Įkraunama...
Įkraunama...

J. Crew gerbėjoms!

Siandien buvo per papildyma smile.gif

O as nezinau kurios noriu,ar tokios,ar pilnai odines raudonai-bordines bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 02 11, 22:48)
Siandien buvo per papildyma smile.gif

O as nezinau kurios noriu,ar tokios,ar pilnai odines raudonai-bordines bigsmile.gif

O kokia kaina buvo gal pamenat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2015 02 11, 22:18)
O kokia kaina buvo gal pamenat? ax.gif

Pilka-19.99 4u.gif
Atsakyti
Na ka, pardaviau sita grazuoli verini - taip gaila man jo, nors suprantu, kad jei per metus (jei ne daugiau) neuzsidejau jo, tai turbut ir nepradesiu nesiot... Bet vistiek man jis be galo grazus ax.gif O visokius paprastesnius papuosalus draugo dukrai atidaviau - ruosiausi sukraut i ta rubu konteineri, bet su draugu kalbejom ,tai sakau gal kazka dukra nori is ju, o ji visko uzsimane biggrin.gif Bet tai man negaila.

QUOTE(micefee @ 2015 02 11, 16:49)
Fedora vilnonė, o panama šiaudinė. smile.gif O kad dėmesys atsikreipia, tai faktas, nelieki nepastebėta. biggrin.gif Anksčiau lietuviai vaikinai gana skeptiškai į tas skrybėles žiūrėjo. Atsimenu, pradėjau nešioti 4 kurse, tai grupiokas sakė, iš kur tą senelio skrybėlę ištraukei?  lotuliukas.gif Bet va dbr 5 metai jau praėjo nuo universiteto baigimo ir kai grįžtu į LT, vien komplimentus girdžiu dėl skrybėlės kur benueinu.  thumbup.gif

As tai tik placiabryles skrybeles turiu (ziemine dar tokia tik trumpesnio ir netikro kailio turiu), tai idomu kaip ta panama uzsidejus atrodys g.gif Bet man skrybeles ir ta ziemine kepure patinka - atrodo isskirtinai, nepasakyciau, kad daug mieste su jomis merginu matau, bet man taip ir patinka, kad atkreipiu demesi. Ir irgi visada komplimentu sulaukiu - tiek is pazistamu, tiek is siaip praeiviu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ms.Blonde: 12 vasario 2015 - 05:43
QUOTE(Ms.Blonde @ 2015 02 12, 05:41)
Na ka, pardaviau sita grazuoli verini - taip gaila man jo, nors suprantu, kad jei per metus (jei ne daugiau) neuzsidejau jo, tai turbut ir nepradesiu nesiot... Bet vistiek man jis be galo grazus  ax.gif [...]

Ir man tai yra buvę. Taip lyg su liūdesėliu perleidžiu, nes tikrai nenešioju, bet su grožiu visuomet sunku, matyt, atsisveikint biggrin.gif
Paskui pasimiršta.
Atsakyti
Sveikos gal galetumet pakomentuot dydi sito megztuko ar imti S ar XS su 88-90 krutine ? 4u.gif
O gal XS turit ir tarp pazastuku galit pamatuot

SEQUIN-TRIM SWEATSHIRT
https://www.jcrew.co...p;bmUID=kJYiJNq
Atsakyti
Jcrew isparduotuveje man atrodo toki pardavynejo kazkas,galite pasiklausti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 02 12, 09:59)
Jcrew isparduotuveje man atrodo toki pardavynejo kazkas,galite pasiklausti  mirksiukas.gif

4u.gif
Atsakyti
Gal kuri turit sita paltuka ir galetumet pakomentuoti? ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay @ 2015 02 11, 21:36)
Apie šitą:
user posted image

Pasizvalgykit Lindex'e, ten buvo tokia pat, kokybe visai nebloga ir dydi galima pareguliuoti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Cocainna @ 2015 02 12, 11:21)
Gal kuri turit sita paltuka ir galetumet pakomentuoti? ax.gif
user posted image

Labai fainas paltukas, idomu tik, kas ten per klostes apacioje g.gif
Atsakyti
Modeliukas toks smile.gif
user posted image
Siaip megstu aptemptus paltukus,bet sitas traukia aki vis..

O tos kepures su snapu nesireguliuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2015 02 12, 11:46)
Modeliukas toks smile.gif
user posted image
Siaip megstu aptemptus paltukus,bet sitas traukia aki vis..

O tos kepures su snapu nesireguliuoja? g.gif

Dabar aisku, mano akimis, tobulas paltas wub.gif

Daug kas gavo si factory paltuka, sprendziant is skelbimu jcrew isparduotuveje smile.gif Gavau ir as, labai smagus. Emiau 4 d. su 89 cm. ir i mazesni jau netilpciau ax.gif Eilini karta isitikinau, kad jcrew paltai ne mano sudejimui. Jie siuvami modeliams su maza krutine.
Bet kadangi paltas plonas o ir ryskus, planuoju ji deveti, kai jau atsils orai ir nereikes daug prisirengti po apacia.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aireda: 12 vasario 2015 - 10:56