Įkraunama...
Įkraunama...

Ugnis ir ledas 5

QUOTE(xiuke @ 2015 02 02, 22:20)
Jo man ir įdomu, kur Barišas dingo ir kokia jo lemtis  g.gif
Kad Giunėjus žudikas, nenustebau... unsure.gif  kaip suprantu, tai tėvas visą laiką žinojo tai??? ar ne... man tai, pasirodė kad jis taikėsi į brolį  g.gif , bet juokingiausia, kai ant žemės rado pistoletą, pasiėmė...  doh.gif  g.gif  nu gal ir mėtosi miškuose biggrin.gif ir keista, kad sugebėjo iš tokio atstumo, tokio matomumo taip taikliai pataikyti, sakyčiau snaiperis ne kitaip smile.gif
mantai žiauriai lievas Džembrės maudimukas  blush2.gif tas juodas... ponia Giulten su sluoksniu špakliaus prie jūros biggrin.gif , toks ''karštis'', kad net bijo įbristi į vandenį K ir Dž  smile.gif


As tikejausi, kad kas nors idomiau bus, nei Giunejus irnesakyk.gif

Neuzkliuvo nei vienas is ju prie juros. Gaila, kad viska sudes i viena serija, Giuneju, Banu, vestuves. Kazkaip g.gif

QUOTE(Milagra @ 2015 02 02, 23:30)
Taigi atsiveze "sargi" neuzsiciaupianti  biggrin.gif


lotuliukas.gif Bet ji vis tiek faina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 02 02, 23:34)
Turkam jura silta tik liepa pasidaro biggrin.gif Tik mums ji silta jau balandi smile.gif

teko džiaugsmo dalvauti viename tarptautiniame projekte ir pabūvoti viename miestelyje Turkijoj prie Juodosios jūros. Buvom balandžio mėnesį, tai ir nuėjom lietuviai maudytis, o turkai ir portugalai į mus žiūrėjo va taip blink.gif o mum tai ką, kaip ir Baltijos jūra biggrin.gif

vakar nemačiau serijos, gaila... bet šiandien žiūrėsiu tai akis, ausis ištempus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nimbamedė @ 2015 02 03, 13:00)
teko džiaugsmo dalvauti viename tarptautiniame projekte ir pabūvoti viename miestelyje Turkijoj prie Juodosios jūros. Buvom balandžio mėnesį, tai ir nuėjom lietuviai maudytis, o turkai ir portugalai į mus žiūrėjo va taip  blink.gif  o mum tai ką, kaip ir Baltijos jūra biggrin.gif

vakar nemačiau serijos, gaila... bet šiandien žiūrėsiu tai akis, ausis ištempus bigsmile.gif

Na Juodoji jūra truputi ir šaltesnė, nes ten pas juos ir žiemos kiek kitokios, nei prie Viduržemio jūros. Kaip supratau jie ten kažkur prie Antalijos ir buvo. Maudžiausi aš ten balandžio gale, vanduo buvo +23, o gal net daugiau, o liepą jau man ten per šiltas vanduo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Nimbamedė @ 2015 02 03, 13:00)
teko džiaugsmo dalvauti viename tarptautiniame projekte ir pabūvoti viename miestelyje Turkijoj prie Juodosios jūros. Buvom balandžio mėnesį, tai ir nuėjom lietuviai maudytis, o turkai ir portugalai į mus žiūrėjo va taip  blink.gif  o mum tai ką, kaip ir Baltijos jūra biggrin.gif

vakar nemačiau serijos, gaila... bet šiandien žiūrėsiu tai akis, ausis ištempus bigsmile.gif


