Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų ''sanatorija''

QUOTE(saintlina @ 2015 02 06, 11:16)
pas mane pakely aštuonios, galiu vieną išskirt  smile.gif Šviežutėlės, tik prieš savaitę pirkau  smile.gif

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 02 06, 08:47)
aš Bolzano pernai kelias pasilikau. Pabandysiu šiemet auginti. Asese pernai jau rašė, kad augino savas ir niekuo nesiskyrė nuo originalo.
Bet gal tik pirmos kartos bus panašūs, o toliau, manau, nebeverta bus sėklų rinkt.

Aš ir taip manau, kad geriausias turėtų būt pirmasis rinkimas, nes vėliau gali ir išsiveisti smile.gif
Jei pasiteisins, tada iš "originalo" prisikrapštysiu sėklų ir dešimt metų į priekį bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2015 02 06, 11:34)
Aš ir taip manau, kad geriausias turėtų būt pirmasis rinkimas, nes vėliau gali ir išsiveisti smile.gif 
Jei pasiteisins, tada iš "originalo" prisikrapštysiu sėklų ir dešimt metų į priekį bus biggrin.gif

Kažkada pasakojau, kaip dar tarybiniais laikais mano močiutė iš nemylimos marčios kaip užgaulę gavo iš vokietijos penių sėklas. Jie buvo hibridas. Jau virš 20 metų juos auginam ir derluus ir skonis tas pats. Praitais metais iš kažkurios mamis gavau jos penių. Lyg tai taip pat derėjo...
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2015 02 06, 11:28)
Aš pernai, kai susirgo mama, tvarkiau jos pomidorų sėklas, dali išmečiau, bet buvo tokių, kur galiojimo laikas baigėsi 1991, pasėjau, gal ne 100 procentų sudygo, bet panašiai.
Fantasio jau pora metu sėjau iš krapštytų prieš 4 metus ir didėlio skirtumo nemačiau, gal kiek labiau linkę sirgti, gaila jau baigėsi sėklos, neaišku ar pavyks dar taip sėkmingai naujų pasidaryti  g.gif

Corazonas man labai patinka (o dar labiau vyrui), tik gaila, kad ligoms nėra atsparus.

Rimse, aš Triufelio turėsiu, tik nežinau kada, nes pirmadieni mydobro parašė, kad išsiuntė, bet neaišku kiek tas laiškas keliaus iki manės, kaip jums buvo, ar ilgai teko laukti??

Mano nuomone,veislių sėklos gali išlikti daigios 10 ir žymiai daugiau metų,dėl to ,kad jos VEISLĖS ax.gif g.gif O dėl hibridinių sėklų nesiginčysiu, unsure.gif
po 3-4 dienų ax.gif
Papildyta:
QUOTE(vera.vera @ 2015 02 06, 11:34)

tai taip visos ''seenos'' pomidorienės daro mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 06 vasario 2015 - 11:22
QUOTE(Goda_47 @ 2015 02 06, 11:28)
Aš pernai, kai susirgo mama, tvarkiau jos pomidorų sėklas, dali išmečiau, bet buvo tokių, kur galiojimo laikas baigėsi 1991, pasėjau, gal ne 100 procentų sudygo, bet panašiai.
Fantasio jau pora metu sėjau iš krapštytų prieš 4 metus ir didėlio skirtumo nemačiau, gal kiek labiau linkę sirgti, gaila jau baigėsi sėklos, neaišku ar pavyks dar taip sėkmingai naujų pasidaryti  g.gif

Labai idomu pasidare smile.gif O jus sejot tas senas seklas ir gal rinkot seklas is tu kas sudygo? g.gif O kokios veisles ten buvo? Gal dar turite tu senenu? ax.gif
Skaiciau viename amerikonu forume, kad gaivyno seklas berods 60 ar 70 metu, nes buvo kazkokia veisle isnykusi, ir pavyko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2015 02 06, 12:43)
Labai idomu pasidare smile.gif O jus sejot tas senas seklas ir gal rinkot seklas is tu kas sudygo?  g.gif O kokios veisles ten buvo? Gal dar turite tu senenu? ax.gif
Skaiciau viename amerikonu forume, kad gaivyno seklas berods 60 ar 70 metu, nes buvo kazkokia veisle isnykusi, ir pavyko bigsmile.gif

turbūt tą patį skatėm,tik nenorėjau tokių didelių skaičių rašyt,kad nepagalvotų,kad mėnulio ar vienos temos draugės įtaka rolleyes.gif
Atsakyti
biggrin.gif ...o nauja klubo veiklos kryptis šviečiasi...Izumrudai ir marfos palauks...kokių 30 metų dabar biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diuni: 06 vasario 2015 - 12:30
Sėklelė gavo izumrudų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2015 02 06, 13:02)

bus apgultis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2015 02 06, 13:02)

Tai kiek prigriebėt pokelių lotuliukas.gif
Atsakyti
Adijaaa, važiuok greičiau savo dėžės pasiimt, tai iki vakaro neliks!!!!
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 02 06, 13:34)
Adijaaa, važiuok greičiau savo dėžės pasiimt, tai iki vakaro neliks!!!!

Jin jau vietoj lotuliukas.gif dabar pokeliais skaičiuojasi lotuliukas.gif
Atsakyti