Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgantis laikas

QUOTE(Hiurem @ 2015 03 09, 11:14)
Praeitoj serijoj Dzemile paklause to paties ir Soneris atsake, kad Muradas nezino apie ta sutarti  ax.gif

Dekui, as tik dabar ziuriu praejusia serija 4u.gif
Atsakyti
Kaip ten buvo nemačiau. Kaip Karolinai pavyko puse pinigų iš to užsieniečio išvilioti,kodėl ji nori Ali apgauti,iš prigimties aferistė ,ar iš kokios neapykantos Ali?
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2015 03 09, 16:59)
Kaip ten buvo nemačiau. Kaip Karolinai pavyko puse pinigų iš to užsieniečio išvilioti,kodėl ji nori Ali apgauti,iš prigimties aferistė ,ar iš kokios neapykantos Ali?

Sutarė dėl pusės, kad vienas kito neišduotų. Kaip supratau, jai tas Ali šimtas metų. Bus kas turtingesnis, pas jį nulėks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 03 10, 15:49)
Sutarė dėl pusės, kad vienas kito neišduotų. Kaip supratau, jai tas Ali šimtas metų. Bus kas turtingesnis, pas jį nulėks smile.gif

o bus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnute22 @ 2015 03 10, 18:10)

Karolina aferiste iš prigimties, ne viena ir ne du vyriokus ji apsuks biggrin.gif iš dalies tai patys tie vyrai kalti, kad leidžiasi apsukami visokių gyvaciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnute22 @ 2015 03 10, 19:10)

Oi aš nežinau. Grynai spėju. Nes supratau vakar tai, kai pardavė Ali. O ir šiandien, kai susikišo pinigus sau. Dzin, kad vyrą smaugia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 03 10, 18:23)
Oi aš nežinau. Grynai spėju. Nes supratau vakar tai, kai pardavė Ali. O ir šiandien, kai susikišo pinigus sau. Dzin, kad vyrą smaugia doh.gif

Va va akivaizdžiai matosi, kas jai pirmoje vietoje - juk žvilgsnis pirmiausia i portfelį su pinigais... doh.gif
Atsakyti
Jungiuoi ir aš prie jūsų... Labai geras serialas, daug siužetinių linijų. Gal ne visos tos linijos man įdomios, bet filmas dėmesį tikrai prikausto. Žiūriu 152 seriją ir jau kokias 6 serijas negaliu nežliumbt... Gaila Aylin, Sonerio, na, bet viską pačios suprasit, kai pažiūrėsit... Manau, bus daugiau tokių kaip aš. biggrin.gif Kadangi esu nekantri, susiradau internete, kur nemokamai pažiūrėt visą serialą. Jei kuri norės, įmetu nuorodą, negaila. Bėgantis laikas Gaila, kad tik rusų kalba. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2015 03 09, 16:59)

tai su tuo ji ir anksciau bendradarbiavo, ten tipo ir rode, kad jie ten reikalus kartu varte, tik poto jis i kaliuze sedo, o ji liko sausa, o dabar vel jis ja susirado ir vel reikaliuka bande prasukt, siaip ji cia iskart savo noru nepasirase, bet kai apmaste viska ir kokie pinigeliai byra iskart akytes suzibejo

QUOTE(Akrila @ 2015 03 11, 12:04)
Jungiuoi ir aš prie jūsų... Labai geras serialas, daug siužetinių linijų. Gal ne visos tos linijos man įdomios, bet filmas dėmesį tikrai prikausto. Žiūriu 152 seriją ir jau kokias 6 serijas negaliu nežliumbt... Gaila Aylin, Sonerio, na, bet viską pačios suprasit, kai pažiūrėsit... Manau, bus daugiau tokių kaip aš.  biggrin.gif  Kadangi esu nekantri, susiradau internete, kur nemokamai pažiūrėt visą serialą. Jei kuri norės, įmetu nuorodą, negaila. Bėgantis laikas Gaila, kad tik rusų kalba.  4u.gif

na cia jau ne viena esam praziurejusios smile.gif, o man siaip rusu vertimai igarsinti maloniau ausiai skamba nei lietuviu blush2.gif
Atsakyti
Kai nepataike Neriman dukrele gundydama Soneri tongue.gif Nesuveike jos meilikavimai visiskai ax.gif
Atsakyti
neisgirdau, kas buvo parasyta tam rastely, kuri Karolina dabar suplese? g.gif
Atsakyti
Kad Ali laikas pinigelius moketi 4u.gif t.y. paskolos imoka reikia grazinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vemvet: 12 kovo 2015 - 15:27