Įkraunama...
Įkraunama...

Adreso nuoma ir tarpininkavimas Anglijoje

QUOTE(Limcamca @ 2015 03 11)
Siandienos siuntai matau visiskai nera kooperaciju  unsure.gif

Aš ir esu parašius, kad man galite pridėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Jep drinks_cheers.gif Aciu, merginos 4u.gif
Atsakyti
Limcamca, o sistema jau pilnai suvesta ar dar ne blush2.gif ax.gif ?
Atsakyti
Renkame uzsakyma is UNIQLO
Atsakyti
Jei dar ne velu ir prie manes galite prideti dar siuntinuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 03 11, 15:22)
Renkame uzsakyma is UNIQLO

merginos, nu bukit zmones, vistiek ner ka veikt laisvadieni - kraukit krepsus is cia, man teiiip reik kompanijos blush2.gif
Atsakyti
Man butinai issiuskit. Jei mano vienos nebus 7 kg, dekit pas lina, arba man prikooperuotu galit imest 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2015 03 11, 15:08)
Limcamca, o sistema jau pilnai suvesta ar dar ne  blush2.gif  ax.gif ?

Jau viskas aišku smile.gif - gavau sąskaitėlę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 03 11, 15:46)
merginos, nu bukit zmones, vistiek ner ka veikt laisvadieni - kraukit krepsus is cia, man teiiip reik kompanijos blush2.gif

Pareklamuok, ką perki, nes aš jau ne vieną sykį buvau atsivertus šitą psl., bet pigaus ir gražaus nieko neradau g.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 03 11, 17:12)
Pareklamuok, ką perki, nes aš jau ne vieną sykį buvau atsivertus šitą psl., bet pigaus ir gražaus nieko neradau  g.gif

low stock - negaliu lotuliukas.gif Striukes, paltai - kai nuolaidos - kaina padori, dzempuku fainu yra wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2015 03 11, 17:54)
low stock - negaliu lotuliukas.gif  Striukes, paltai - kai nuolaidos - kaina padori, dzempuku fainu yra wink.gif

Supratau biggrin.gif. Aš tik į vaikų lysdavau pagrinde, dabar į moterų įlindau, tai nusiųsiu Linai mažą užsakymuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2015 03 11, 18:16)
Supratau biggrin.gif. Aš tik į vaikų lysdavau pagrinde, dabar į moterų įlindau, tai nusiųsiu Linai mažą užsakymuką smile.gif

ok, jau tryse atrodo busim, nu dar viena - ir siuntimas po 1 svara bus blush2.gif
Atsakyti