygą apie neištikimybę ir jūsų tai patirčiai tai suteiktų daugiau išminties... wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2015 02 02, 22:37)
Met idomu isvaziavo ar ne medu svetima kopineti  lotuliukas.gif

As tai turbut susipykciau su vyru ir pareiksciau, kad man reikia atostogu nuo visu  biggrin.gif  bet pagalvojus kaip zmonem sazine negrauzia  g.gif

kad grauztu, reikia pirmiausia tureti toki daikta, kaip sazine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Le Murka @ 2015 02 17, 16:38)
kad grauztu, reikia pirmiausia tureti toki daikta, kaip sazine biggrin.gif

Esu bendravusi su žmogum,kuris prisipažino kad nežino kas yra sąžinė. Paklaudiau,o kuo tada gyvenime vadovautis? Pasake kad Logika
Atsakyti
Ir paaiskes, kad kurios nors patarejos vyras atostogavo siltuose krastuose nevienas lotuliukas.gif
Ir juokinga, ir graudu, bet labiau graudu, nes gaila tu antru pusiu, kurios apgaudinejamos. Pasaulis ne vien seksu gristas, yra didesniu vertybiu, nei gyvuliskas instinktas.
Atsakyti
QUOTE(Gladsome @ 2015 02 21, 01:53)
Ir paaiskes, kad kurios nors patarejos vyras atostogavo siltuose krastuose nevienas  lotuliukas.gif
Ir juokinga, ir graudu, bet labiau graudu, nes gaila tu antru pusiu, kurios apgaudinejamos. Pasaulis ne vien seksu gristas, yra didesniu vertybiu, nei gyvuliskas instinktas.

Kai vyras išvažiuoja atostogų be tavęs neatrodo keista? Jokių įtarimų?o gal tiesiog nenori matyti žmonės kas vyksta. Paraset lb jau abstrakciai.kuo grystas pasaulis? Aš galvohj kad kaip bebūtų santuoka yra verslas,abi pusės turi būti patenkintos
Atsakyti
QUOTE(O.T. @ 2015 02 21, 00:03)
Esu bendravusi su žmogum,kuris prisipažino kad nežino kas yra sąžinė. Paklaudiau,o kuo tada gyvenime vadovautis? Pasake kad Logika

geras atsakymas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jis.. @ 2015 01 31, 14:08)
Variantas patikimesnis.. bet sekantis klausimas, kai pasirodys po savaites laiko grizusi su rudu kuno atspalviu, kur tikrai nieko bendro su Airija ar Londonu, kas tada? smile.gif))

tegul prieš išvažiuojant pavaikšto į soliariumą. Jei anksčiau nevaikščiodavo, gali pasakyti, kad nori pamėginti.

QUOTE(sena pažįstama @ 2015 01 31, 14:55)
O "toki gyvenima" jau praejusi, ir metu man jau virs 40, kad galeciau pasauli vertinti kitaip, jau ramiau. mirksiukas.gif
As tai i ta patarima ziuriu is teigiamos puses. drinks_cheers.gif Kodel? Dvi seimos nelaimingos. Butu laimingos-meiluziu neieskotu. Taip, ar ne? mirksiukas.gif Patenkine savo aistra svetimam ir grize i seima buna auksiniai sutuoktiniai savo antrai pusei. Tiesiog pavyzdiniai. Tokie skirtis nenori, visi rodo pirstu ir laiko pavyzdziu kaip idealios seimos. drinks_cheers.gif Visiems gerai. Antros puses patenkintos, vaikai laimingi, augdami pilnoje seimoje, visos sventes svenciamos seimose, atostogos kartu, turtas nedalinamas. Tai kodel dabar tureciau bent jau as draskyti dvieju seimu laime? Del ko? Kad cia du meiluziai tylomis pasibarskina? I sveikata. Kazkada SM buvo neviena tema, kada laikoma ta tikra neistikimybe: ar kai vyras myli savo zmona, bet retsykiais pasisamdo prostitute lytinem fantazijom ispildyti? Ar kai vyras isimyli meiluze iki tiek, jog atvirai zmonai pasako-as nebenoriu su tavimi gyventi, tu man bjauri? Ir jus pati patvirtinsit, kad pirmu atveju skirtis nera ko. cool.gif
Tai cia irgi pirmas atvejis. drinks_cheers.gif Lai tik greiciau vaziuoja, gal ju antros puses irgi suka galva, kaip su kokiais meiluziais pasimatyti lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(C10H12N2O @ 2015 04 18, 23:09)
geras atsakymas biggrin.gif

drinks_cheers.gif tikrai geras atsakymas biggrin.gif
Atsakyti