Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube, n-toji tema

QUOTE(Mulana @ 2015 04 12, 13:48)
Merginos patarkite, sportuoju 2kartus savaiteje, pradedu 15min. apsilimu elipsiniu treniruokliu,tada einu prie treniruokliu,pratimus atlieku paeiliui is pradziu viskas kojoms,tada rankoms,o tada pilvukui. Galu gale nueinu pasimasazuoti ant  vibro plokstes.(Karta i savaite stengiuosi po sporto uzsukti ir i sauna). Ar darau viska teisingai,ar reiktu geriau pratimus maisyti ,o ne paeiliui tskiroms kuno dalims kuno dalims? Po operacijos sportuoju nuo sausio menesio,o rezultatu nelabai matosi,pilvukas sioks toks kyso,celiulitas yra,pats kunas nesustandejo unsure.gif

Visu pirma, norint geru rezultatu, tai 2k. per savaite tikrai mazai, bent 3k. turi sportuoti ir mityba tinkama turi buti. O antra, as patarciau susidaryti sporto programa pas treneri mirksiukas.gif . Cia viena diena darai viska paeiliui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *South*: 12 balandžio 2015 - 15:18
QUOTE(Infusion @ 2015 04 04, 12:50)
Gal turit minciu, kur Lietuvoje galima tokiu disku isigyti?

user posted image

pirkti nemaciau, bet laisvai galite naudoti vienkartines popierines lekstes, viena trenere per aerobikos treniruotes naudodavo 4u.gif

ar beliko dar sportuojanciu cia pas mus? 4u.gif
kaip sekasi visoms? 4u.gif
pumpum kaip laikasi, ar dalyvauji vis dar bikini fitness varzybose? cool.gif
Atsakyti
Pumpum, sakydama neimanoma, turejau galvoje, greitai neimanoma. Pas mane dabar pakrito svoris, tai apatine dalis man labai patinka, nes visos kojos islygejo, aptirpus riebalui, bet matosi visi linkiai. Liemuo irgi isryskejo ir dar labiau susiaurejo. Virsus irgi pakrito, cia jau nepatinka man, bet siaip peciu, nugaros vos praplatejimas isliko. Bet tik dabar pasiekiau ta lygi, kad pagaliau pralauziau pecius, rankas, nugara ir pagaliau jau galiu dirbti su didesniais svoriais. O kai jau svoriai didesni, tai greiciau ir rezultatas pasimatys. Ir siaip jau laikas man keisti programa, tada ir rezultatai bus kiti smile.gif Sportuoju virs metu, ir tik dabar jau galiu normaliai su virsum dirbti, nors buvo ir petrauku ir rezimas buvo issibalansaves smile.gif Bet tikrai figura grazeja is kriauses, pamazu tampu smelio laikrodis.
Atsakyti
South, retai man gaunasi 3k.savaiteje,dziaugiuosi,kad 2k speju ax.gif Viska darau paeiliui kiekviena karta sportuojant.Zinot,ten tokie treneriai,nelabai tikiu Tais ju planais,nes kiek girdejau,beveik pas visas moteriskes vienodi planai gavosi,jos viena karta saunoje sededamos issikalbejo doh.gif Sporto klubas atsidare nuo siu metu,jauni treneriai,tokie be patirties cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2015 04 21, 21:23)
South, retai man gaunasi 3k.savaiteje,dziaugiuosi,kad 2k speju ax.gif  Viska  darau paeiliui kiekviena karta sportuojant.Zinot,ten tokie treneriai,nelabai tikiu Tais ju planais,nes kiek girdejau,beveik pas visas moteriskes vienodi planai gavosi,jos viena karta saunoje sededamos issikalbejo doh.gif  Sporto klubas atsidare nuo siu metu,jauni treneriai,tokie be patirties cool.gif

