Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS XXXXVIII

QUOTE(OneTouch @ 2015 02 03, 22:01)
Pasidaviau jūsų provokacijom.uzmecisu jauka.pasakiau kad noriu pasimt vaikus ir išeit..parašė palaikau,padėsiu kuo galėsiu..grydiu kirk įmanoma greičiau Į Lt ir nuspresim kaip ką darom..paklsusiau o jai ką sakysi..sako bandžiau ją palikt,ji bandė žudytis, negaliu sakyt kad dėl tavęs nes nupuš ji.

man tai iskart viskas aisku. gi isiskaityk, jis pasiliko atsargini isejima - ups mieloji, zmona be mane numirs, negaliu jos palikt. bet nuu, pasistengsiu...gal biggrin.gif

QUOTE(OneTouch @ 2015 02 03, 22:15)
sako ar sutiktum kad gyventume kitoj šaly? Ne Lt..jis pasirašo,ką dabar daryt?
Sako ar leisi man auklet vaikus kaip savus?

parasyk, kad negali su vaikais issikraustyt, nes tam reikalingas rastiskas tevo sutikimas, kurio sis neduos. todel jis privalo i lt parsikraustyt, jei jau taip myli. nes kitaip juk negalesit but kartu

sakyk taip, auklet galesi kaip savus. bet gi ir tevas juos aukles, nes jam tevystes teise neatimtos biggrin.gif . ir dar paklausk kaip jis praktiskai isivaizduoja ta vaiku auklejima
QUOTE(pasikeitusi @ 2015 02 03, 22:17)
itartina man ta zudymosi versija. lbai jau nuvalkiota.  g.gif

drinks_cheers.gif ot vyrai, nuspejami kaip 3 kapeikos biggrin.gif . VISI iki vieno ta pati sako. visi. ai dar sako - tau paranoja lotuliukas.gif

QUOTE(OneTouch @ 2015 02 03, 22:25)
Au protinguoles! Jis jau viską planuoja,ką dabar daryt?dingot vidos prikursciusios..

nedingom, nepanikuok. tuoj mes tau akis atversim biggrin.gif . dekinga paskui busi

QUOTE(OneTouch @ 2015 02 03, 22:27)
Jūs gi sakėt kad ners į krūmus..tafa nudiraminsiu ir gyvensiu toliau..bet žmogus rimtai šneka..

ir nusiraminsi. nieko jis rimtai dar nesneka. tiksliau tik sneka. va kai padarys (jei) ka nors, tada ir pamatysi tu ketinimu rimtuma. va tada ir pati turesi galimybe apsvarstyt, ar vertas tas zmogus tavo gyvenimo palydovu but
QUOTE(OneTouch @ 2015 02 03, 22:52)

Jūs sakėt kad neišeitų jis,ironizavot visaip..jis kelia sąlygas dabar man..aš jam..

kokias salygas tau kelia? konkretizuok

QUOTE(off-line @ 2015 02 03, 22:57)
Nu ir gerai. Dabar galima logiškai apsvarstyti sąlygas, lūkesčius ir (pageidautina) surasti juose nesuderinamus dalykus.

biggrin.gif
QUOTE(OneTouch @ 2015 02 04, 00:13)
Nežinau gązdina jis mane..
Papildyta:

Isdestem kiekvienas savo sąlygas,manęs jo sąlygos netenkina..

kas netenkina?

QUOTE(OneTouch @ 2015 02 04, 00:26)
Pirmą ką paminėjo,tai kad vaikai nesimatytų su tėvu,nes jis juos augins ir nori būt tėvas.kad nekritikuočiau kai jis juos aukletu

Neriboti jo laisvės,jei jis norės su draugais klube pasedet,tai  turi būti suprantama
Jis nenori gryšt į Lt

ir kaip tau tokis vaizdelis? ateina svetimas diedas pas vaikus, aukleja juos nekritikuojamai. ir dar uzdraudzia vaikams su tevu matytis. normalu cia tau tai? kaip tu sureaguotum jei tavo vyro tokia drauge vat sumanytu tavo vaikus kaip savus auklet ir uzdraudinet su tavim bendraut? tau neatrodo, kad sitas zmogus ziauriai ziauriai nusisneka? arba specialiai taip raso, kad tu nesutiktum biggrin.gif

antroji dalis yra is vis topas lotuliukas.gif paprasyk konkretizuot kaip jis laisve supranta. kas kiek dienu ir po kiek laiko ketina sedet su draugais klubuose?
zinok viskas yra svarbu vertinant zmogu ir sklaidant rozine migla nuo akiu
Atsakyti
Vis tik eksperimentas i nauda isejo. One Touch, ar akys atsivere?
Atsakyti
QUOTE(OneTouch @ 2015 02 04, 01:26)
Pirmą ką paminėjo,tai kad vaikai nesimatytų su tėvu,nes jis juos augins ir nori būt tėvas.kad nekritikuočiau kai jis juos aukletu
Neriboti jo laisvės,jei jis norės su draugais klube pasedet,tai  turi būti suprantama
Jis nenori gryšt į Lt

is kart pasiusciau nx toki, kas jis toks, kad galetu reikalaut tokiu dalyku, kaip vaikams nesimatyt su tevu, kuris nera jiems nieko blogo padares, rupinasi doh.gif negerbia jis tavo vaiku, o tuo paciu ir taves, atsimerk.

barai biggrin.gif

jis nenori grizt i Lt, vadinasi nepasirenges del taves kazka aukot. kortos atsiverte, dabar tikrai uzteks snargletis

p.s. paskaitau sia tema, viena vakara jau buvau uz meile biggrin.gif bet po sito posto pasidare aisku viskas
Atsakyti
QUOTE(mrau @ 2015 02 03, 23:56)
Ir man  smile.gif Kažkoks kliedesys.

