Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas 5

nu kuze koks pasiputes,nereikia nieko padet nest,islipo kaip saldainis,labai jau i behliuli panasus cool.gif
Atsakyti
Bet kiek skausmo ir nusivylimo buvo jo akyse, kai brolį suėmė. Na cia tai tikrai aktoriui 10 balų.
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2015 02 03, 15:20)
Gaila ir man abiejų brolių.. Nesusklosčiusių aplinkybių aukos.. tiek vienas, tiek kitas. Neišeina nekęsti man nei vieno, nei kito. Tikrai, labai sunku būti broliu. Kai pamąstai, Giunejus Džemre atsisakė, suvokęs, kad jo brolis ją taipogi myli, Kuzejus nesugebėjo. Gaila, kad Giunejus su tuom nesugebėjo susitaikyti ir nuoširdžiai broliui laimės palinkėti. Kad dar bent nusauti nebūtų bandęs, et.. apmaudu. verysad.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(fainulkina @ 2015 02 03, 15:24)
Bet kiek skausmo ir nusivylimo buvo jo akyse, kai brolį suėmė. Na cia tai tikrai aktoriui 10 balų.

drinks_cheers.gif Taip, perteike visa skausma 100 proc. Abu aktoriai. Tiek Kivanc Tatlitug, tiek Bugra Gulsoy.
Atsakyti
QUOTE(fainulkina @ 2015 02 03, 17:24)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man jo cia taip buvo gaila, jis butu del Giunejaus padares viska, butu paprases - padek, butu ir padejes, tai tikiu, savo zvilgsniu jis parode viska, tikiu buvo jam beproto skaudu, kad jo brolis, galejo taip pasielgti

Nu zinokit man taksistas afigienas, jei istikruju jis ne aktorius, o tikras taksistas, tai turjo jam pasisekt po sio srialo, nu jis toks charizmatiskas man biggrin.gif ziuri i ji ir jau jis juoka kelia, o jei dar plepet pradeda tai isvis lotuliukas.gif Jam i pora tiktu Giulten, abu tokie papugajai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2015 02 03, 15:38)
Jam i pora tiktu Giulten, abu tokie papugajai biggrin.gif

Uzsikalbetu abu negyvai biggrin.gif Abu kalbetu, o ausu laisvu nebutu lotuliukas.gif Siaip fainas jis ir man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 02 03, 15:43)
Kaip supratau Burakas paskandino Barišą? Neveltui tą valtį rodė.

O as net nepagalvojau blush2.gif Isvis esu pametus ten tu kriminalu minti. Koki CD dave Simai Burakas? Tai kad G pats rinko irodymus. Uz ka Simai tie nuopelnai? Koks tikslas Barisui buvo grobti Simai?
O tas Burakas man nuo pat pradziu nepatiko ir silpna vieta kersyti tik kad kersyti.

QUOTE(Milagra @ 2015 02 03, 16:04)
Bet man ir Guniejaus gaila, galit uzmetyt tapkem biggrin.gif Jis tikrai nuosirdziai norejo dar susitvarkyti gyvenima, atejo pas Banu, kai suzinojo, kad laukiasi. bet galutinai viskas kraupiai isslydo is po koju... Paskutine viltis... Kai jis sake, kad nuzude 4 zmones, verkiau kartu su juo. Ir galu gale, galima ji teisti, smerkti, nekesti, bet jis nuzude Ferhata, o galejo to nedaryti. Padare tai del brolio vienaip ar kitaip... Net ir zinodamas, kad taip negriztamai susigadins sau gyvenima. VIs prisimenu kaip Kuziejus mazajam broliukui aiskino kaip sunku buti broliu... Tuose zodziuose tikrai visa serialo esme.

Man ir G gaila, va pvz Zeynep ne, nes ji stabiliai protiskai masto ir kenkia, o G kenkia, bet paciam per sunku suvaldyti save. Abu broliai taip ir nesugebejo susitaikyti.
O kai rode G kalejime, tai atrode, kad jis ojojoj koki kersto plana ten suka. Jau kai iseis g.gif

Siaip per daug sitoje serijoje buvo rodymu is praeities. Viskas atbuline data ir gabaliukais. Man pvz idomu, kiek metu sedes Giunei, kaip Handan suneli lanko, ar ne? smile.gif

O sugraudino tik Ali filmukas, toks fainas 4u.gif

Atsakyti
Man ta scena, kai Guney šaudė į Kuzey buvo labai netikėta ir be galo liūdna. Kaip reikia stirpiai nekęsti savo brolio ir viso pasaulio, kad taip pasielgti. Jis Kuzėjų kaltino dėl visų savo problemų, žiauru. Suvaidinta fantastiškai, abu aktoriai šaunuoliai.

