Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų ''sanatorija''

QUOTE(ginaja @ 2015 02 06, 12:43)
Labai idomu pasidare smile.gif O jus sejot tas senas seklas ir gal rinkot seklas is tu kas sudygo?  g.gif O kokios veisles ten buvo? Gal dar turite tu senenu? ax.gif
Skaiciau viename amerikonu forume, kad gaivyno seklas berods 60 ar 70 metu, nes buvo kazkokia veisle isnykusi, ir pavyko bigsmile.gif

Surinkau pirma karta, kai išaugo iš originalo, po to sėjau tas senas, daugiau nebandžiau rinkti.

to senos mamos sėklos nieko ypatingo (mamai 80 metų ir tada dar nebuvo mūsų forumo biggrin.gif ) Belyi naliv, Moskovskije rannije, Semko, kažkokie be pavadinimų ( su kaiminkų vardais) ir t.p. Sėjau labiau dėl eksperimento, pasėjau visas, sukišau į inspektą ir daigus išdalinau
sėklų nerinkau, kad nesimėtytų ir mama nesugalvotų dar sėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mičiko @ 2015 02 06, 09:11)
Klausykit, pasimečiau. Puzata xata, Pudovik ir 100 pudov ta pati veislė

Pudovik (dar turi antrą vardą- Sevriuga") - širdis, vidut.ūgio, kaip Rozovyj Med.

Puzata Hata - sūrmaišiai, aukšti, ankstyvi.
100 Pudov - sūrmaišiai, aukšti, vidut.ankstyvumo.
Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2015 02 06, 13:02)
Sėklelė gavo izumrudų biggrin.gif

A tai Paladę kas informavot????????? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulkė @ 2015 02 06, 14:51)
A tai Paladę kas informavot?????????  bigsmile.gif

Kulke, krėvės prospekte apie 12 nevažinėjai?
Atsakyti
QUOTE(ate42 @ 2015 02 06, 13:52)
Kulke, krėvės prospekte apie 12 nevažinėjai?

Nea schmoll.gif Kiba dar mano klonų atsirado? biggrin.gif
Atsakyti
mergai, matėt prognozę? bigsmile.gif
http://www.gismeteo.lt/month/4230/

Galima pomidorus sėt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 06 vasario 2015 - 13:59
QUOTE(Kulkė @ 2015 02 06, 14:53)
Nea  schmoll.gif  Kiba dar mano klonų atsirado?  biggrin.gif

Važiuodama nespėjau gerai pamatyt, gal Nera iš sėklelės važiavo. Mačiau tik dides dideles mane tiriančias akis ir šviesų auto. g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 02 06, 13:58)
mergai, matėt prognozę?  bigsmile.gif

Galima pomidorus sėt  biggrin.gif

Net rankom suplojau pamačiusi biggrin.gif Vakar dar taip nebuvo. biggrin.gif Bet su lig kiekviena diena vis geriau. Aš vakar dar įdomumo dėlei patyrinėjau pernai metų prognozes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 02 06, 14:58)

ta pati pagalvojau, netgi ant kabančio kalendoriaus užrašiau 28 dienai
bet galiu nuvilti
aš mėgėja tokias prognozės užrašinėti ir tikrinti:)
ir vasario 2 dienai prieš mėn. jie prognozavo +9, +4; prieš 3 sav. -11, -22; o buvo apie 0 C biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Goda_47 @ 2015 02 06, 14:13)
aš mėgėja tokias prognozės užrašinėti ir tikrinti:)
ir vasario 2 dienai prieš mėn. jie prognozavo +9, +4; prieš 3 sav. -11, -22; o buvo apie 0 C  biggrin.gif

vasario 2 d. - 0 C yra fantastiškai puikus oras biggrin.gif kur kas geriau nei -11, -22 biggrin.gif
O kad keičiasi jų prognozės, tai ir aš žinau. Bet vistiek malonu tokias matyti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ginaja @ 2015 02 06, 11:43)

Skaiciau viename amerikonu forume, kad gaivyno seklas berods 60 ar 70 metu, nes buvo kazkokia veisle isnykusi, ir pavyko bigsmile.gif

Oh, kad kas nors man pasakytų kaip atgaivinti seną braškių veislę. Bandžiau sodinti nuo labai senų braškių ūsus, bet nepavyko... Išaugo mažos, susitraukę ir nepanašios į motinines, kurios jau tokios senos, kad baigia išnykti.... Sorriukas, kad ne toj temoj, bet gal kažkas žino...Labai liūdžiu dėl tų savo braškių. verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2015 02 06, 13:58)

Jeigu prognozė yra ilgesniam laikui negu dvi savaitės į priekį, tai ja tikėt negalima. Todėl normalūs ir profesionalūs saitai duoda tik savaitei į priekį. Trys savaitės jau iš piršto laužta prognozė. Bet kam jum šiluma? Taigi namie visada šilta, galima sėt kad ir dabar. Svarbiau saulė dabar, o ne šiluma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydinti_gele: 06 vasario 2015 - 14:34
QUOTE(zydinti_gele @ 2015 02 06, 15:33)
Svarbiau saulė dabar, o ne šiluma.

dėl to ir neskubu ax.gif pernykščiai vasario 23,buvo žymiai prastesni nei kovo 8-15.vėlyvieji ne tik ūgiu,bet ir stiprumu lenkė ankstyvuosius wub.gif
Atsakyti