Man primena ex Aistraxxx, kuri kas antra vakara atsisveikindavo tai su meiluziu, tai su SM biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2015 02 04, 00:49)
Man primena ex Aistraxxx, kuri kas antra vakara atsisveikindavo tai su meiluziu, tai su SM  biggrin.gif

schmoll.gif jos braizas biski kitoks buvo. OT sneka pakankamai argumentuotai, pakankamai racionaliai sugeba ivardint ka jaucia, kodel jaucia. aistra tik pavirsutiniskai svaigdavo, su kazkokiais neaiskiais nutylejimais.
ir siaip, nu davai nekurkim tu samokslo teoriju, tikra cia istorija, ar ne. koks gi skirtumas pagaliau. nu kaip zmogui jaustis, jei istorija tikra, o ji turi irodinet, kad yra ne kupranugaris. tyliai sau abejokit cool.gif
Atsakyti
Jo..geras mano vyras..tik kad stačiokas būna ir užknisa kartais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OneTouch @ 2015 02 04, 01:10)

biggrin.gif dabar tik skype istorija istrinkit. biggrin.gif
Mano vienas draugas sakydavo, kad jei gali ka nors pakesti per asaras, prakaita ir krauja - tai tavo zmogus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(OneTouch @ 2015 02 04, 01:10)

ir kodel tu cia dabar taip staigiai tai nusprendei?

ka dar tau tas svajoniu mylimasis parase?
Atsakyti
QUOTE(OneTouch @ 2015 02 03, 23:21)
Bet sako bet kokiu atveju išeis..

Tik ne dabar, reikia laiko biggrin.gif

O siaip tai jis tipinis sudmalys. Jeiģu jis jau iskart ispejo apie savo laisve -tai nieko gero nelauk.
Atsakyti
QUOTE(Persimanija @ 2015 02 04, 00:43)
Vis tik eksperimentas i nauda isejo. One Touch, ar akys atsivere?

Vistiek jis fainas,kad ir nusišneka kartais biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Le Murka @ 2015 02 04, 01:13)
ir kodel tu cia dabar taip staigiai tai nusprendei?

ka dar tau tas svajoniu mylimasis parase?

Nenusprendžiau, taip yra biggrin.gif tiesiog..egoistas jis sad.gif
Papildyta:
QUOTE(3braskes @ 2015 02 04, 00:43)
is kart pasiusciau nx toki, kas jis toks, kad galetu reikalaut tokiu dalyku, kaip vaikams nesimatyt su tevu, kuris nera jiems nieko blogo padares, rupinasi  doh.gif negerbia jis tavo vaiku, o tuo paciu ir taves, atsimerk.

barai  biggrin.gif

jis nenori grizt i Lt, vadinasi nepasirenges del taves kazka aukot. kortos atsiverte, dabar tikrai uzteks snargletis

p.s. paskaitau sia tema, viena vakara jau buvau uz meile  biggrin.gif bet po sito posto pasidare aisku viskas

Sugadintas jis..deje..
Papildyta:
P.s nesu as aistax ar koks kitas velnias..jei viskas sudigules,parasysiu tema kurioj isgyvenau vyro isdavyste..
Atsakyti
Sąlygos net teisiškai neįgyvendinamos...Nebe 1970-ieji,kai kažkas galėdavo tėvui, normaliam, ne smurtaujančiam, su vaikais bendrauti.Tai neįmanoma.Dėl vaikų auklėjimo- čia yra sudėtingiausia gyvenimo su ex'ų vaikais dalis. IR savus vaikus sunku augint (bent jau man, kai kurios supermamos sako,kad tai vienas malonumas), visokių situacijų būna, kai vaikai kažko reikalauja, kai tu iš jų kažko reikalauji.Vaikų emocijos "tu man ne tėvas", mūsų emocijos.Sunku žiauriai.
Dėl gyvenimo kitoj šaly- kodėl gi ne.Jei jis ten įsikuria, turi namą, kodėl gi jai ten nevykti? Be to,ir jos dabartinis dirba užsieny,tai jam tas vaikų gyvenimas Lt irgi nėra labai jau aktualus.
Na, jei bet kokiu atveju skiriasi-lai skiriasi.Tegu suka jums lizdelį.
Dėl žmonos nusižudymo- aš nesu tokių sutikus,kur taip šantažuotų, nors mačius ir labai "sunkių" skyrybų.Man čia biški iš fantastikos srities.Gal kokiam fb pažiūrėkit kuo gyvena jo žmona...
Bandykit, bet sąlygų ryškiai per daug...IR dėl klubo man keista, ypač,kai 30 metis su viršum taip.Va jei paminėtų žvejybąNorvegijoje ar kt-tuomet taip.
Nemanau,kad jis deda į krūmus.Bet matau egositinius reikalavimus.Tu būsi mano, jeigu (numesi 20 kg, nusidažysi plaukus, leisi tą ar aną).
Rizika didžiulė.
Man vis dar atrodo,kad teisėtas vyras, matydamas sao žmonos bangavimus,irgi gali būt pasiruošęs atsarginiam variantui.Taip dažnai nutinka.Jie jaučia,kai yra nemylimi...
Atsakyti
jis nori būt dėmesio centre,kaip vaikas vienturtis..nežinau..nenoriu aš šeimos prarast dėl tų siurpuliukų..vakar sako atleisk įtariu per daug nesamonių prirašiau,nekiančiu tavo vyro ir noriu kad jo išvis nebūtų..klubus jis minėjo kaip pasitikėjimą,kad jis turi būti.bet vakar ant karštu dsug ką suzinojau..jo požiūrį..
Atsakyti