Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

Maps rodo kad Lenkijoj net keliose vietose tvarkomi keliai g.gif gal kas vaziave nesenai, kokia ten situacija. smile.gif
Atsakyti
Sveiki.
Gal kvailas klausimas,bet kadangi nelabai moku naudotis visokiais žemėlapiais tai nelabai suprantu blush2.gif
Sakykite o važiuojant per Austrija ten visi alpių keliai mokami ar man susivaideno,kad kažkas rašė,jog važiavo nemokamu. Man meta Alpių kelias 164-107, bet nete pradėjau ieškoti tai kaip suprantu jis mokamas. Kaina 34,50e.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 10 birželio 2015 - 09:57
QUOTE(Kaliteja @ 2015 06 10, 10:47)
Sveiki.
Gal kvailas klausimas,bet kadangi nelabai moku naudotis visokiais žemėlapiais tai nelabai suprantu  blush2.gif
Sakykite o važiuojant per Austrija ten visi alpių keliai mokami ar man susivaideno,kad kažkas rašė,jog važiavo nemokamu. Man meta Alpių kelias 164-107, bet nete pradėjau ieškoti tai kaip suprantu jis mokamas. Kaina 34,50e.

Dėl mokėjimo už kelius Austrijoje paskaitykite čia - turėtų aiškiau pasidaryti mirksiukas.gif . Jūs turbūt radote informaciją apie vieną iš mokamų kelių - Großglockner. Taip, jis dabar kainuoja 34.50 € lengviesiems automobiliams.
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2015 06 10, 10:07)
Dėl mokėjimo už kelius Austrijoje paskaitykite čia - turėtų aiškiau pasidaryti  mirksiukas.gif . Jūs turbūt radote informaciją apie vieną iš mokamų kelių - Großglockner. Taip, jis dabar kainuoja 34.50 € lengviesiems automobiliams.

Dėkui šitą ir radau informaciją vakar nete ieškodama apie Austrijos kelius ir vinjetes.
Matyt kažkokie pasakojimai mane suklaidino,nes vis skaitau skaitau tai gal galva ir susisuko.

Kažin ar aš čia kokių ratų neprisiplanuosiu norėdama nuvykti iki Kroatijos lotuliukas.gif nes per Čekija-Austrijos alpes tai žiūriu gerokas lankas gaunasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 10 birželio 2015 - 10:42
Arturas15 eisiu dar Jūsų reportažo perskaityti,akimis permečiau thumbup.gif

Mūsų mašina ir automatas,o mano planai per Alpes................ bet vyrui jau buvau užsiminusi,tai jis nieko nesakė dėl mašinos. Na žodžiu aš čia tuos ratus dėliojuosi o po to jau derinsiu su vyru ir žemėlapiu. Nes draugai su mažamečiais važiuoja tai nžn ar norės pasiiginti kelionę g.gif bet gal reikės Alpių kelio foto pasiūlyti,kad pažiūrinetų.
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2015 06 10, 12:13)
Arturas15 eisiu dar Jūsų reportažo perskaityti,akimis permečiau  thumbup.gif

Mūsų mašina ir automatas,o mano planai per  Alpes................ bet vyrui jau buvau užsiminusi,tai jis nieko nesakė dėl mašinos. Na žodžiu aš čia tuos ratus dėliojuosi o po to jau derinsiu su vyru ir žemėlapiu. Nes draugai su mažamečiais važiuoja tai nžn ar norės pasiiginti kelionę  g.gif  bet gal reikės Alpių kelio foto pasiūlyti,kad pažiūrinetų.

nemaišykit alpių kelio(grosglokner) su autobanu per alpes-tai skirtingi maršrutai ir kelionė į kroatiją, norint greičiau, turi būt per alpes autobanais. alpių kelias, tai įpatingo grožio gamtovaizdžiai kalnuose ir vien dėl to keliautojai moka papildomus 30 eu už pravažiuotą ruožą ne magistrale
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 06 09, 00:34)
Nei viename prietaise nebeveikia iGo, tiksliau programa veikia, bet neužkrauna nei vieno žemėlapio. Maniau, kad nekraus tik vienoje šalyje, bet nekrovė visame maršrute, skirtingose šalyse. Ar jums šiuo metu veikia? Gal kas žino kame reikalas, kai tokia keista situacija su iGo? g.gif Google nieko neduoda.

