Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms!

QUOTE(Aireda @ 2015 02 09, 22:39)
Paskutine tokia pirkau, mano ne jcrew, bet praktiskai identiska. Prie pilko jcrew palto  ax.gif

Kokia faina thumbup.gif Isvis man tokio tipo kepures prie paltu kaip grazu, bet pati nerandu patogios. O JCrew aplamai kazkokios keistos mano galvai - nieko nematau uzsidejus ir nepatogu, matyt mano galva netinkama biggrin.gif

QUOTE(Chardonnay @ 2015 02 09, 22:42)
Jokiu būdu neabsoliutinu 4u.gif  Tik sakau, kad visi kuriuos mačiau man pasirodė gyvenime nepritaikomi biggrin.gif  blush2.gif

Nors cia ir labai ivairus zmones, bet gatvej FP rubu labai retai matau - aisku nelabai domiuosiu, tai nelabai ir atskiriu gal, bet vistiek tokio stiliaus nera labai daug. Gal visi tie zmones renkasi kazkur, kur bendru interesu turi.

Turiu kelis FP rubus, bet maniskiai ne is tu menisku (nebent Marla dress tokia galima pavadint, bet man ji kitokia, idomesne, bet nera crazy), pritaikomi kasdien, nors irgi ne visus nesiociau i miesta ar pasipuosimui. ax.gif Paskutinis pirkinys buvo sita suknute - man ji visai ne FP'isko stiliaus, net nustebau, kad cia ju.

Bet labiausiai man FP kokybe istrigo - nera pigus rubai, o kokybe tikrai ne wow.... Yra ir brangensiu, ir pigesniu ju, tai kazkas pasakys, kad is pigesniu nera ko tiketis daug, bet jei megztukas uz $130 per pora valandu issitampo taip, kad geda but ji uzsidejus ir atsistato tik po skalbimo (vel tik kelioms valandoms), tai nezinau kiek reikia uzdirbt, jog padoriai apsirengt galima butu.... Esu 3 suknutes grazinus del kokybes, apkalbeta megztuka po 2 uzsidejimu ismeciau sad.gif Nors pasilikti ir turimi tikrai be priekaistu.
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 02 09, 23:06)
Kokia faina thumbup.gif Isvis man tokio tipo kepures prie paltu kaip grazu, bet pati nerandu patogios. O JCrew aplamai kazkokios keistos mano galvai - nieko nematau uzsidejus ir nepatogu, matyt mano galva netinkama  biggrin.gif
Nors cia ir labai ivairus zmones, bet gatvej FP rubu labai retai matau - aisku nelabai domiuosiu, tai nelabai ir atskiriu gal, bet vistiek tokio stiliaus nera labai daug. Gal visi tie zmones renkasi kazkur, kur bendru interesu turi.

Turiu kelis FP rubus, bet maniskiai ne is tu menisku (nebent Marla dress tokia galima pavadint, bet man ji kitokia, idomesne, bet nera crazy), pritaikomi kasdien, nors irgi ne visus nesiociau i miesta ar pasipuosimui.  ax.gif Paskutinis pirkinys buvo sita suknute - man ji visai ne FP'isko stiliaus, net nustebau, kad cia ju.

Bet labiausiai man FP kokybe istrigo - nera pigus rubai, o kokybe tikrai ne wow.... Yra ir brangensiu, ir pigesniu ju, tai kazkas pasakys, kad is pigesniu nera ko tiketis daug, bet jei megztukas uz $130 per pora valandu issitampo taip, kad geda but ji uzsidejus ir atsistato tik po skalbimo (vel tik kelioms valandoms), tai nezinau kiek reikia uzdirbt, jog padoriai apsirengt galima butu....  Esu 3 suknutes grazinus del kokybes, apkalbeta megztuka po 2 uzsidejimu ismeciau sad.gif Nors pasilikti ir turimi tikrai be priekaistu.

Tokią kepuraitę su snapeliu ir aš susigundžiau nusipirkti, rytoj jau gausiu. Irgi prie paltuko mėlyno pirkausi, labai tikiuosi, kad nenusivilsiu, tiks ir patiks smile.gif

Apie FP rūbus irgi taip galvoju - nu kažkokia atskira publika turi būti, tiksliai jūs pasakėt smile.gif
Šita Marla tikrai ne FP stiliaus, tokiam įspūdingam baliui tinkama drinks_cheers.gif
Kokybės nežinau, nieko neturiu, nes niekas negundo, kainos - irgi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chardonnay: 09 vasario 2015 - 22:15
Ms.Blonde, parašyk paskui kaip panamų dydžiai wink.gif kaip gerai kai gali pasimatuoti thumbup.gif as buvau parsisiuntus s/m tai maža buvo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciobreliss: 09 vasario 2015 - 22:14
Kokia faina thumbup.gif Isvis man tokio tipo kepures prie paltu kaip grazu, bet pati nerandu patogios. O JCrew aplamai kazkokios keistos mano galvai - nieko nematau uzsidejus ir nepatogu, matyt mano galva netinkama  biggrin.gif

