Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube, n-toji tema

Sportuoju, ikeliau nauju foto i albuma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2015 07 14, 14:47)
Sportuoju, ikeliau nauju foto i albuma 4u.gif

wub.gif labai smile.gif
Atsakyti
Nidulia, tu dar paleo?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė prerija @ 2015 07 14, 18:57)
Nidulia, tu dar paleo?

Jo, dar paleo ir sportuoju:) Reiketu kazkaip pasifotkinti, kad ivertintumete, yra ten pas mane jau ko nors, ar nieko biggrin.gif Vyras tai rekia, kad baigciau kacialinti rankas, nes jau bais matosi :DDD
Atsakyti
Nebedaug beliko ir as grisiu i sale bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
Paskutinius metus sportavau namie ir pajutau,kad atėjo laikas eiti į treniruoklių salę bigsmile.gif
Tai va, turiu abonementą, bet įdomi tvarka pas juos (veiksmas Londone)- šiandien mane išmatavo, sudarė programą, tikėjausi,kad parodys kaip naudotis treniruokliais,kokie svoriai ir pan- bet ne, pasakė, čia bus next step - penktadienį doh.gif
Man keistoka pasirodė,kad vienas treneris sudaro programą, penktadienį jau kitas rodys kaip naudotis. Ir šiaip tas programos "sudarymas"toks atmestinis atrodė-per daug nesidomėjo ką ir kaip prieš tai sportavau ir pvz. klausimai kaip "ar nori treniruoti bicepsą ar tricepsą?"-sakiau abu, nu negi tik pvz bicepsą??
Ir šiaip nesuprantu jų logikos - aš susimokėjau už gym'ą, bet realiai juo galiu naudotis tik po savaitės, nes tik tada man parodys kas ir kaip (anksčiau nesu ėjusi į gymą ir neturiu jokio supratimo, kokius svorius naudoti ir pan.)Aišku, man pasakė, kad aš galiu sportuoti kad ir nuo šiandien, bet kai paklausiau, kaip man sportuoti, kai nežinau kaip naudotis jų įranga, tik nusišypsojo ir pasiūlė padaryti pilvo preso pratimų ant žemės ar kardio ant bėgimo takelio doh.gif
Čia normalu? biggrin.gif
Sportavau namie, bet tikrai save spaudžiau - rezultatus matau- vos padarydavau 3 atsispaudimus sulenktomis kojomis, dabar padarau 10 pilnų, vyriškų atsispaudimų, dariau įv. pratimus kojoms, po 80 bulgarian squats kiekvienai kojai+daug kitų pratimų, presas irgi tikrai sustiprėjo.
Nesakau, kad esu sportiškumo įsikūnijimas, bet tikrai norėčiau progresuoti salėje...
Spėju man vistiek geriausia pradėti nuo pratimų visoms raumenų grupėms kiekvieną treniruotę (planuoju sportuoti 3 kartus per savaitę, jei nesijausiu pavargus ir 4)?

Beje, koks jūsų riebalų procentas? Mano 19.7%. Kaip suprantu, moteriai gerai?
Atsakyti
QUOTE(Mitsoukoo @ 2015 07 28, 08:13)

Ir šiaip nesuprantu jų logikos - aš susimokėjau už gym'ą, bet realiai juo galiu naudotis tik po savaitės, nes tik tada man parodys kas ir kaip (anksčiau nesu ėjusi į gymą ir neturiu jokio supratimo, kokius svorius naudoti ir pan.)Aišku, man pasakė, kad aš galiu sportuoti kad ir nuo šiandien, bet kai paklausiau, kaip man sportuoti, kai nežinau kaip naudotis jų įranga, tik nusišypsojo ir pasiūlė padaryti pilvo preso pratimų ant žemės ar kardio ant bėgimo takelio  doh.gif
Čia normalu? biggrin.gif

kaip idomiai... gyvenu JAV, tai kiek teko i gym'a eit, visur buvo sales darbuotojas, kuris parodo kaip ir su kokiu teniruokliu sportuot g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif Noriu ir aš jungtis i jusu buri 4u.gif Sportuoti pradejau sausi sporto klube, sportuoju min 5 kartus per savaite einu ir i grupinius ir i sale su trenerio sudaryta programa, per ta laika numeciau 10 kg (buvo 73), dariausi kuno sudeties analize tai is buvusiu 21 kg riebalu, liko 8 thumbup.gif , valyt irgi stengiuos sveikai.... Bet nekaip nepavyksta isryskint preso doh.gif Uzpakaliukas uzsiriete, celiulitas apmazejo thumbup.gif o vat pilvas....
Atsakyti
QUOTE(kuzyte @ 2015 07 29, 09:31)
Sveikos merginos 4u.gif  Noriu ir aš jungtis i jusu buri 4u.gif Sportuoti pradejau sausi sporto klube, sportuoju min 5 kartus per savaite einu ir i grupinius ir i sale su trenerio sudaryta programa, per ta laika numeciau 10 kg (buvo 73), dariausi kuno sudeties analize tai is buvusiu 21 kg riebalu, liko 8 thumbup.gif , valyt irgi stengiuos sveikai.... Bet nekaip nepavyksta isryskint preso doh.gif Uzpakaliukas uzsiriete, celiulitas apmazejo thumbup.gif o vat pilvas....

Oho, nepervargstat eidama 5 kartus?smile.gif
Puikus rezultatai. O kaip jums taip įdomiai pamatavo riebalus kg? Visada maniau, kad procentais matuoja.

Smagu, kad tema nemirusi, bus daugiau motyvacijos sportuoti!
Papildyta:
QUOTE(Rashkyte @ 2015 07 29, 04:43)
kaip idomiai... gyvenu JAV, tai kiek teko i gym'a eit, visur buvo sales darbuotojas, kuris parodo kaip ir su kokiu teniruokliu sportuot  g.gif

Vat esme tame ir yra, kad treneris buvo, zmoniu gal trys, jie tiesiog sportuoja ir net neatrode, kad eis jo kazko klausti. Bet cia tiesiog tokia tvarka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsoukoo @ 2015 07 30, 15:17)
Oho, nepervargstat eidama 5 kartus?smile.gif
Puikus rezultatai. O kaip jums taip įdomiai pamatavo riebalus kg? Visada maniau, kad procentais matuoja.
Smagu, kad tema nemirusi, bus daugiau motyvacijos sportuoti!

Nepavargstu, einu kaip i svente biggrin.gif O Procentais tai 13,7 proc. riebalu;)
Atsakyti
Oho, kiek mažai! Tai six packas turėtų būti su tokiu procentu bigsmile.gif
O jūs daugiau darote kardio ar jėgos pratimų? Ta prasme, ar turite tikslą auginti raumenų masę?Kiek pakartojimų darote pratimams?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mitsoukoo: 31 liepos 2015 - 11:13
QUOTE(Mitsoukoo @ 2015 07 31, 11:11)
Oho, kiek mažai! Tai six packas turėtų būti su tokiu procentu  bigsmile.gif
O jūs daugiau darote kardio ar jėgos pratimų? Ta prasme, ar turite tikslą auginti raumenų masę?Kiek pakartojimų darote pratimams?

deja deja, six packo gal tik ryte konturas matosi biggrin.gif as einu pagrinde i grupinius uzsiemimus, bet is ten slaputele iseini, o i sale su programa 1 kart i savaite, mano programoj 3 ratai po 6 pratimus 20-30 pakartojimu 4u.gif o tikslas liesa raumenu mase, kaip daugumai cia 4u.gif
Atsakyti