Va, vakarykštės serijos aprašymas, kad nieko nepraleistumėte smile.gif

Džemrė su Kuzėjumi eina į jiems parengtą kambarį. Iš gretimo kambario tiesiog išvirsta... Giulten! Ji jau įsikūrė, dabar eina pasižvalgyti po apylinkes. Džemrė sako, kad kai Kuzėjus įsikurs, jie išeis visi kartu. Ji nueina pas Giulten, Kuzėjus – į savąjį kambarį.
Giulten sako Džemrei, kad nereikėjo jai čia važiuoti, kažin, ką Kuzėjus galvoja. Džemrė ją ramina: juk Kuzėjus ir atitempė ją čia – ką jis gali blogo galvot? Grynas oras busiąs naudingas Giulten... Giulten atvirauja: ji taip nusiminusi dėl Omero. Sudužo jos viltys. Bet kad ir taip: Omeras padėjo suprasti, kad ne viskas liko praeity. Giulten jausmai gyvi. Ji dar turi vilties.
Kuzėjus skambina Simaj. Ji ligoninėje, jai dar sunku atsigauti po patirto šoko. Gydytojas žada uždrausti kalbėti telefonu. Ir ji pati nenori. Ji prašo Kuzėjaus daugiau niekada neskambinti. Ji nori pamiršti viską, ką išgyveno iki šiol.
Simaj prisimena, kaip Kuzėjus išnešė ją ant rankų iš rūsio, kaip iškvietė greitąją...
Kuzėjus sako, kad košmarai baigėsi, ateina gražios dienos. Bet Barišo dar nesugavo, Simaj baiminasi, kad jis nepasirodytų pas ją.
Ebru posėdžiauja su Džano kompanijos atstovais. Ji parduoda Sinanerų įmonės turtą jo kompanijai. Pasirašo sutartį.
Džanas primena Ebru, kad jos parašas reiškia, jog visas Sinanerų turtas pereina jam, bet jis maloniai leidžia joms su Banu gyventi viloje kiek jos norės. Ebru atsisako. Ji su Banu ruošiasi išvykti į JAV.
Ebru labai tvardosi, bet išeidama apsiverkia. Burakas ją palaiko.
Handan lauko kavinėje kalbasi su buvusia Sinanerų tarnaite. Ją atleido, atleido visus, kas liudijo prieš Barišą. ji pasakoja, kad matė kruvinus marškinius lauže, kad Barišas paėmė Banu vaistus ir sugirdė juos Simaj. Tada surišo ją, užkimšo burną ir išvažiavo. Ebru visą laiką verkia, o Banu... Bet Handan neleidžia apie ją pasakoti. Sako, kad taip jie dabar moka už savo padarytas blogybes.
Giunėjus žvejoja, šalia Šerefas. Jie kalba apie Barišą. Atrodo, jis skradžiai žemės prasmego. Giunėjus kalba, kad jis baisus žudikas – nužudė Ferhatą, Siumerą, norėjo nužudyti Buraką, nužudys ir jį.
Šerefui paskambina kolega Achmetas. Sako, kad atvažiavo Alkutas Olguneras. Šerefas liepia jį tučtuojau suimti, o pats nieko neaiškindamas Giunėjui, išeina.
Sinanerų tarnaitė praneša Handan, kad Banu laukiasi.
Banu echoskopijoje. Sužino, kad turės sūnų. Ji džiaugiasi, kalba, kalba. Gydytoja atrodo susirūpinusi. Banu klausia, kada kūdikis pradės judėti. Jai atsako, kad 4-5 mėnesių. Banu sutrinka – jau keturi mėnesiai praėję. Ji klausia, ar viskas gerai? Gydytoja neatsako, sako, kad reikia atlikti kai kuriuos testus, tada viskas paaiškės. Banu primygtinai klausia, kas negerai?
Kuzėjus, Džemrė ir Giulten paplūdimyje. Vanduo šaltas, bet Kuzėjus sako: „Kas mane myli, tegul eina kartu į vandenį“. Džemrė bėga jam įkandin... jie dūksta vandenyje, taškosi, stumdosi...
Skamba Giulten telefonas. Huseinas. Kai Giulten atsiliepia, išgirsta Zeinep balsą. Ši sako, kad negali prisiskambinti Džemrei, o juk reikia dirbti. Zeinep kalba ironiškai ir irzliai. Kai Džemrė sekundei ištrūksianti iš Kuzėjaus glėbio, tegul jai paskambina. Džemrė sako, kad Zeinep tikrai nori ją sunervinti.
Zeinep paskambina siuvėja. Ji negali susisiekti su Džemre, šiandien norėtų paimti išmatavimus jos vestuvių suknelei. Zeinep sako, kad tai neįmanoma, jos nėra Stambule. Bet Zeinep sako, kad jos ir Džemrės vienodos, taigi, siuvėja gali išmatuoti ją. iš tiesų Zeinep labiausiai rūpi pamatyti Džemrės paprastą, bet prabangią suknelę, kaip ją apibūdino skambinusioji moteris.
Banu išeina iš klinikos labai nusiminusi. Vaikelio nebėra...Vairuotojas padeda jai atsisėsti į automobilį.
Handan vėl pas Samį. Kalba apie naujieną – Banu laukiasi! Samis sako, kad Giunėjui nieko nereikia sakyti.