Turiu kelis FP rubus, bet maniskiai ne is tu menisku (nebent Marla dress tokia galima pavadint, bet man ji kitokia, idomesne, bet nera crazy), pritaikomi kasdien, nors irgi ne visus nesiociau i miesta ar pasipuosimui.  ax.gif Paskutinis pirkinys buvo sita suknute - man ji visai ne FP'isko stiliaus, net nustebau, kad cia ju.

Bet labiausiai man FP kokybe istrigo - nera pigus rubai, o kokybe tikrai ne wow.... Yra ir brangensiu, ir pigesniu ju, tai kazkas pasakys, kad is pigesniu nera ko tiketis daug, bet jei megztukas uz $130 per pora valandu issitampo taip, kad geda but ji uzsidejus ir atsistato tik po skalbimo (vel tik kelioms valandoms), tai nezinau kiek reikia uzdirbt, jog padoriai apsirengt galima butu....  Esu 3 suknutes grazinus del kokybes, apkalbeta megztuka po 2 uzsidejimu ismeciau sad.gif Nors pasilikti ir turimi tikrai be priekaistu.

Wow, kokia suknelėėėė thumbup.gif wub.gif
Aš vis pasižiūriu FP rūbus ir kažkaip per daug drąsūs jie man. Tiksliau ne tokį stilių daugiau dėviu. Tai kažkaip ir baisu pirkti, o jei poto tiesiog neprilips. Nes kainos jų tikrai nėra lb jau žemos. Ir dar atbaidė merginų rašyti komentarai apie kokyb nuvylusią. Tai ir nebesigilinau.
Bet ši suknelė super. Tikrai žiūrėčiau su pavydo gaidele... blush2.gif lotuliukas.gif thumbup.gif

Čiobreli ,faina parka. Man toks stilius gražu ant max iki 4dydžio merginų...
O kadangi aš niekad nebuvau smulutė, tai kažkaip ir neprilipdavo. Tik, pamenu, pas mane pora bendrakalsių, kai buvom kokie 6-8kl turėjo panašias, dar vadindavom jas "Aliaskom"... LB stiliovi jie man atrodydawo su jomis biggrin.gif

Papildyta:

O kokį brand'ą statytum šalia J.Crew? Kas dar tokio panašaus tipo?
Papildyta:
QUOTE(inga_ @ 2015 02 09, 20:52)
lauryna, labai prabangus tas tavo shearlingas bigsmile.gif  wub.gif
Papildyta:

šitos panamos labai fainos, žiūriu ir aš į jas atostogoms wub.gif  wub.gif tik neišsirenku spalvos ar baltos norėčiau ar tos natūralios g.gif  g.gif  ax.gif

Gražu panamos lb wub.gif Alėja, kažkaip man atrodo, kad praėjusią vasarą rodėsi su panama, ne? Bet gal sulauksim ir nuolaidų, kol čia pas mus vasara sugrįš... lotuliukas.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 02 09, 22:59)
Turiu fedora juda,ir S-M dydi. Na nezinau,sake,kad gerai atrodo,ne vaikiska biggrin.gif O ir man patinka,kad "sedi" tvirciau smile.gif

Tai, matyt, man pats tas butu mirksiukas.gif Matai, reikejo surizikuoti ax.gif

Tikrai, Ms.Blonde, lauksim komentaru del panamos mirksiukas.gif

Chardonnay, irgi lauksim komentaru del kepures su snapeliu: ar patiko, kaip dydis mirksiukas.gif

O FP man daug kas patinka, laisvalaikiu kai ka pritaikyciau ax.gif Dazniausiai patinka tai, kas brangu biggrin.gif Bet atbaido kainos-kokybes santykis, dydziu neaiskumas, daugumos sukneliu trumpumas.
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2015 02 09, 23:12)
Apie FP rūbus irgi taip galvoju - nu kažkokia atskira publika turi būti, tiksliai jūs pasakėt smile.gif
Šita Marla tikrai ne FP stiliaus, tokiam įspūdingam baliui tinkama drinks_cheers.gif
Kokybės nežinau, nieko neturiu, nes niekas negundo, kainos - irgi  biggrin.gif

Ta suknute ne Marla, sita Marla 4u.gif Man ji nepakeiciama pavasari/vasara/rudeni namuose - patogi ir ne tokia kasdieniska.