Kokie tie prietaisai? Čia specifinė tema. Apie iGO navigacines programas rasite http://forumas.gps.l...wforum.php?f=44 (gimtąja kalba) ir čia http://4pda.ru/forum/index.php?act=idx (rusų kalba). Bet ar verta taip vargti pačiai? Pilna skelbimų kas atnaujina navigacines programas už nedidelę kainą. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2015 06 10, 12:37)
Vat vat aš jau ir supratau,kad tikrai galvoje jau viskas susimaišė.
Dėkui profams kurie pataria.
Nes kažkaip dabar maluosi per žamėlapius ir matau,kad į Kroatiją tas Grosglokner tikrai nelabai pakeliui,jis geriau būtų jei planuotume dar Italiją aplankyti. O sakykite jei per Alpes greitkeliais tai ir kažkiek kalnų matysi,bet žinoma ne įspūdingą kraštovaizdį.

per alpes greitkeliais irgi super vaizdai
Atsakyti
QUOTE(jugoslavasLT @ 2015 06 10, 14:04)
Kokie tie prietaisai? Čia specifinė tema. Apie iGO navigacines programas rasite  http://forumas.gps.l...wforum.php?f=44 (gimtąja kalba) ir čia http://4pda.ru/forum/index.php?act=idx (rusų kalba). Bet ar verta taip vargti pačiai? Pilna skelbimų kas atnaujina navigacines programas už nedidelę kainą.  thumbup.gif

Ačiū, aš jau atsinaujinau ir susitvarkiau su iGo, pas man oficialiai pirkta, tai pati viską darau.

zbara, pirmas rimtas remontas tik įvažiavus į Lenkiją nuo Lazdijų, reikia sukti per šunkelius kažkiek km. Visi kiti nieko ypatingo. Labiau knisa remontai kur veik nieko nevyksta, bet juostos nuimtos, tai tokių atkarpų nemažai Austrijoje.
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2015 06 09, 09:03)
ČIA mūsų šeimos kelionė. Gal rasite ką nors ir sau tinkamo.  4u.gif

aciu 4u.gif pasirodo jau buvau skaicius ir net susikonspektavus, bet tik Kroatija, kas pakeliui buvau praleidus, dabar perskaiciau dar karta biggrin.gif
kaip supratau po Alpiu kelio papuolet i didesnius serpantinus per kalnus g.gif cia pries Lienza ar uz jo? Noretusi isvengti, kad nepritruktumem laiko ir neuzkluptu tamsa kalnuose unsure.gif nes Alpiu kelia pasieksim apie pietus ... o nakvyne planuojam tam paciam ar kitam kempinge prie Venecijos ax.gif
Atsakyti
Rusų Kroatijoje labai mažai, nes jiems ji labai brangi, tad jei kas ir lankosi, tai tik turtingieji. O Juodkalnija ypatingai gausi rusų, kuriems nereikia nei vizų, daugybė tiesioginių reisų ir praktiškai visas turizmo sektorius pastatytas ant ruso turisto. Pigu, patogu. Tad ekonom klasės biudžetiniam poilsiui rusai renkasi Juodkalniją ir Bulgariją.

Ir ačiū D biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(skveras @ 2015 06 12, 23:20)
Ko tai nesigirdi siumetiniu atsiliepimu, gal nieks dar nebuvo...  doh.gif

Mes jau vietoje, tai ką rašyti? Orai puikūs, vanduo fantastinis. laugh.gif Geras ir dar geresnis kunos kursas € atžvilgiu, o kavinėse, turguje kainos tos pačios, tad viskas pigiau nei praėjusiais metais. Pas juos krizė, tad visur laukia išskėstom rankom. Ko daugiau reikia?
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2015 06 13, 21:26)
Rusų Kroatijoje labai mažai, nes jiems ji labai brangi, tad jei kas ir lankosi, tai tik turtingieji. O Juodkalnija ypatingai gausi rusų, kuriems nereikia nei vizų, daugybė tiesioginių reisų ir praktiškai visas turizmo sektorius pastatytas ant ruso turisto. Pigu, patogu. Tad ekonom klasės biudžetiniam poilsiui rusai renkasi Juodkalniją ir Bulgariją.

Ir ačiū D biggrin.gif
Papildyta:
Mes jau vietoje, tai ką rašyti? Orai puikūs, vanduo fantastinis. laugh.gif Geras ir dar geresnis kunos kursas € atžvilgiu, o kavinėse, turguje kainos tos pačios, tad viskas pigiau nei praėjusiais metais. Pas juos krizė, tad visur laukia išskėstom rankom. Ko daugiau reikia?

Cia kurioje vietoje atpigo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liuka69: 13 birželio 2015 - 20:29