Į kepyklą ateina Giunėjus. Jis kalba, kaip jaučiasi, kaip jam blogai. Jis niekaip negali įsivaizduoti, kad Kuzėjus ir Džemrė susituoks. Ši mintis varo jį iš proto, todėl jis norėtų išvažiuoti. Bet jam reikia pinigų. Samis sako, kad jis neturės problemų dėl pinigų. Jis jau kreipėsi dėl karinės tarnybos. Giunėjų paims į armiją.
Giunėjus įsiunta. Kaip tėvas galėjo padaryti tai su juo nepasitaręs? Bet pašaukęs nusiramina – rugpjūčio mėnesį jis išeis į armiją. Bet iki to laiko jam reikia pinigų. Samis klausia, kur jis padėjo Kuzėjaus duotus pinigus? Giunėjus atsako, kad jam reikėjo. Tėvas klausia, ar jis ketina imtis kokios veiklos? Giunėjus atsako, kad nieko nenori, tik išvažiuoti, kad nematytų Kuzėjaus vestuvių.
Į kepyklą ateina Ainur su sūneliu. Nesulaukusi pasirodant Samio, išeina. Išeina ir Giunėjus. Ainur sako, kad nugirdo jų pokalbį. Ji turinti šiek tiek santaupų, galėtų jam duoti. Giunėjus neatsisako.
Zeinep matuojasi Džemrei skirtą suknelę. Ji nesutramdo ašarų. Sako siuvėjai, kad labai jaudinasi. Labiausiai dėl to, kad po vestuvių jie išvažiuos. Zeinep pradeda koreguoti suknelę. Sako, kad reikia daugiau akmenukų, kad labiau blizgėtų. Bet siuvėja sako, kad darys taip, kaip Džemrė nori.
Džemrė, Giulten ir Kuzėjus pietauja lauko kavinėje. Giulten sako, kad jeigu Džemrė šitiek valgys, netilps į vestuvinę suknelę. Džemrė atrėžia, kad suvalgys viską, dar ir saldumynų užsisakys.
Šerefas kalbasi su Alkutu Olguneru. Jis sako, kad nežino, kur yra Deniz. Šerefas vis tiek prašo jo perduoti Deniz, kad tai, kas buvo skirta Kuzėjui, pakliuvo į rankas kitam žmogui.
Jis paleidžia Alkutą. Jis įsitikinęs, kad jo žodžiai bus perduoti Deniz.
Banu kalbasi su negimusiu kūdikiu. Sako, kad jie nori jį atimti. Sūpuoja tuščią lopšį, mato jame mažylį. Sako, kad nėra kitos išeities. Ir dėl visko kaltas jo tėvas. Ji žino, kad jis žmogžudys, bet negali to įrodyti. Bet ji niekam vaikelio neatiduos...
Į kambarį ateina Ebru. Ji sako, kad viską sužinojo ir labai nusiminė. Bet netrukus košmaras baigsis – jos išvažiuos. Motina apkabina Banu. Ji mato krėsle Giunėjų.
Giunėjus Samio namuose. Su Džihanu kalbasi apie mokyklą. Berniukas klausia, kokiame universitete mokėsi Kuzėjus. Giunėjus atsako, kad jis net mokyklos nebaigė.
Ateina Ainur. Ji duoda Giunėjui sutaupyto aukso. Giunėjus sako, kad grąžins skolą.
Kuzėjus išsitiesęs paplūdimyje kalbasi telefonu apie ričių reiklaus. Ritės klesti. Jis pasakoja Džemrei, kad iš Dubajaus verslas kelsis į Amsterdamą. Liepos mėnesį jie abu bus ten...
Skambina Handan. Kuzėjus supranta, kad kažkas nutiko, ji nenori sakyti. Bet pasako, kad Banu laukiasi. Kuzėjus įsitikinęs, kad Giunėjus turi tai sužinoti.
Giunėjus grįžta, Handan priekaištauja, kam jis ėjo pas Ainur į namus. Giunėjus tuo metu varto laiškus, sąskaitas. Randa geltoną voką. Jis skirtas Kuzėjui. Su voku išeina.
Tai laiškas nuo Deniz. Ji tiesiai rašo, kad Ferhato žudikas – Giunėjus. Atvažiavusi ji tai įrodys.
Giunėjus sudrasko laišką.
Achmetas ateina pas Šerefą, sako, kad vaikinai nunešė laišką ir įmetė į dėžę. Laišką paėmė Giunėjus. Jis turėtų užkibti.
Giunėjus ima kitą telefoną ir skambina barzdotajam vyrui, kuris tąkart parūpino jam ginklą. Prašo dar. Anas sako, kad gaus tik kitą savaitę. Giunėjui per vėlu. O barzdotasis sako draugui, kad eis pas Šerefą.
Džemrė su Kuzėjumi žaidžia nardais. Jie atsipalaidavę, plepa, juokauja...
Giunėjus sėdi kambaryje, rankose – Džemrės padarytas koliažas. Jis prisimena viską, kas įvyko tą naktį, prisimena, kaip nušovė Ferhatą. Pašokęs plėšo, drasko koliažą, šaukia „Būk prakeiktas!“ Handan atlekia į kambarį. Giunėjus keikia Kuzėjų, šaukia, kad jis sugadino jam gyvenimą. Jis užspaustas į kampą, o jie susituoks. Handan išsigandusi, Giunėjus apimtas isterijos, išvaro motiną, grubiai išstumia pro duris. Likęs trankosi, daužo daiktus.
