Įkraunama...
Įkraunama...

Kas gimdėte Rokiškyje?

QUOTE(Raimutia @ 2009 02 12, 08:26)
pagal liniuote matau,kad gal jau arteja gimdymas tau 4u.gif  sekmes tau thumbup.gif laukiam ziniu thumbup.gif

Ačiū ačiū, butinai parašysiu
Atsakyti
Ne į temą, ale klaida temos pavadinime taip prajuokino laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Jooooo............ kas gimdėt sūrį ? unsure.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voverė: 12 vasario 2009 - 22:15
O kas... sviestą? biggrin.gif doh.gif miestą? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 12 vasario 2009 - 22:41
nu jo, as kazkaip neatkreipiau net demesio i temos pavadinima biggrin.gif kazkaip man temos turinys aktualesnis yra thumbup.gif
Atsakyti
Na gi,pasipasakokite kas dar gimdet rokiškio gimdykloj? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimutia: 13 vasario 2009 - 07:44
QUOTE(Mažulėlė @ 2009 02 12, 23:40)
O kas... sviestą?  biggrin.gif  doh.gif  miestą?  g.gif

Na tai tik menka gramatinė klaida, kažkieno palikta biggrin.gif . Kam rūpi temos esmė, tas ir klaidos nepastebi schmoll.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif na, DINOKIS, jau sveikinti tikriausiai? 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif laukiam ziniu kaip sekesi ir kaip mazylis laikosi 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na štai prisiruošiau prisėsti kol kinderis snaudžia. Niekur nepabėgau ir gimdžiau Rokiškyje. Mane guldė, nes jau buvau keleta dienelių pernešiojusi, žinojau iš anksto, kad tą dieną dirbs Buikienė. Tą dieną dirbo akušerė Tarulytė, na pirmą kart ją pamačius tai vaiszdas ne koks, gali pagalvoti, kad prasigėrusi kokia. Tačiau pirmas vaizdas dar ne viskas, iš tikrųjų, ji buvo labai maloni. tai va vandenis nuleido 9 val,12val pradėjo lašinti skatinamuosius, 18 val pagimdžiau. Ištikrųjų kai šneka, kad nieks negimdo Rokiškyje, tai taip nėra. Kai aš atvykau, nebuvo nė vienos laisvos palatos, tačiau tą dieną išrašė dvi. Žinoma, neapsėjome be nesusipratimų. buikienės darbas baigėsi 16val, na ji ir išėjo, o kitas daktaras, kuris turėjo atvykti iš Panevėžio, tiesiog ėmė ir neatvyko. tad teko akušerei kviestis Buikienę iš namų. Daktarei nieko nedaviau, beto ji tik man pagimdžius iš kart išvyko namo ir jai prasidėjo dviejų sav atostogos. Akušerei su vaikų sesute, turėjau suruošusi po lauknešėlį, po brendžio butelį ir rafaelos saldainių dėž. Pragulėjau keturias dienas, tad pro mane praėjo visas dirbantis personalas, tad galiu pasakyti, kad tikrai nėra ten žiežulų, užeina, teiraujasi kaip sekasi ir t.t. manyčiau jog tikrai neverta grūstis kažkur kitur, na nebent kažkokios tai komplikacijos žadamos. Tiesa, maniškiui buvo apsisukusi stora virkštelė aplink kaklą, tačiau akušerė ją greit nusmaukė ir viskas thumbup.gif . jei iškils kokie klausimai, butinai rašyk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dinokis: 01 kovo 2009 - 15:58
QUOTE(dinokis @ 2009 03 01, 16:53)
Na štai prisiruošiau prisėsti kol kinderis snaudžia. Niekur nepabėgau ir gimdžiau Rokiškyje. Mane guldė, nes jau buvau keleta dienelių pernešiojusi, žinojau iš anksto, kad tą dieną dirbs Buikienė. Tą dieną dirbo akušerė Tarulytė, na pirmą kart ją pamačius tai vaiszdas ne koks, gali pagalvoti, kad prasigėrusi kokia. Tačiau pirmas vaizdas dar ne viskas, iš tikrųjų, ji buvo labai maloni. tai va vandenis nuleido 9 val,12val pradėjo lašinti skatinamuosius, 18 val pagimdžiau. Ištikrųjų kai šneka, kad nieks negimdo Rokiškyje, tai taip nėra. Kai aš atvykau, nebuvo nė vienos laisvos palatos, tačiau tą dieną išrašė dvi. Žinoma, neapsėjome be nesusipratimų. buikienės darbas baigėsi 16val, na ji ir išėjo, o kitas daktaras, kuris turėjo atvykti iš Panevėžio, tiesiog ėmė ir neatvyko. tad teko akušerei kviestis Buikienę iš namų. Daktarei nieko nedaviau, beto ji tik man pagimdžius iš kart išvyko namo ir jai prasidėjo dviejų sav atostogos. Akušerei su vaikų sesute, turėjau suruošusi po lauknešėlį, po brendžio butelį ir rafaelos saldainių dėž. Pragulėjau keturias dienas, tad pro mane praėjo visas dirbantis personalas, tad galiu pasakyti, kad tikrai nėra ten žiežulų, užeina, teiraujasi kaip sekasi ir t.t. manyčiau jog tikrai neverta grūstis kažkur kitur, na nebent kažkokios tai komplikacijos žadamos. Tiesa, maniškiui buvo apsisukusi stora virkštelė aplink kaklą, tačiau akušerė ją greit nusmaukė ir viskas thumbup.gif . jei iškils kokie klausimai, butinai rašyk

Sveikinimai didziausi,nuosirdziausi,sulaukus vaikiuko!!!!! wub.gif dziaugiuosi,kad viskas praejo gerai:) nepasisakei ar sunus ar dukryte rolleyes.gif o kaip kitoms mamytems ten sekesi gimdyt? kaika girdejei? skausmingi saremiai buvo? neleido nuskausminamu?
Atsakyti
Ačiū už sveikinimus. Nieko blogo apie kitas gimdžiusias negirdėjau, nuskausminamųjų irgi nieks nesiūlė, o gimė berniukas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dinokis: 04 kovo 2009 - 17:09
La\bai gera zinoti,kad gimtajam miestelyje yra visai neprasta gimdykla 4u.gif tikiuosi,kad iseis ir man ten gimdyt ir viskas bus ok 4u.gif
Atsakyti