Vis pakritikuojat Džemre aktorę Öykü Karayel, bet ji super tiko šiai rolei mano akimis žiūrint. Labai netūraliai ir nuoširdžiai vaidino, o vat kaip jau rašiau, Kinvanč savo meilės jai man neparodė, neįtikino manęs. Zerrin Tekindor pasakiškai vaidino. Ypač mačius ją kitose, visiškai priešingose rolėse, didėja jai pagarba už profesionalumą.
Atsakyti
QUOTE(Lux @ 2015 02 03, 17:02)
Man ta scena, kai Guney šaudė į Kuzey buvo labai netikėta ir be galo liūdna. Kaip reikia stirpiai nekęsti savo brolio ir viso pasaulio, kad taip pasielgti. Jis Kuzėjų kaltino dėl visų savo problemų, žiauru. Suvaidinta fantastiškai, abu aktoriai šaunuoliai.

Vis pakritikuojat Džemre aktorę Öykü Karayel, bet ji super tiko šiai rolei mano akimis žiūrint. Labai netūraliai ir nuoširdžiai vaidino, o vat kaip jau rašiau, Kinvanč savo meilės jai man neparodė, neįtikino manęs. Zerrin Tekindor pasakiškai vaidino. Ypač mačius ją kitose, visiškai priešingose rolėse, didėja jai pagarba už profesionalumą.

Po tokios scenos galima infarkta gauti doh.gif Rodo, kaip apsiasarojus Dzemre sedi. Sugalvojo ziurovus pavirkdyti ax.gif

Man Dzemre irgi super, ir vaidinimu, ir isvaizda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vemvet @ 2015 02 03, 16:04)
Po tokios scenos galima infarkta gauti  doh.gif Rodo, kaip apsiasarojus Dzemre sedi. Sugalvojo ziurovus pavirkdyti  ax.gif

Man Dzemre irgi super, ir vaidinimu, ir isvaizda  4u.gif

Tai jau tikrai doh.gif Kaip turejo buti skaudu Kuzey viska tai isgirsti. O Guney tiesiog isliejo savo visa tulzi uz tai, kad jam nepasiseke. Jis turejo gera mokykla kaltinti kitus del savo nesekmiu. Tiesiog zmones, uzspesti i kampa, pradeda elgtis neadekvaciai, apima panika, beviltiskumas, beprotiskas pavydas aptemdo prota, tarsi apseda kas. Gaila, kad taip nutiko.

Man Dzemre siame seriale irgi visai tiko ir patiko. Vaidino ji puikiai, del grozio galima pasigincyti, cia jau skonio reikalas.
Kivanc Kuziejaus meile Dzemre suvaidino irgi puikiai, mano supratimu smile.gif
Atsakyti
Na ką, serialas baigėsi, belieka mėgautis nuostabia muzika http://www.mp3indird...leri-indir.html

Va kokia nuostabi Cemre meilės melodija http://www.mp3indird...mre)-indir.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lux: 03 vasario 2015 - 17:13
Na scenaristai tai intrigą didžiulę padarė, kai parodė po tų dviejų mėnesių Džemrę sėdinčią ir verkiančią po šūvių į Kuzėjų. Jau tikrai galvojau, kad Kuzėjų nušovė. Žiauri pabaiga būtų buvus.

O aš Giunėjaus neteisinu. Aišku, gaila, kad susigriovė šitaip sau gyvenimą, galėjo gyvent ir vargo nematyt. Bet man žiauriausiai buvo, kai jis sakė Kuzėjui, kad kai Kuzė sėdėjo kalėjime jis kiekvieną dieną tikėjosi, kad jis mirs ir pan., net šiurpai per kūną perėjo.. unsure.gif

Labai lievai, kad neparodė kaip Zainep baigėsi, aišku, parodė tą gražų klipuką ir pan., bet tikrai neatperka visų padarytų nesąmonių..

Banu žiauriai gaila buvo, žiauriai. Ir net Giunėjaus tuo metu gaila buvo..

Ir dar, tikrai tikėjausi, kad Ainur išsiskirs su Samiu, o čia susikabinę per vestuves sėdėjo.
Papildyta:
QUOTE(vemvet @ 2015 02 03, 18:50)
Man pvz idomu, kiek metu sedes Giunei, kaip Handan suneli lanko, ar ne? smile.gif

QUOTE(Lux @ 2015 02 03, 19:02)

Vis pakritikuojat Džemre aktorę Öykü Karayel, bet ji super tiko šiai rolei mano akimis žiūrint.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Va kur tikroji serialo DAINA

Aciu Lietuvos vertejams biggrin.gif
Atsakyti