Įkraunama...
Įkraunama...

Jono Pauliaus II gimnazija

QUOTE(Mylimukas @ 2009 04 19, 18:52)
Mane tai neramina, kad reikalinga kunigo rekomendacija g.gif  Galžinot ar ji būtina? 4u.gif

Jei vaikas krikštytas-tai jokių problemų, nes būtent ir reikia pažymos dėlkrikšto, kas ir vadinama rekomendacija.
Atsakyti
QUOTE(godule @ 2009 04 23, 23:35)
Jei vaikas krikštytas-tai jokių problemų, nes būtent ir reikia pažymos dėlkrikšto, kas ir vadinama rekomendacija.

O jei krikštytas kitur? Nes reikia būtent šilainių bažnyčios kunigo rekomendacijos, o ne krišto pažymos, gi galima būtų kopija atnešt ir viskas unsure.gif
Atsakyti
Kiek zinau rekomendacija yra butina.

Ir va mane klausimas uzkamavo, jeigu as su savo dukra registruota visai kitam rajone, o norim lankyti Azuolo vid.m-kla, tai kaip su priemimu ne pagal registracijos vieta? Ko reikia, kad mus priimtu ne pagal reg, o pagal gyvenama adresa? Nereiks persiregistruot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(tvigra @ 2009 04 27, 21:13)
Kiek zinau rekomendacija yra butina.

Ir va mane klausimas uzkamavo, jeigu as su savo dukra registruota visai kitam rajone,  o norim lankyti Azuolo vid.m-kla, tai  kaip su priemimu ne pagal registracijos vieta? Ko reikia, kad mus priimtu ne pagal reg, o pagal gyvenama adresa? Nereiks persiregistruot?  g.gif

Nežinau, į kelintą klasę eis, bet į pirmą tai dabar priimt žadėjo tik to rajono vaikus ir jeigu mokosi broliai sesės šitoj mokykloj. Taip daro todėl, kad turi nelikti popietinės pamainos. Na, ir jau kažkada rašiau, kad vietoj šešių išleidžiamų ketvirtokų klasių komplektuos tik keturias pirmas verysad.gif
Atsakyti
Tai kas nors daugiau apie azuolo VIDURINE gali parasyti , kokie mokytojai geresni ir visa kt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tvigra @ 2009 04 27, 20:13)
Ir va mane klausimas uzkamavo, jeigu as su savo dukra registruota visai kitam rajone,  o norim lankyti Azuolo vid.m-kla, tai  kaip su priemimu ne pagal registracijos vieta? Ko reikia, kad mus priimtu ne pagal reg, o pagal gyvenama adresa? Nereiks persiregistruot?  g.gif

Dabar nėra tokio dalyko kaip registracija, yra - gyvenamosios vietos deklaravimas. Pakankamai paprasta procedūra seniūnijoje, kur ateinat kartu su savininku ir jis patvirtina, kad gyvenate pas jį. ...na kažkas panašaus...

...nors per atvirų durų dieną tikrai susidomėjimas mokykla nebuvo labai didelis. Jai tai buvo visi ketinantys joj mokytis, ar bent jau dauguma, tai turėtų patekti visi.

g.gif tai jai rekomendacija reikalinga del kriksto patvirtinimo, tai einant tod rekomendacijos reikia nestis kriksto liudijima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylimukas @ 2009 04 30, 23:43)
g.gif tai jai rekomendacija reikalinga del kriksto patvirtinimo, tai einant tod rekomendacijos reikia nestis kriksto liudijima? g.gif

Taip 4u.gif Ir gimimo liudijimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylimukas @ 2009 04 30, 23:43)
Dabar nėra tokio dalyko kaip registracija, yra - gyvenamosios vietos deklaravimas. Pakankamai paprasta procedūra seniūnijoje, kur ateinat kartu su savininku ir jis patvirtina, kad gyvenate pas jį. ...na kažkas panašaus...

...nors per atvirų durų dieną tikrai susidomėjimas mokykla nebuvo labai didelis. Jai tai buvo visi ketinantys joj mokytis, ar bent jau dauguma, tai turėtų patekti visi.

Abejoju, ar daug kas eina i atviru duru dienas. Paizuekit, koks rajonas priklauso:Baltijos, Baltu dalis, o kur Naujakuriu rajonas doh.gif Be to buna, kad mokytojos eina i darzeli, ten prisitato, tai jau neina tevai pakartotinai.
Atsakyti
Nu va, jau turim visus reikalingus dokumentus, net ir rekomendaciją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2009 05 01, 19:26)
Nu va, jau turim visus reikalingus dokumentus, net ir rekomendaciją  biggrin.gif

Ar lengvai gavot? g.gif
Parašyk man jai gali į AŽ kur ten eit ir kaip vyksta? Mums rekomendacijos tik ir trūksta doh.gif
Papildyta:
QUOTE(zinulė @ 2009 05 01, 19:14)
Abejoju, ar daug kas eina i atviru duru dienas. Paizuekit, koks rajonas priklauso:Baltijos, Baltu  dalis, o kur Naujakuriu rajonas doh.gif Be to buna, kad mokytojos eina i darzeli, ten prisitato, tai jau neina tevai pakartotinai.

Nu gal... mes lankom Ginterėlį, tai pas mus nebuvo tikrai schmoll.gif
Nežinau bus matyt ar tikrai bus tiek daug norinčių. Kažkaip kai mums pagal gyvenamąją vietą, tai kažkaip manau turim papult.

Papildyta:
Aš tik galvoju ar skirsto pirmokus kažkaip pagal kygius kažin g.gif Nes mano mergina nerealiai skaito ir skaičiuoja nebloga... kažin kaipnors juos ten surūšiuoja? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylimukas @ 2009 05 01, 23:44)
Aš tik galvoju ar skirsto pirmokus kažkaip pagal kygius kažin g.gif  Nes mano mergina nerealiai skaito ir skaičiuoja nebloga... kažin kaipnors juos ten surūšiuoja? g.gif

Kiek žinau neskirsto schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2009 05 01, 23:10)
Kiek žinau neskirsto  schmoll.gif

O taviškis kaip, ar skaityt moka?
Atsakyti