taip sportuojant kaip Jūs, tai rezultatai ir nesimatys. Norint kažką pasiekti - reikia dirbti sunkiai smile.gif net ir 3 k savaitėj sportuoti siekiant rezultatų nepakanka - bent 4 reiktų. O treneris svarbu ne vien, kad programą sudarytų, bet pirmiausiai pradedantiesiems parodytų, kaip taisyklingai pratimus atlikti. Programos parašymas toli gražu ne viskas, o ir dviračio nelabai čia išrasi, yra baziniai pratimai (pvz pritūpimai, įtupstai), kurie tarkime bus kiekvienoje programoje, jei moteris sakys, jog nori padailinti užpakaliuką. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tursi @ 2015 03 23, 19:01)
Zuzi, South, Tinute, Jurgita, LPrerija, Bubbleghost, Karalinda kaip jums sekasi, kas naujo? 4u.gif

o kazkas manes pasigedo biggrin.gif nieko auginu svori , dideli pilva biggrin.gif rugpjucio pradzioj lukstensiuos . O tada bandysiu cia sugrysti blush2.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pumpum @ 2015 03 17, 19:45)
Karalinda kūrė  4u.gif

nebeatsimenu prisijungimmo duomenu blush2.gif Priminkit kas nors nors smile.gif

Pum pum , varzybose atrodei super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulana @ 2015 04 21, 20:23)
South, retai man gaunasi 3k.savaiteje,dziaugiuosi,kad 2k speju ax.gif  Viska  darau paeiliui kiekviena karta sportuojant.Zinot,ten tokie treneriai,nelabai tikiu Tais ju planais,nes kiek girdejau,beveik pas visas moteriskes vienodi planai gavosi,jos viena karta saunoje sededamos issikalbejo doh.gif  Sporto klubas atsidare nuo siu metu,jauni treneriai,tokie be patirties cool.gif

Tai nesistebek tada, kad ir rezultato nera tokio, kokio nori smile.gif , susudarei pati neaisku kokia programa, treneriai nepadeda, gal ir pratimus blogai darai. Patarciau keisti sporto kluba ir susidaryti programa pas treneri, ir sportuoti bent 3k.per savaite, kitaip tas sportas bus tik bendram kuno tonusui palaikyti mirksiukas.gif .
Atsakyti
Sveikos, reikia patarimo 4u.gif

Sportuoju (regiliariai) apie 4 mėn. tikslas- numesti svorio. Turiu problemų su raumenų disproporcija, tai darau visus pratimus atskirai- t.y. po vieną koją ir ranką.
Ar užtenka 3 k. per savaitę? Stengiuosi dar 2 dienas daugiau pavaikščioti ar pabėgioti, bet salėj būnu 3, ir programą turiu 3 dienoms- pečiai/rankos, krūtinė/ pilvas ir kojos/ užpakalis.

Svoris po truputį krenta, bet gal tikrai reikėtų daugiau dirbti, kad rezultatas greičiau matytųsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2015 04 29, 10:09)
Sveikos, reikia patarimo  4u.gif

Sportuoju (regiliariai) apie 4 mėn. tikslas- numesti svorio. Turiu problemų su raumenų disproporcija, tai darau visus pratimus atskirai- t.y. po vieną koją ir ranką.
Ar užtenka 3 k. per savaitę? Stengiuosi dar 2 dienas daugiau pavaikščioti ar pabėgioti, bet salėj būnu 3, ir programą turiu 3 dienoms- pečiai/rankos, krūtinė/ pilvas ir kojos/ užpakalis.

Svoris po truputį krenta, bet gal tikrai reikėtų daugiau dirbti, kad rezultatas  greičiau matytųsi  g.gif

O kaip mityba smile.gif ?
Atsakyti
Mityba tvarkoj ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2015 04 29, 10:39)
Mityba tvarkoj  ax.gif

Uzteks 3k. saleje, jei dar begioji, metant svori ir reikia daugiau kardio smile.gif.
Atsakyti
Aš kol kas sportuoju irgi 2 ar 3 kartus per savaitę, bet ateitį stengsiuosi dažniau. Bet man klausimas - ar eiti sportuoti jeigu jaučiu raumenų skausmą? Ar vistik leisti organizmui pailsėti?
Atsakyti