Kuzėjus viešbučio kambaryje repetuoja, ką pasakys Giulten. Jis juk dar neprašė jos Džemrės rankos, todėl, regis, rengiasi tai padaryti. Bet jis prisimena ir tą pokalbį kavinėje, po kurio Džemrė ištekėjo už Barišo...
Beldimas į duris – ateina išsipuošusi ir labai graži Džemrė. Kuzėjus ją sutinka su nuostaba: „Vai..!“ Jis pasako, kad ji labai graži. Jis tuoj tuoj ją pabučiuos... „Džemreeeee!“ – tai Giulten. Jie visi trys eina pasivaikščioti.
Samio naujoji šeima ruošiasi nakčiai. Džihanas jau eina miegoti. Kai Ainur eina pro šalį, Samis grubokai čiumpa ją už rankos. Ji sako, kad eina užkaist arbatos, jis liepia jai prisėsti. Tiesiai klausia, ar ji gailisi, kad už jo ištekėjo. Ainur nespėjus atsakyti, paskambina Handan. Ji sako, kad jai labai bloga, sako, kad Giunėjus ją užpuolė. Išvarė iš namų. Ką jai daryti, kur eiti?
Samis sako Ainur, kad greitai grįš. Ir išeina.
Giulten, Džemrė ir Kuzėjus vakarieniauja. Giulten aimanuoja, kaip jai bus sunku kai Džemrė išvažiuos. Kuzėjus bando kai ką pasakyti. Pirmiausia padėkoja už tokį gerą poilsį. Paskui nerišliai kalba tai, ką repetavo. Kad dar nesipiršo Džemrei, kad nori, jog viskas būtų kaip pridera. Jis sako, kad daug ko prašė iš Dievo. Paprašė Džemrės, ir Dievas padovanojo ją. Jis nori, kad su Džemre niekada neišsiskirtų, jis nori, kad jie taptų gražia šeima, jis nori vaikų ir ramybės... Giulten ašaroja. Kuzėjus ištiesia ranką ir klausia, ar Giulten atiduoda dukrą. Giulten taip pat spaudžia Kuzėjaus ranką – taip, ji atiduoda savo dukrą, atiduoda iš visos širdies...
Samis su Handan eina į jos butą. Bute ramu, tik išvartyti baldai. Giunėjaus nėra. Bet jis nenuėjo namo, kaip kad Handan mano. Jis atėjo į Giulten namus. Ant lango priklijuoja tą nuotrauką – iš tos dienos, kai Kuzėjus trukdė jiems su Džemre fotografuotis...
Barzdočius skambina Giunėjui, sako, kad po dviejų dienų turės tai, ko jam reikia. Jis skambina iš Šerefo kabineto. Giunėjus sako, kad apsistos viešbutyje, iš ten paskambins.
Kuzėjus prie laužo ant jūros kranto. Ateina Džemrė, sako, mama raudote rauda... O Kuzėjus sako, kad niekada nedainavo savo mylimajai žiūrėdamas į akis, niekada negrojo jai sazu.
Jis ištraukia sazą ir dainuoja Džemrei...
Liakas eina... trijulė pramogauja... Džemrė telefonu džiaugiasi savo atostogomis Demet... Demet mato nuotrauką ant Džemrės lango... Samis neša maistą Handan, Ainur stebi iš tolo... Giunėjus viešbutyje... Banu su Venera išneša iš kambario daiktus vaikelio, kurio nebus...
Džemrė apžiūri vestuvių suknelę, netenka žado. Ji klausia Zeinep, kodėl ji taip padarė? Suknelė išpuošta kaip naujametinė eglutė. Zeinep šaiposi, klausia, argi dabar ne gražiau? Džemrė supyksta, liepia jai eit lauk. Sako, kad nenori jos matyti per savo vestuves ir niekada daugiau gyvenime. Zeinep pavadina Džemrę nedėkinga, siunčia po velnių ir pati išeina.
Demet guodžia Džemrę, bet ta tvirtai nusprendusi: tos suknelės ji nesivilks, nes ją jau vilkėjo Zeinep. Siuvėja atsiprašo, sako, kad tai jos kaltė, ji duosianti Džemrei gražesnę suknelę. Džemrė sako, kad nieko iš jos nenori. Kodėl ji leido Zeinep rengtis jos suknelę..?
Džemrei parodo kitą suknelę. Džemrė, atrodo, nusileidžia.
Vestuvių rytas. Giulten dainuodama žadina Džemrę. Ji sako, kaip jaudinasi... Giulten ramina, sako, viskas mamos rankose...
Giunėjus skambina Kuzėjui. Kuzėjus klausia, kur jis buvo tiek dienų, jie jaudinosi. Giunėjus atsako, kad netiesa, ruošdamiesi vestuvėms, visi jį pamiršo. Kuzėjus sako, kad reikia pasikalbėti. Giunėjus sutinka, jis šiandien laisvas. Kuzėjus pasako, kad Banu laukiasi. Giunėjus sako, kad tai netiesa, Kuzėjus meluoja, kad jis pakliūtų į pinkles. Sako, kad Giunėjus turi nueiti pas Banu, pasikalbėti, susitaikyti... Giunėjus sako, kad tai neįmanoma. Jis kalba keistai ir atrodo keistai. Šalia jo ant lovos guli pistoletas.
Pas Kuzėjų kažkas ateina. Jis atidaro duris. Už durų – Deniz.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 02 03, 13:18)

