Įkraunama...
Įkraunama...

Jono Pauliaus II gimnazija

Tai ką, mokyklos bendruomenę su Rugsėjo Pirmąja 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na ir kaipgi sekasi pirmokiukams? Visgi jau 10 dienelių kaip mokosi wub.gif
Atsakyti
Gal ir nieko sekasi...
Vakar iš susirinkimo grįžau 8:30...
Atsakyti
QUOTE(Mylimukas @ 2009 09 15, 09:16)
Gal ir nieko sekasi...
Vakar iš susirinkimo grįžau 8:30...

Ko taip vėlai? Aš 7:30 grįžau biggrin.gif
Uniformą radot? Aš telefoną tai radau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2009 09 15, 08:20)
Ko taip vėlai? Aš 7:30 grįžau  biggrin.gif
Uniformą radot? Aš telefoną tai radau  lotuliukas.gif

Ir aš uniformą radau doh.gif
Tėvai kažkokie kalbūs labai pasitaikė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 08 29, 00:59)
Ačiū. Laukiam rugsėjo...

Na, kaip sekasi? ax.gif
Praeitą savaitę buvau nulėkusi aplankyti auklytės rolleyes.gif Tai ji kažko labai nuvargusi hihihi.gif Sakė, kad sunku su 32 (berods) penktokais biggrin.gif Gal ir yra koks skirtumas nuo 22 dvyliktokų g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saldu kaip du medu @ 2009 09 17, 11:25)
Na, kaip sekasi?  ax.gif
Praeitą savaitę buvau nulėkusi aplankyti auklytės rolleyes.gif Tai ji kažko labai nuvargusi hihihi.gif Sakė, kad sunku su 32 (berods) penktokais  biggrin.gif Gal ir yra koks skirtumas nuo 22 dvyliktokų g.gif  biggrin.gif

Visose 5 po 32... Daug, o dar jų klasė tokia judri, aktyvi, tai įsivaizduoju, koks vargas...
Atsakyti
QUOTE(zinulė @ 2009 09 17, 15:30)
Visose 5 po 32... Daug, o dar jų klasė tokia judri, aktyvi, tai įsivaizduoju, koks vargas...

Oho blink.gif Rimtai tiek vaikų gali būt 5 klasėj? doh.gif Pradinukų tai 24 max ir šiais metais griežtai to laikėsi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2009 09 17, 17:18)
Oho  blink.gif Rimtai tiek vaikų gali būt 5 klasėj? doh.gif Pradinukų tai 24 max ir šiais metais griežtai to laikėsi  unsure.gif

Vidurinėj gali būti iki 32. Išėjo 6 ketvirtos klasės, vieną išskirstė, tai ir susidarė po tiek vaikų. O jose buvo nuo 22 iki 25...
Atsakyti

Ažuolas pati geriausia mokykla.Aš dabar penktokė,jau vidurinėje mokykloje.
Pradinėje tai mokė Vilma Keterienė.Beeegalo šilta,linksma gera mokytoja.Šilti atsiminimai liko.Pirmokams patekusiems pas ją tikrai pasisekė.Dabar pirmi mėnesiai vidurinėje mokykloje.Ir ką?nieko,viskas puiku.Auklėtoja Audronė Bakūnienė.Labai linksma auklėtoja.Lietuvių mokytoja Giedrė,begalo irgi gera mokytoja(griežta ,bet lbaia teisinga,kartais ir linksma:) )
Matematikos mokytoja tai pat labai šauni vardo nežinau ,bet auklėtoja yra penktos C klasės.
Kūno kultūros mokytojas irgi patinka.
Informatika~viskas puiku.
Anglų~ tai pas šaunu
žodžiu viskas šaunu.Direktorius geras,linksmas bendrauja su mokiniais.smile.gif tik va vidurinėje pavaduotoja yra viena visi vadina Snieguole.pikčiūrna kap reikalas.Dėl kiekvienos smulkmenos kabinėjasi,rėkia.Žodžiu baisu ,bet viskas gerai.
Valgykloje maistas skanus,virėjos draugiškos.Tualetai irgi tvarkingi
žodžiu viskas labai labai puiku.smile.gif))
Atsakyti
Beveik viska perskaiciau, ka cia rasete ir truputeli nusigandau kiek blogu dalyku cia priraset. Kaikas tiesa, o kai kas visiskas melas. Pavyzdziui, kad Milikoniu mokykla yra geresne. Aisku ten yra irgi galbut geru klasiu, geru mokiniu, geru mokytoju, bet faktas tas kad visi ismesti is Silainiu mokyklu pereina i Milikoniu mokykla. Renkasi ten visi tie blogieji, ismestieji. O musu mokykloje yra tikrai tvarka, saugu. Mokymosi lygis, kaip ir visur priklauso nuo mokytoju. Geru, stipriu mokytoju tikrai yra daug, o tom silpnosioms mokytojoms duoda paprastai tik zemesnes klases, kai dar nera taip sunku. Tuoletus sutvarke, stoga sutvarke, langus pakeite, tiagi mokykla istiesu dabar graziai atsinaujino. Del valgyklos, tia vienus metus istiesu ji buvo labai prasta, bet greitai pasikeite viskas, nes perpirko ja kita firma, tiagi dabar viskas saunu. Renginiu yra tikrai, ir jie normalus tik kad dabar tokie mokiniai, kad nieko nenori daryti ir sako kad viskas nesamone. Taip pat labai daug kas priklauso nuo klases. Musu klase yra tikria susibendravusi, renginiuose visuomet smagiai pasirodom, su dideliu entuziazmu, del to mums jie patinka ir mums ju visuomet uztenka.
Del pradines mokyklos, tai sutinku, kad yra labai gera, nes tik geriausi atsiminimai is jos smile.gif MOkytoja nuostabi buvo musu. Tik tas man nepatinka, kad dabar ja visa apstate, erdves mazoka, kai as mokiausi joje tai buvo dar tos aiksteles zaidimu, visur buvo sviesu, grazu smile.gif Bet viska daro kad pereiti i viena pamaina smile.gif
Beje mokausi sioje mokykloje jau desimt metu visko buvo ir gero ir blogo, bet manau, kad daugiau visgi buvo geru dalyku smile.gif Ir zymiai daugiau ;D
Atsakyti
Gal kas zinot, ar nuo rudens penktokai mokysis is ryto ar popiet?
Atsakyti