as kazkada mokaisui sioje mokykloje. kai ji dar nebuvo krikscioniska. buvau pirmoje laidoje kai mokykla tik atsidare . ten bbuvo kiek pamenu labai sustiprinta lietuvybe, dabar kaip matau krikscionybe.
Geceviciu klanas, ukvedys muzikos mokytoja, pavaduotojos. na tais laikais buvo. kaip dabar nznau.
Mokytoja Aida kiek pamenu deste kuno kultura.
Sveikos ! Kreipiuosi i tu pradinuku mamytes, kuriu vaikuciai lanko prailginta grupe. Kokia nuomone apie prailgintos grupes mokytoja Virginija ? Girdejau labai negraziu gandu ir atsiliepimu apie ja
Dekui

Na žiūriu ir toliau maišoma pradinė ir vidurinė,pradinėj vadovauja superinė pavaduotoja, o Gecevičienė dirba vidurinėj,tik 4 klasės jau ir dabar yra likę, o dėl krikšto pažymos, tai bent jau pernai mums buvo privaloma. Ir dar, jei labai norit papult į šią mokyklą,nors pagal adresą netinkat, tai susižinokit kada tiksliai pradeda priiminėt dokumentus ir pasistenkit būti viena pirmūjų, dar pvz perveskit 2proc. mokyklai ar kažką panašaus ir tikrai papulsit...Sėkmės, manęs ši mokykla tikrai nenuvylė

QUOTE(godule @ 2009 03 10, 02:36)
Na žiūriu ir toliau maišoma pradinė ir vidurinė,pradinėj vadovauja superinė pavaduotoja, o Gecevičienė dirba vidurinėj,tik 4 klasės jau ir dabar yra likę, o dėl krikšto pažymos, tai bent jau pernai mums buvo privaloma. Ir dar, jei labai norit papult į šią mokyklą,nors pagal adresą netinkat, tai susižinokit kada tiksliai pradeda priiminėt dokumentus ir pasistenkit būti viena pirmūjų, dar pvz perveskit 2proc. mokyklai ar kažką panašaus ir tikrai papulsit...Sėkmės, manęs ši mokykla tikrai nenuvylė 

Bet tai yra ta pati mokykla skirtinguose pastatuose.tas pats direktorius, tik pavaduotojos ugdymui skirstomos pagal amžių vaikų.
na bet pradinėj tikrai gera atmosfera ir direktorius, tai ten tikrai jokios įtakos neturi, ir va dar apie prailgintos mokytoją, tai norėčiau sužinoti tuos gandus, nes aš tai žinau tik vieną, kad ji tikrai griežta ruošiant namų darbus, todėl vaikam nepatinka, bet man tai labai super, nes ji tikrai dirba su vaikais,dirba labai nuoširdžiai, o su silpnesniais, tai ypatingai daug ir kol nepadarytos užduotys jokių žaidimų, o gal norėtumėt, kad būtų kaip Grušo mokykloj, pamokoms skiriama pusė valandos ir parsivedus vakare dar pamokas ruošti tenka?..

QUOTE(godule @ 2009 03 11, 00:21)
ir va dar apie prailgintos mokytoją, tai norėčiau sužinoti tuos gandus, *****************************
na kalba, kad ji psichologiskai(yra negraziu kalbu, kad net fiziskai) vaikus terorizuoja, nepatinkancius vaikus provokuoja , pravardziuoja ir tt. ir tai pasakoja patys vaikai(vienas ketvirtokas dar dabar su siaubu ja prisimena) Nemazai mamu jau rugsejo menesi atsisake leisti vaikus i prailginta grupe, nes vaikai kategoriskai nesutinka eiti pas ja.....Gal grieztumas irgi turi tureti ribas? Ne visiems vaikams jis tinka.Beje, teko kalbeti su labai daug mamu, vedanciu vaikus i prailginta grupe, bet jos del tam tikru baimiu (ismes is prailgintos, is mokyklos(nes nelabai rajonas tinka) ar dal del kazkokiu priezasciu nenori viesinti visu faktu) nenori nieko keisti... Kitu mamu vaikai pradeda kazka pasakoti, bet nedasako, mamos nedaklauso vaiku ... nezinau ka daryti ir kuo tiketi