Va, vakarykštės serijos aprašymas, kad nieko nepraleistumėte smile.gif


bigsmile.gif bigsmile.gif ačiū 4u.gif taip aiškiai ir išsamiai, kad jaučiuosi lyg būčiau seriją žiūrėjusi cool.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 02 03, 13:18)

Va, vakarykštės serijos aprašymas, kad nieko nepraleistumėte smile.gif




wow kad pasistenget blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nandriu @ 2015 02 03, 14:13)
wow kad pasistenget blink.gif  thumbup.gif

Ne čia tikrai ne aš smile.gif
Čia iš FB KG temos. Aš ten užeidavau paskaityt, kai serijos nematydavau. Dar geriau, laiko susitaupydavo biggrin.gif
Atsakyti
Nenormali ta Giulten su tuo pozavimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 02 03, 14:41)
Nenormali ta Giulten su tuo pozavimu biggrin.gif

As tai siandien su garsais juokiausi is jo to pozavimo lotuliukas.gif ypac, kai mato, kad fotkina, bet apsimeta, jog nemato lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimusiuxxx @ 2015 02 03, 15:43)
As tai siandien su garsais juokiausi is jo to pozavimo lotuliukas.gif ypac, kai mato, kad fotkina, bet apsimeta, jog nemato  lotuliukas.gif

as ir lotuliukas.gif Giulten savam stiliuj lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nandriu @ 2015 02 03, 14:53)
as ir  lotuliukas.gif  Giulten savam stiliuj lotuliukas.gif

Ir geriausiai, kai ji sako, kad stenkites buti naturalios ir panasiai, o pati maivosi tai jau super kaip "naturaliai' lotuliukas.gif
Atsakyti
Nesu verkusi per šį serialą, bet šiandien Banu...Už ką? Ką mama turi išgyventi? Perlenkė čia lazdą stipriai.
Kaip supratau Burakas paskandino Barišą? Neveltui tą valtį rodė.
Atsakyti
QUOTE(oziarage @ 2015 02 03, 14:43)
Kaip supratau Burakas paskandino Barišą? Neveltui tą valtį rodė.

Ir as taip supratau.

Man tas Burakas nepatinka. Nepatiko nuo pat pradziu.
Ir kam jau kam, bet Simay tai tikrai per gerai viskas baigesi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milagra: 03 vasario 2015 - 15:47