QUOTE(OneTouch @ 2015 02 03, 17:44)
Nesuprantu,kartais atrodo,kad ne su moterim bendrauju..pasiept,išdarkyt ..nu jei jum nuo to smagiau tai prasom..sakot nepažystu žmogaus..o jus per 10 m labai pasikeitet?nekalbu apie emociju tramdymą ar patobulejusį mastymą..ar jus su juo kalbat? Aš su juo kalbu,bendrauju..kalbam kaip gyvenam,kokios problemos darbuose,koks požiuris į daug ką..mano tai žmogus,nepasikeitęs kalba,išsireiškimais..ir kaip žiuri į mane matau..Jus norit įtikinti kad tai iliuzijos,tebunie.. jums taip lengviau suprasti..norit žinot kuo baigsis viskas..kažkuo,bet ar jums del to skaudes?ne.. kai man skauda,jus bandot itikint kad tai netikra..
Nelabai supratau, kokios reakcijos tikitės iš aplinkinių. Padrąsinimo pabandyti kurtis santykius su senu-nauju draugu? Pateisinimo ar paguodos? Paraginimo pasimėgauti romanu, apgaudinėjant vyrą?
Manau, kad oponentės tiesiog sako, kad realūs santykiai kiek skiriasi nuo tų, kokie gali būti - todėl tas "kokie gali būti" iš esmės yra iliuzija. Ne viena juk iki vedybų ir gyvenimo kartu visai kitaip įsivaizdavo, kokie jausmai ir koks gyvenimas bus ilgiau pagyvenus kartu. Taigi, ir gaunasi, kad buvo nerealių lūkesčių. Na, o tai, kas bus jums, kursitės jūs pati ir žmogus, kuris bus šalia. Tai jūsų pasirinkimas: likti su esamu vyru ir kurtis kokybiškus santykius ar bandyti su "sena meile" ir kurtis kokybiškus santykius. Tiek vienas, tiek kitas pasirinkimas gali būti tinkamas, jei tinkamai "dirbsite" santykiuose ir su savimi. Na, o jei netinkamai, tiek vienas, tiek kitas pasirinkimas turės neigiamas pasekmes.
O padėti sau galite pati. Jeigu skauda, atvirai savęs klauskite, kodėl skauda, ir keiskite "skaudinančias" sudėtines dalis. Veikimas yra geriausias vaistas nuo skausmo... tik, žinoma, tas veikimas turėtų būti kuo sąmoningesnis ir blaivesnis.
P. S. kalbant apie pokyčius, aš per 10 metų pasikeičiau kardinaliai. Bet aš - tai ne jūs ir ne jis, kiekvieno istorija yra kitokia, galų gale, et ir kardinalūs pokyčiai nereiškia, kad pilnavertis ryšys neįmanomas.