QUOTE(Ruginuke @ 2010 06 05, 19:50)
Nenorite, tai nesuprantate. Nečysti tokie forumai atrodo, kuriuose tiek daug pradinukų mamytės rašinėja. Kur tos "rūpestingosios mamytės" dingsta kai jų vaikai vyresnėse klasėse mokosi? Kažkodėl labai jau mažai vyresniųjų kl. mokinių tėvų atsiliepimų mokyklų forumuose

Turite dar Pradinių mokyklų forumą ir netelpate, o vėliau, kai vaikai vyresni, jau problemų su mokyklomis nėra ?
Yra mokyklų, kurių reitingas net ir pasikeitus reitingavimo tvarkai išliko stabilus ir yra daugiau nei 100-u aukštesnis už šios mokyklos reitingą, nors jos "masiškai "priima kitose mokyklose pašalintus mokinius. Visos mokyklos privalo priimti tokius mokinius, jei mokykloje yra vietų. Aš tik š.m. išėjau iš Milikonių mokyklos ir kol ten mokiausi man nepapuolė ką nors apie tai žinoti. Jei jau mokykla katalikška, tai bent neapkalbinėkite.

Blogą pavyzdį rodote.
Kam tą Milikonių mokyklą kišat? Yra Milikonių mokyklos tema, ten ir rašykit apie ją.
Šiaip svarbiausia kiekvienam yra pirmoji mokytoja, nes ji pagrindus suteikia, todėl ir rašo mamos daugiau apie pradinukus, vyresnieji jau daugiau patys už save atsakingi, o ir kiekvieno mokytojo atskirai neaptarinėsi, juo labiau, jei jokių problemų su jais nėra. Na baigė sūnus čia 5 klasę, tai ką aš dabar turiu rašyt be to, kad labai šita mokykla, auklėtoja, klase, lygiu, reikalavimais ir viskuo patenkinta. Kaip matyt ir dauguma tėvų, kitaip nebūtų to, kad visų pradinukų, norinčių čia patekt, mokykla sutalpint negali.
Tiesa, kiek girdėjau, tai šiemet komplektuoja ir paruošiamąją klasę