Įkraunama...
Įkraunama...

Bėgantis laikas

QUOTE(Jurgutėlė @ 2015 03 13, 16:29)
Toks liūdnas,jokio pozityvo,o žiūrim bigsmile.gif pagal komentarus,turbūt populiariausias serialas,matyt kažką tokio jis turi

Aš tai pirmų kelių serijų nemačiau, bet paskui pradėjau šiek tiek žiūrėti ir tikrai užkabino bigsmile.gif Nes pasibaigus serialui „Be kaltės kalta“ iš turkiškų žiūrėjau tik „Didingąjį amžių“, „Ugnies ir ledo“ nežiūrėjau, o štai šis tikrai mane sudomino. Tiesa, tikrai daug liūdesio jame, veikėjai nelaimingi, bet daug įdomių siužetinių linijų.
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2015 03 13, 19:45)
Nežinau, bet man Ailyn nebepatinka...išponėjo nu sakykite ką norite bet čia taip man... smile.gif toks jausmas, kad parsidavė, tegul džiaugias, kad jaunikiui krūtinė suskaudo biggrin.gif , tuose turkų serialuose toookie kantrūs tie vyrai šiuo klausimu biggrin.gif  lotuliukas.gif
vis pažiūriu viena akimi...Ali vis bangom užplaukia, tai geras, tai blogas...

Na, jeigu jum Ali geras bangom tai...
Aylin elgiasi taip kaip jos statusas lemia. Ji ir iki vedybų buvo poniškiausia toje šeimoje. Visda baltom kojinaitėm, kad ir per mėšlą. Ji savo atsidavimą mamai ir broliam įrodė tėvui neskolindama pinigų.
Serialas nuostabus. Čia kiekvienoje serijoje kažkas lyg žinoma, bet vėl iš naujo pamokantis.
Tikrai jis turi dauf gerbėjų visur. Nustebino, kad LT jį palaiko daugiau net nei kokį Ugnis ir Ledas. Šaunu.
Papildyta:
Kas dar dėl Ali, tai tik antrą tokį personažą tėvo vaidmenyje sutinku. Tai buvo tėvas iš KG ir šitas. Na šlykštūs iki skausmo kaip tėvai.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 03 13, 20:14)

Papildyta:
Kas dar dėl Ali, tai tik antrą tokį personažą tėvo vaidmenyje sutinku. Tai buvo tėvas iš KG ir šitas. Na šlykštūs iki skausmo kaip tėvai.

Na aš maniau, kad už Ali, kaip tėvo, personažą jau nieko blogiau nėra, bet nzn dabar žiūriu Merhamed tai va kas ten per tėvelis: baisus, ziaurus ir slikstyne doh.gif Kažkaip Ali man tiek šleikštulio nekėlė, nors pirmam sezone tikrai parazitas kokiu reta doh.gif
O Aylin turi šiokių tokiu pipiriuku, bet iš moteriškų personažų ji man turbūt labiausiai patiko... Na veliau dar atsirasianti Bahar bus faina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 03 13, 21:21)
Na aš maniau, kad už Ali, kaip tėvo, personažą jau nieko blogiau nėra, bet nzn dabar žiūriu Merhamed tai va kas ten per  tėvelis: baisus, ziaurus ir slikstyne doh.gif Kažkaip Ali man tiek šleikštulio nekėlė, nors pirmam sezone tikrai parazitas kokiu reta doh.gif
O Aylin turi šiokių tokiu pipiriuku, bet iš moteriškų personažų ji man turbūt labiausiai patiko... Na veliau dar atsirasianti Bahar bus faina ax.gif

Šiandien man Aylin ir Sonerio scenos priminė B ir B scenas iš UM. Tipo važiuok linksmintis, o paskui lekia prie lango žiūrėt. Labai patiko biggrin.gif Aylin man įdomiausia šiame seriale.
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 03 13, 21:21)

tai Bahar ir buvo kazkas prototipo Aylin smile.gif
Atsakyti
O aš kaip suprantu.tai Muradui nuolat krūtinę suskausta.kai tik pabando eiti prie reikalo.tai gal iki pat pabaigos Ailin išliks vyro neliesta?
Man atrodo.kad Ailyn ištekėjo ne dėl pinigų.o dėl to.kad būtų šalia Sonerio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 03 13, 20:14)
Na, jeigu jum Ali geras bangom tai...
Aylin elgiasi taip kaip jos statusas lemia. Ji ir iki vedybų buvo poniškiausia toje šeimoje. Visda baltom kojinaitėm, kad ir per mėšlą. Ji savo atsidavimą mamai ir broliam įrodė tėvui neskolindama pinigų.
Serialas nuostabus. Čia kiekvienoje serijoje kažkas lyg žinoma, bet vėl iš naujo pamokantis.
Tikrai jis turi dauf gerbėjų visur. Nustebino, kad LT jį palaiko daugiau net nei kokį Ugnis ir Ledas. Šaunu.
Papildyta:

Tai baltos kojinaites kaip ir uniformos dalis gi g.gif

As tai nekapstau taip giliai, kad nedave todel, kad irode savo atsidavima mamai. Gal paprasciausiai pyksta ant tevo, kad neprieme ir tiek.

UG man zymiai idomesnis. Sitas daugiau foninis, valgyt gaminant, dar ka dirbant ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2015 03 14, 10:55)
O aš kaip suprantu.tai Muradui nuolat krūtinę suskausta.kai tik pabando eiti prie reikalo.tai gal iki pat pabaigos Ailin išliks vyro neliesta?
Man atrodo.kad Ailyn ištekėjo ne dėl pinigų.o dėl to.kad būtų šalia Sonerio bigsmile.gif

taip ir liks nekalta smile.gif tai faktas, kad tik del Sonero, nes poto atsisakys ji to viso kontrakto rolleyes.gif
Atsakyti
GAl kuri zinote sioje nuorodoje http://turkcinema.tv...r-zaman-ki.html 33 serijoje 0,43 min Mete kur pradeda dainuoti daina, kas ištikrųjų ją dainuoja? Noriu surasti dainos originala.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linceee: 16 kovo 2015 - 10:21
QUOTE(linceee @ 2015 03 16, 10:21)
GAl kuri zinote sioje nuorodoje http://turkcinema.tv...r-zaman-ki.html  33 serijoje  0,43 min Mete kur pradeda dainuoti daina, kas ištikrųjų ją dainuoja? Noriu surasti dainos originala.

Zinokit, niekaip neatrandu butent tos dainos... Nes dauguma serialo dainu tarp saves panasios, o cia tik istrauka skamba, todel sunku atskirti kuri daina... Man atrodo, kad dainuoja Erkin Koray, bet butent kuri cia daina nezinau...

Cia serialo garso takelis, gal atrasit kuri smile.gif

https://www.youtube....wvgw945wMl4Th7D
Atsakyti
mergaites ar Dzemile bus su tuo zveju? bigsmile.gif nu taip smalsmu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marijaa* @ 2015 03 16, 18:38)
mergaites ar Dzemile bus su tuo zveju? bigsmile.gif nu taip smalsmu biggrin.gif

Tik susituoks ir Ali ji nusaus :

Na serialas mane irgi uzvede du sezonus paziurejau, na siek tiek per liudnas, viskas praktiskai baigiasi blogai, jokio pozytyvo, bet uzvedantis tikrai thumbup.gif ax.gif Taciau nusprendziau nebeziureti, kas buvau idomiausia mire ta mokytoja ir zvejys... kas dar? i Ali isvis negaliu ziureti lotuliukas.gif slykstyne kazkoks rolleyes.gif
Atsakyti