QUOTE(ciobreliss @ 2015 02 09, 23:13)
Ms.Blonde, parašyk paskui kaip panamų dydžiai wink.gif kaip gerai kai gali pasimatuoti  thumbup.gif as buvau parsisiuntus s/m tai maža buvo  verysad.gif

Parasysiu 4u.gif

QUOTE(lauryna50 @ 2015 02 09, 23:25)
Wow, kokia suknelėėėė  thumbup.gif  wub.gif
Aš vis pasižiūriu FP rūbus ir kažkaip per daug drąsūs jie man. Tiksliau ne tokį stilių daugiau dėviu. Tai kažkaip ir baisu pirkti, o jei poto tiesiog neprilips. Nes kainos jų tikrai nėra lb jau žemos. Ir dar atbaidė merginų rašyti komentarai apie kokyb nuvylusią. Tai ir nebesigilinau.
Bet ši suknelė super. Tikrai žiūrėčiau su pavydo gaidele...  blush2.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

O kokį brand'ą  statytum šalia J.Crew? Kas dar tokio panašaus tipo?

Manau i FP dar ir kaip i gyvenimo buda, ideja reikia ziuret, nes daug rubu nera is tu, kur vienus uzsidetum ir nesiotum. Daug slip'u turi ar permatomu rubu, kurie skirti sluoksniavimui, tai jau cia visas menas apsirengt.

Zinok net nezinau ka salia statyciau - gal koks Banana Republic, Ann Taylor, Loft. Bent siu ir stilius panasesnis, ir kokybe. Aisku ir cia visko pasitaiko, bet nepamenu nei vieno rubo, kuriuo buciau nusivylus. g.gif Net atsidariau savo spinta dabar, tai pagrinde siu firmu rubai pas mane ir yra. Dar H&M turiu kazkiek - dauguma is seniau, tai kokybe patikrinta, bet tie rubeliai labai atrinkti, todel nelabai ir einu i H&M, nes per daug rubu praeit reikia kol kazka tikrai kokybisko ir ilgai islaikancio randi. ax.gif Dzinsai labai patikdavo vieni pigus is H&M (lyg $9.95 kainuodavo), bet pastaruoju metu nerandu ju arba nepatogiai zemas liemuo... Bet dzinsam American Eagle man superine parduotuve (tiek kokybe, tiek kaina ir svarbiausia yra ivairiu ilgiu kas man labai svarbu) thumbup.gif Na o visi kita labai ivairus brandai - paskutiniu metu patinka Vince, Theory, bet ju kainos nemazos, nors radus pigiau tikrai verti demesio rubeliai.
Atsakyti
Nauja Kriu isparduotuve
Atsakyti
Merginos, o vyriškos Crew kelnės atitinka dydžius?
Nepamažintos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 10 vasario 2015 - 13:54
QUOTE(Aireda @ 2015 02 09, 23:36)
Chardonnay, irgi lauksim komentaru del kepures su snapeliu: ar patiko, kaip dydis mirksiukas.gif

Aha, būtinai smile.gif Nekantriai laukiu jos ir visų kitų JCF rūbelių bigsmile.gif
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 02 09, 23:38)
Ta suknute ne Marla, sita Marla 4u.gif Man ji nepakeiciama pavasari/vasara/rudeni namuose - patogi ir ne tokia kasdieniska.

Na irgi tokia "glastonburiška" biggrin.gif Bet jau jau, rasčiau ir aš tokią kur apsivilkti biggrin.gif
Atsakyti
Nauja Kriu isparduotuve
Atsakyti
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 02 09, 18:56)
As naturalios noriu - balta manau teploka bus. Ir siaip gal ta natural labiau visur tinkama, o balta jau ryskesne spalva, didesnis kontrastas. Per paieska juoda dar meta, nors siaip atidarisu nerodo, bet gal juoda nelabai kai karsta...

Ai, dar atkreipiau demesi, jog raso, kad to paties dydzio skirtingai tinka - va todel noreciau gyvai rinktis.

Turiu baltą crew panamą, S-M dydžio. Natūrali man negraži. smile.gif

QUOTE(Aireda @ 2015 02 09, 20:39)
As apskritai esu kepuriu maniake biggrin.gif As geriau atrodau su kepuremis, nei be ju lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš irgi didi kepurių mėgėja. Silpnybė beveik (kaip ir pirštinaitės smile.gif ).
Bet štai skrybėlių kažkaip nedrįstu nešiot (nors paauglystėj nešiojau, dabar sunkiai net galvoje telpa! biggrin.gif ).
Kažkaip labai rodos, atkreipi dėmesį su skriblium. Taip kažkaip reikia išsivaduot biggrin.gif
Nes bais gražu man ir fedoros, (panamos dbr nepamenu, kaip atrodo), o suvis nuostabiausia tai tokios su bryliais skrybėlės, tokios Sophie Loren'iškos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 11 vasario 2015 - 10:55