QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 02 09, 23:06)
Kokia faina

Isvis man tokio tipo kepures prie paltu kaip grazu, bet pati nerandu patogios. O JCrew aplamai kazkokios keistos mano galvai - nieko nematau uzsidejus ir nepatogu, matyt mano galva netinkama
Nors cia ir labai ivairus zmones, bet gatvej FP rubu labai retai matau - aisku nelabai domiuosiu, tai nelabai ir atskiriu gal, bet vistiek tokio stiliaus nera labai daug. Gal visi tie zmones renkasi kazkur, kur bendru interesu turi.
Turiu kelis FP rubus, bet maniskiai ne is tu menisku (nebent Marla dress tokia galima pavadint, bet man ji kitokia, idomesne, bet nera crazy), pritaikomi kasdien, nors irgi ne visus nesiociau i miesta ar pasipuosimui.

Paskutinis pirkinys buvo
sita suknute - man ji visai ne FP'isko stiliaus, net nustebau, kad cia ju.
Bet labiausiai man FP kokybe istrigo - nera pigus rubai, o kokybe tikrai ne wow.... Yra ir brangensiu, ir pigesniu ju, tai kazkas pasakys, kad is pigesniu nera ko tiketis daug, bet jei megztukas uz $130 per pora valandu issitampo taip, kad geda but ji uzsidejus ir atsistato tik po skalbimo (vel tik kelioms valandoms), tai nezinau kiek reikia uzdirbt, jog padoriai apsirengt galima butu.... Esu 3 suknutes grazinus del kokybes, apkalbeta megztuka po 2 uzsidejimu ismeciau

Nors pasilikti ir turimi tikrai be priekaistu.
Wow, kokia suknelėėėė
Aš vis pasižiūriu FP rūbus ir kažkaip per daug drąsūs jie man. Tiksliau ne tokį stilių daugiau dėviu. Tai kažkaip ir baisu pirkti, o jei poto tiesiog neprilips. Nes kainos jų tikrai nėra lb jau žemos. Ir dar atbaidė merginų rašyti komentarai apie kokyb nuvylusią. Tai ir nebesigilinau.
Bet ši suknelė super. Tikrai žiūrėčiau su pavydo gaidele...
Čiobreli ,faina parka. Man toks stilius gražu ant max iki 4dydžio merginų...
O kadangi aš niekad nebuvau smulutė, tai kažkaip ir neprilipdavo. Tik, pamenu, pas mane pora bendrakalsių, kai buvom kokie 6-8kl turėjo panašias, dar vadindavom jas "Aliaskom"... LB stiliovi jie man atrodydawo su jomis
Papildyta:
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 02 09, 23:06)
Bet labiausiai man FP kokybe istrigo - nera pigus rubai, o kokybe tikrai ne wow.... Yra ir brangensiu, ir pigesniu ju, tai kazkas pasakys, kad is pigesniu nera ko tiketis daug, bet jei megztukas uz $130 per pora valandu issitampo taip, kad geda but ji uzsidejus ir atsistato tik po skalbimo (vel tik kelioms valandoms), tai nezinau kiek reikia uzdirbt, jog padoriai apsirengt galima butu.... Esu 3 suknutes grazinus del kokybes, apkalbeta megztuka po 2 uzsidejimu ismeciau

Nors pasilikti ir turimi tikrai be priekaistu.
O kokį brand'ą statytum šalia J.Crew? Kas dar tokio panašaus tipo?
Papildyta:
QUOTE(inga_ @ 2015 02 09, 20:52)
Gražu panamos lb

Alėja, kažkaip man atrodo, kad praėjusią vasarą rodėsi su panama, ne? Bet gal sulauksim ir nuolaidų, kol čia pas mus vasara sugrįš...