Įkraunama...
Įkraunama...

Kas gimdėte Rokiškyje?

QUOTE(Raimutia @ 2009 03 05, 08:20)
La\bai gera zinoti,kad gimtajam miestelyje yra visai neprasta gimdykla 4u.gif tikiuosi,kad iseis ir man ten gimdyt ir viskas bus ok 4u.gif

Jei tikrai su neštumu viskas ok, neverta kažkur dar važiuoti, tuo labiau kad ir vyras gali bet kada ateiti
Atsakyti
o kaip ten su nesciuju kursais Rokiskyje? girdejau ,kad vyksta,tai idomu kelintadieniais ir kiek kartu i menesi jie vyksta? 4u.gif
Atsakyti
Apie kažkokius rimtus kursus nieko nesu girdėjusi. Man sausio kurią tai dieną daktarė buvo sakiusi ateiti, atseit pamokėlė kažkia tai bus nėščiosioms. Tačiau aš negalėjau, tai ir nebuvau. lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai reiškia vistiek kažkokios p[amokėlės vyksta blush2.gif
Atsakyti
Kaip suprantu , tai per vieną dieną kažką tai apmoko lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes, ziuriu cia uzsuka rokiskio mamyciu ir dar ne,taij unkites i foruma kur plepa mamyte sis rokiskio, bus smagu kai musu bus 4u.gif daug
Atsakyti
QUOTE(dinokis @ 2008 09 03, 16:04)
Sveikutės, tikrai laukiam istorijų iš gimdymo Rokiškyje, papasakokite kas kam ir kiek davė, juk orientuotis reikia

sveikos busimos ir esamos mamytes smile.gif viskas gerai cia tame rokiskyje smile.gif as manau jos taip pat dirba ir rokiskyje ir kitame mieste smile.gif esu patyrusi gimdima ir kaune ir rokiskyje!visiskai vienodai jos ten nervuojasi ir stengiasi,noredamos kad gimdanciai viskas baigtusi gerai ir laimingai.patikekit kalbu is patirties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evaguste @ 2009 04 03, 14:14)
sveikos busimos ir esamos mamytes smile.gif viskas gerai cia tame rokiskyje smile.gif as manau jos taip pat dirba ir rokiskyje ir kitame mieste smile.gif esu patyrusi gimdima ir kaune ir rokiskyje!visiskai vienodai jos ten nervuojasi ir stengiasi,noredamos kad gimdanciai viskas baigtusi gerai ir laimingai.patikekit kalbu is patirties smile.gif

aciu uz pasisakyma thumbup.gif
Atsakyti
na as irgi esu patyrusi rokiski gimdyma,tai as dziaugiuosi.sendien skambinausi klausiau ar atidaryti gimdymo namai.tai toke nuotaika pakele pasake,kad atidaryti.vaziuosiu butinai tenai gimdyti.man rugpjucio12 tai vaziuosiu koki8d i rokiski biggrin.gif
Atsakyti
na matau kad niekas nesilanko cia.as gimdziau rokiski,man dare cezari,nes pati buciau nepagimdziusi pagal savo ugi,mano ugis156cm,o mazoji svere3840kg..tai negalejau ati pagimdyti:(siaip viskas tvarkoj gyja zaizdos,priziurejo labai gerai.mane priziurejo ir operavo prie kuriu gimdziau ir pirmaji sunu.man pasiseke labai gera prieziura ir nedaviau nei cento
Atsakyti
QUOTE(milimuke22 @ 2009 08 29, 17:53)
na  matau kad niekas nesilanko cia.as gimdziau rokiski,man dare cezari,nes pati buciau nepagimdziusi pagal savo ugi,mano ugis156cm,o mazoji svere3840kg..tai negalejau ati pagimdyti:(siaip viskas tvarkoj gyja zaizdos,priziurejo labai gerai.mane priziurejo ir operavo prie kuriu gimdziau ir pirmaji sunu.man pasiseke labai gera prieziura ir  nedaviau nei cento

Sveikos, dziaugiuosi, kad dar yra gimdanciu rokisky nestuke.gif , nes pati tikrai nenoriu niekur vazuoti, o visi aplinkiniai tik aikcioja, kad nejaugi gimdysi rokisky doh.gif , tai jautiesi kaskokiu antrarusiu, jei ruosies cia gimdyti. gal galit pasakyti ar dirba gyd. Useliene skyriuje, kokia galimybe ja issikviesti i gimdyma. gal kuri su ja taretes is anksto. Kad seniau tai buvo galima zinau, o kaip yra dabar???
Papildyta:
QUOTE(editada @ 2009 03 18, 13:42)
sveikutes, ziuriu cia uzsuka rokiskio mamyciu ir dar ne,taij unkites i foruma kur plepa mamyte sis rokiskio, bus smagu kai musu bus  4u.gif daug

labutis, neradau kur cia jungiasi mamytes is rokiskio doh.gif ? gal gali paaiskinti smulkiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(zylute35 @ 2009 09 13, 20:56)
Sveikos, dziaugiuosi, kad dar yra gimdanciu rokisky nestuke.gif , nes pati tikrai nenoriu niekur vazuoti, o visi aplinkiniai tik aikcioja, kad nejaugi gimdysi rokisky doh.gif , tai jautiesi kaskokiu antrarusiu, jei ruosies cia gimdyti. gal galit pasakyti ar dirba gyd. Useliene skyriuje, kokia galimybe ja issikviesti i gimdyma. gal kuri su ja taretes is anksto. Kad seniau tai buvo galima zinau, o kaip yra dabar???
Papildyta:

labutis, neradau kur cia jungiasi mamytes is rokiskio doh.gif ? gal gali paaiskinti smulkiau g.gif

pagaliau radau, kur ten plepate Rokiskietes, bet jus ten apie uki ir bites, o man apie gimdyma reikia nestuke.gif
Atsakyti