Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų augintojų ''sanatorija''

Ar brang. nepadovanojo kailiniu? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(R&B @ 2015 02 06, 18:08)
Aš nieko prieš šaltį, jei tai būtų gruodis ar sausis  thumbup.gif , bet artėjant sėjai jau šilumos ir saulutės daugiau norisi  ax.gif

Juk kai buna salta-salta, saulute labai smarkiai sviecia.
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 02 06, 16:51)
Ir vis tiek pavasaris bus vėlyvas  ax.gif

Neprikarksėkit lotuliukas.gif vėlyvas pavasaris - vėlyva vasara.... Ir vėl be arbūzų derliaus liksiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dumsė @ 2015 02 06, 16:33)
O aš pagalvojau, kaip vis tik  veikia reklama... Visai neketinau pirkti tų Marfų, bet užėjusi į parduotuvę čiupau kaip tik jas.    Ir dar priedo Zolotoi kenigsberg, Korol korolei, Zagadka prirody . Gal kas nors auginote  kurį iš šitų ,  gal galėtumėte ką nors pasakyti ?  O kaip Ola Polka,  jų dar neauginau, ar ankstyvesnės už Belaluxus?  4u.gif

Auginau Zolotoj Keningsberg, geri pomidorai, mano skonio biggrin.gif , neskysti, bet ir ne miltingi, pakankamai saldūs, vaisiai dideli, kekėse maždaug po 5-6. Auginsiu ir šiais metais
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 06 vasario 2015 - 17:17
Pagooglinau ir nepatiko ką radau - pomidorų sėjai geros dienos tipo kovo ~20d. Na, man pet vėlu atrodo. Išduokit paslptį, kada vaario pb. ( ne anksčiau 27 dienos) ar kove geros dienos pomidorų sėjai ? SM ta tema nuo gegužės rami g.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 02 06, 17:10)
Juk kai buna salta-salta, saulute labai smarkiai sviecia.

Nėra to blogio, kas neišeitų į gerą biggrin.gif
Atsakyti
Vasario 28 - kovo 1 pacios geriausios o kovo 20 bloga, juk pats jaunas pirma diena, isvis nieko negalima set.
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2015 02 06, 18:13)
Auginau Zolotoj Keningsberg, geri pomidorai, mano skonio  biggrin.gif , neskysti, bet ir ne miltingi, pakankamai saldūs, vaisiai dideli, kekėse maždaug po 5-6. Auginsiu ir šiais metais

Ačiū, daimura , reiškia auginsiu ir aš 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2015 02 06, 17:21)
Vasario 28 - kovo 1 pacios geriausios o kovo 20 bloga, juk pats jaunas pirma diena, isvis nieko negalima set.

Na ne veltui nepatikejau "agronominiu" puslapiu biggrin.gif - atėjau čia pasiklausti. Reiks susisukti iki kovo 1 atlikti šį malonų darbą. Praėejusias , pamenu, sėjau kovo 8, tai dabar bus tik savaitėle anksčiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 02 06, 16:51)
O ir kas iš tos pliusinės temperatūros,jei saulės nėr.

o mano diedas dar ir lempų pripirko biggrin.gif Beveik galiu ir sėjos sezoną atidaryt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2015 02 06, 18:03)
o mano diedas dar ir lempų pripirko  biggrin.gif  Beveik galiu ir sėjos sezoną atidaryt  rolleyes.gif

Tai tu jau iš viso mesk darbą ir varyk šiltnamin bigsmile.gif .
Ištraukiau ir aš savo lempas,paturėjau rankose,pamislinau ir vėl spinton sukišau.Man dar anksti net pipiriniam,rankos anikaip nesitiesia link sėklų... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2015 02 06, 18:33)
Tai tu jau iš viso mesk darbą ir varyk šiltnamin  bigsmile.gif .

reik tokį kaip pas Ex pasistatyt ir galiu varyt.. wub.gif Dabar tokiame mažame neturėsiu ką veikt biggrin.gif

Žiūriu, e-sėklose Toro nebeliko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 06 vasario 2015 - 18:52
QUOTE(saintlina @ 2015 02 06, 18:51)

Žiūriu, e-sėklose Toro nebeliko  lotuliukas.gif

tai kad yra g.gif ax.gif

http://www.e-seklos....ai_toro_f1?p=12
Atsakyti