Na štai prisiruošiau prisėsti kol kinderis snaudžia. Niekur nepabėgau ir gimdžiau Rokiškyje. Mane guldė, nes jau buvau keleta dienelių pernešiojusi, žinojau iš anksto, kad tą dieną dirbs Buikienė. Tą dieną dirbo akušerė Tarulytė, na pirmą kart ją pamačius tai vaiszdas ne koks, gali pagalvoti, kad prasigėrusi kokia. Tačiau pirmas vaizdas dar ne viskas, iš tikrųjų, ji buvo labai maloni. tai va vandenis nuleido 9 val,12val pradėjo lašinti skatinamuosius, 18 val pagimdžiau. Ištikrųjų kai šneka, kad nieks negimdo Rokiškyje, tai taip nėra. Kai aš atvykau, nebuvo nė vienos laisvos palatos, tačiau tą dieną išrašė dvi. Žinoma, neapsėjome be nesusipratimų. buikienės darbas baigėsi 16val, na ji ir išėjo, o kitas daktaras, kuris turėjo atvykti iš Panevėžio, tiesiog ėmė ir neatvyko. tad teko akušerei kviestis Buikienę iš namų. Daktarei nieko nedaviau, beto ji tik man pagimdžius iš kart išvyko namo ir jai prasidėjo dviejų sav atostogos. Akušerei su vaikų sesute, turėjau suruošusi po lauknešėlį, po brendžio butelį ir rafaelos saldainių dėž. Pragulėjau keturias dienas, tad pro mane praėjo visas dirbantis personalas, tad galiu pasakyti, kad tikrai nėra ten žiežulų, užeina, teiraujasi kaip sekasi ir t.t. manyčiau jog tikrai neverta grūstis kažkur kitur, na nebent kažkokios tai komplikacijos žadamos. Tiesa, maniškiui buvo apsisukusi stora virkštelė aplink kaklą, tačiau akušerė ją greit nusmaukė ir viskas

. jei iškils kokie klausimai, butinai rašyk