Įkraunama...
Įkraunama...

PAGUNDOS XXXXVIII

QUOTE(OneTouch @ 2015 02 06, 10:09)
Dėl pirkinio reikia tartis,o dėl susitikimo su ex ne biggrin.gif įdomu..maždaug pasitarkim ką rytoj valgysim,bet uos nepasitariau kad miegosiu pas ex biggrin.gif

Gi ne pas žmoną važiuoja o pas vaikus, o kad ji ten bus tai faktas, gi motina bigsmile.gif Gaila būtų savo nervų jaudintis dėl to kas neišvengiama rolleyes.gif
Atsakyti
Man vienas Norvegas kas dvi svaites siūlo su juo į Italiją pailsėti važiuoti, reiktų gal pasinaudoti proga, kol nebus maniškio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baltavarna99 @ 2015 02 06, 10:15)
O kas iš to, kad žinai, kaip ji atrodo?  rolleyes.gif  g.gif  tipo namukas jums? o kodėl jūs pagaliau realybėj nesusitinkat kavos išgert ar pavakarieniaut visokiom pozom?  biggrin.gif

Patenkinau savo smalsumą biggrin.gif jis maniskį yra matęs daug kartų,būtų buvę neteisinga biggrin.gif
nes tada bus dar sunkiau,viena diena noriu susitikt,kita diena viską apmascius nenoriu.tipo mums,bet nepletojau tos temos
Atsakyti
QUOTE(baltavarna99 @ 2015 02 06, 11:24)
Man vienas Norvegas kas dvi svaites siūlo su juo į Italiją pailsėti važiuoti, reiktų gal pasinaudoti proga, kol nebus maniškio  biggrin.gif

Nesuprantu kam kelti scenas ten kur nematai ateities?
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2015 02 06, 10:21)
Gi ne pas žmoną važiuoja o pas vaikus, o kad ji ten bus tai faktas, gi motina bigsmile.gif Gaila būtų savo nervų jaudintis dėl to kas neišvengiama rolleyes.gif

Visi tam pritaria,esmė kad pastatyti prieš faktą paprašciausiai yra gan savanaudiška.normaliuose santykiuose žmonės kalbasi prieš kažkur važiuodami ilgiau nei pusdieniui ,kad ir pas mamą,bobutę,draugus
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2015 02 06, 10:28)
Nesuprantu kam kelti scenas ten kur nematai ateities?

Viltis miršta paskutinė 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(OneTouch @ 2015 02 06, 10:31)
Visi tam pritaria,esmė kad pastatyti prieš faktą paprašciausiai yra gan savanaudiška.normaliuose santykiuose žmonės kalbasi prieš kažkur važiuodami ilgiau nei pusdieniui ,kad ir pas mamą,bobutę,draugus

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(baltavarna99 @ 2015 02 06, 11:32)
Viltis miršta paskutinė  4u.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif

Tai ir neapgaudinek saves ir jo, turi vilti ir nora gyvent kurt ateiti tai ir dek pastangas.. Pasakyk kas nepatinka, kad sekanti karta noretum is jo daugiau supratimo pokalbiu, diskusiju. Jei viska kaupsi savyje nieko gero nebus, tik prisifantazuosi dar daugiau problemu.
Daba kai skaitai, tai vienoj zinutej ji nurasai kaip netimkama, kitoj pili nepasitenkinimus, bet tuo paciu dar mastai apie atostogas su kitu. Man tai nebrandu ir laikina atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eden@ @ 2015 02 06, 10:12)

OT, grazi zmona.?

Grožis labai subjektyvus dalykas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2015 02 06, 10:41)
Tai ir neapgaudinek saves ir jo, turi vilti ir nora gyvent kurt ateiti tai ir dek pastangas.. Pasakyk kas nepatinka, kad sekanti karta noretum is jo daugiau supratimo pokalbiu, diskusiju. Jei viska kaupsi savyje nieko gero nebus, tik prisifantazuosi dar daugiau problemu.
Daba kai skaitai, tai vienoj zinutej ji nurasai kaip netimkama, kitoj pili nepasitenkinimus, bet tuo paciu dar mastai apie atostogas su kitu. Man tai nebrandu ir laikina atrodo  4u.gif

Nemastau apie jokias atostogas, čia tik šiaip buvo, tokia mintis, kad taip pasielgusi bent nesijausčiau taip prastai, bet, žinoma, taip nesielgsiu.

Taip, aš norėčiau kurt rimtus santykius su juo, bet kartu suprantu, kad jis šeimą jau turėjo ir jam nebereikia vėl visko iš naujo. Bet, išlieka viltis, kad gal po kiek laiko pasikeis jo nuomonė.
Atsakyti
QUOTE(baltavarna99 @ 2015 02 06, 11:15)
Bandau prisimintii r galvoju, kad pačioj pradžioj jis man pasakė, kad yra išsiskyręs ir tik po kurio laiko sužinojau, kad oficialiai neišsiskyręs, bet su žmona negyvena. nors nebėra tų mūsų pokalbių išlikę skype, patikrint negaliu. Realiai iš viso nemaniau, kad kas su juo bus. susirašėm kelis vakarus, pasiūlė atvažiuoti. Atsiuntė kelias foto, man net nepatiko taip rimtai, kažkoks keistas pasirodė, pasipūtęs savimi besigrožintis..bet sutikau, nuobodžiavau. Taigi net nesitikėjau, kad bus meilužiu. Vien iš išvaizdos iš pradžių maniau, kad mes tiesiog nesuderinami..

O jis dar ir melagis. Nenorėjot vedusio, bet teko su viskuo susitaikyti, ir kad žmona yra, ir su vaikais reikia bendrauti, ir jis pas vaikus ir žmoną važinės smile.gif
Neabejoju, žmona bus pakankamai protinga ir kitą savaitę pasiims viską, kas jai priklauso cool.gif
Tik jūs to nesužinosit. O vyrui, ar vieną ar dvi - tik malonumas, bus riteris.
Atsakyti
QUOTE(Breta* @ 2015 02 06, 10:51)
O jis dar ir melagis. Nenorėjot vedusio, bet teko su viskuo susitaikyti, ir kad žmona yra, ir su vaikais reikia bendrauti, ir jis pas vaikus ir žmoną važinės  smile.gif
Neabejoju, žmona bus pakankamai protinga ir kitą savaitę pasiims viską, kas jai priklauso  cool.gif

Norit, kad man būtų dar skaudžiau. Nežinau kas jums iš to. Matyt pati esat apgaudinėjama žmona.
Atsakyti
QUOTE(Breta* @ 2015 02 06, 10:51)

Neabejoju, žmona bus pakankamai protinga ir kitą savaitę pasiims viską, kas jai priklauso  cool.gif

Jūs turbūt aiškerege biggrin.gif paburkit ir mano ateitį biggrin.gif pas jus dovana ar šiaip mėgstat pasakas kurti biggrin.gif
Atsakyti