QUOTE(Lašelis @ 2009 03 12, 09:57)
na kalba, kad ji psichologiskai(yra negraziu kalbu, kad net fiziskai) vaikus terorizuoja, nepatinkancius vaikus provokuoja , pravardziuoja ir tt. ir tai pasakoja patys vaikai(vienas ketvirtokas dar dabar su siaubu ja prisimena) Nemazai mamu jau rugsejo menesi atsisake leisti vaikus i prailginta grupe, nes vaikai kategoriskai nesutinka eiti pas ja.....Gal grieztumas irgi turi tureti ribas? Ne visiems vaikams jis tinka.Beje, teko kalbeti su labai daug mamu, vedanciu vaikus i prailginta grupe, bet jos del tam tikru baimiu (ismes is prailgintos, is mokyklos(nes nelabai rajonas tinka) ar dal del kazkokiu priezasciu nenori viesinti visu faktu) nenori nieko keisti... Kitu mamu vaikai pradeda kazka pasakoti, bet nedasako, mamos nedaklauso vaiku ... nezinau ka daryti ir kuo tiketi 

Maniškis būsimas pirmokas ir jam taip pat teks keliaut į prailgintą, bet kiek domėjausi, tai neblogi atsiliepimai buvo apie prailgintos mokytoją, tai kuo dabar tikėt, baisoka darosi

QUOTE(Martyna @ 2009 03 12, 11:30)

Maniškis būsimas pirmokas ir jam taip pat teks keliaut į prailgintą, bet kiek domėjausi, tai neblogi atsiliepimai buvo apie prailgintos mokytoją, tai kuo dabar tikėt, baisoka darosi

Kad lyg viena ji.... Manau ir nuo vaiko priklauso, jei labai pasiutes tai ir mokytojos gi zmones, gal nervai ir neatlaiko?
Na net užklausiau savo mergaitės, tai sako, tik jei kas plepėdavo, tai gaudavo įspėjimą, bet tai normalu. Gal tiesiog vaikas, kuris nenori eit į prailginta, o nenori visi, tai ir prigalvoja visokių istorijų, tai mano nuomonė tokia. Ir kt.metais tikrai lankysim prailgintą...
QUOTE(Lašelis @ 2009 03 09, 10:11)
Sveikos ! Kreipiuosi i tu pradinuku mamytes, kuriu vaikuciai lanko prailginta grupe. Kokia nuomone apie prailgintos grupes mokytoja Virginija ? Girdejau labai negraziu gandu ir atsiliepimu apie ja
Dekui 

Mano vaikas nelanke prailgintos grupes, o mokesi pas ja. Tikrai per daug jus prigasdino. Jei jusu vaikas ramus, tai problemu nebus jokiu. O siaip nepasizymi mokytoja kantrumu. Daznai saukdavo ant vaiku. Bet kartais vaikus kitaip neapraminsi. Gal ir as dabar baisiai parasiau, bet tikrai nebijokite. Abipusis bendravimas su mokytoja tikrai isspres visas problemas, zinoma jei sios problemos atsiras.

aš ir pati kartais netenku kantrybės, kai namuose ruošiam pamokas, tai ką kalbėt, kai reikia susitvarkyt su 28 mokiniais(ČIA NE APIE PRAILGINTĄ), tiek mūsų klasėj pirmoku. Ir tikiu kad mokytojai nelengva. Be to na negali būti visiems ir visada gerai. Gal ir aš kartais pagalvoju, kad galėtų būti kitaip, bet mes būsimų pirmokų mamytės, ypač jei tai pirmas vaikutis, viską labai sureikšminam, čia sakau iš savo patirties...TAIGI STIPRYBĖS VISOMS. VISKAS BUS GERAI

QUOTE(Ilzė @ 2009 02 08, 12:57)
SOS,Gal turite KOKIO NORS info apie šiuos mokytojus:
Aidana Bičkuvienė
Danutė Guigienė
Viktoras Rimkus
Dalija Kriaučiūnienė
Aušra Vėželienė
Ramutė Rimkuvienė
Atsiliepkit, gal kas mokėtės pas juos ar vaikai mokosi?
Aidana Bičkuvienė
Danutė Guigienė
Viktoras Rimkus
Dalija Kriaučiūnienė
Aušra Vėželienė
Ramutė Rimkuvienė
Atsiliepkit, gal kas mokėtės pas juos ar vaikai mokosi?
mano sūnus mokėsi pas Viktorą - patys geriausi prisiminimai

jei apsispręsiu leist pagrandukę šešrių metų, tai tik pas Viktorą.
beje, pabaigęs pradinę, sūnus kartu su trim klasiokais perėjo į Santarą (dabar jie dešimtokai) - visų mokymosi rezultatai buvo puikūs, neišgąsdino jokie Santaros krūviai - man atrodo tikrai geras Viktoro darbo įvertinimas